22 jaar jut en jul, jing en jang

| 2 reacties

Het is weer 18 februari. En 18 februari is een dag waarop Roon en ik mekaar tegen kwamen en aan mekaar vast bleven plakken πŸ˜€

22 jaar lief en leed en ja ik kan echt niet zonder hem!! Afgelopen week was hij echt heel erg ziek, spugen en diaree en sliep alleen maar en dan merk je dat het stil is in huis ondanks dat hij er is maar niks kon doen. Ik heb alle dingen dus op mijn eigen houtje voor mekaar moeten krijgen en dat viel me toch wel zwaar en dan merk je gewoon dat je hubby een hoop dingen uit handen neemt πŸ˜‰

Ik hou nog steeds mega veel van mijn “blankie” zoals die altijd genoemd word ook bij vrienden en kennissen en hoop echt heel oud met deze man te worden πŸ˜€

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reacties

  1. Gefeliciteerd! En nog vele leuke en gezellige liefdevolle jaren 😊

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: