LaFamiliaB.nl

Recept : Pepesan

| 3 reacties

pepesanDat ik lijp ben van sushi wisten we al en eet dat uhh elke week wel een keer, maar makreel vind ik ook lekker maar dan wel pittig he!! Ik had dit al eens eerder gemaakt maar dacht waarom gooien we het niet ff online :D. Pepesan!! Pittige makreel!!

Nodig:

2 gestoomde makrelen
1 ui
3 teentjes knoflook
Rode peper
boemboem pepesan van de toko
(je kan de boemboem ook zelf maken maar daar was ik ff te lui voor dit x)

Fruit de ui en de knoflook en de rode peper even aan in de pan. Leg de makrelen dan op een stuk alu foli en smeer ze in met de boemboem pasta, daarna doe je de gefruiten uitjes en knoflook en pepers erbij en vouw je de alu foli dicht. Oven even voor verwarmen op 200 graden en dan de pakketjes voor 25 minuten erin en voila!! Heerlijk!!! je kan het warm en koud eten met of zonder rijst ect. ik eet het zo omdat ik het zo lekker vind 😉

Er zijn veel verschillende manieren om pepesan te maken maar deze bevalt mij en ben benieuwd of jullie het ook een keer gaan maken 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

3 reacties

  1. Pingback : Recept : sambal boontjes |

  2. ziet er erg lekker uit!

  3. Ik ga hem zeker weten een keer maken!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.