LaFamiliaB.nl

Recept: andijviestampot zonder aardappel

| 1 reactie

In mijn vorige logje maakte ik er frietjes van en melde ik al dat ik er stampot mee ging maken, en ik kan je zeggen dat  het een geslaagde actie is geweest! Het was gewoon echt lekker. De aardappel vervangen door knolselderij.

Nodig:
1 knolselderij
andijvie
peper en zout
paprika poeder
kerry poeder
boursin cuisine
Je schilt de knolselderij en snijd hem in blokjes en je kookt hem met een beetje zout of in mijn geval een tuinkruidenbouillonblokje in 15 a 20 minuten gaar. afgieten en dan stampen en de kruiden erdoorheen en een lepel boursin, die hoeveelheid mag jezelf bepalen. Dan beetje bij beetje de andijvie erdoorheen roeren, en nee ik kook de andijvie niet die gaat er rauw doorheen en dan is het klaar. in feite gewoon net als je het met aardappels zou doen dus.

Lekker en lekker laag in koolhydraten dus top!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.