LaFamiliaB.nl

Recept: rosbief salade/carpaccio

| 5 reacties


Ik maak dit regelmatig of als lunch of als avond eten en er was steeds meer vraag naar dus hierbij het recept:D

Nodig:

150/200 gr rosbief (liefst van de slager vers gesneden en dun)
Olijven
Basilico azijn
olijfolie
honingmosterd
peper
rucola sla
verse parmezaanse kaas (zo’n blok)
pijnboompitten

Je doet de plakken rosbief op een bord, strooit daar peper overheen, en dan maak je de  dressing, beetje olijfolie en basilico azijn mengen met een theelepel honingmosterd. Je sprengelt nu de dressing over de rosbief.
Dan doe je de rucola sla over de rosbief, de pijnboompitjes die je al even geroosterd hebt erover heen en daarna de olijven in schijfjes en dan de parmezaanse kaas erover en klaar ben je. een lekkere salade die ook met carpaccio kan maken maar ik vind het met rosbief lekkerder 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

5 reacties

  1. Hmm makkelijk, snel klaar en lekker betere combi kan niet😃

  2. Hmmm ik zit altijd verheerlijkt te kijken als foto’s hiervan voorbij komen. Telkens zeg ik tegen mezelf, moet ik ook gaan maken maar t komt er maar niet van! MAar ik ga ‘m toch echt een keer maken!

  3. Hmm. Lijkt me lekker! Ben sowieso dol op dit soort salades met gerookte zalm of carpaccio.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.