De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Bye bye blondie

| 12 reacties

Zo he he ik heb de stoute schoenen aangetrokken πŸ˜€ ik loop al weken te piekeren en te doen zal ik me haar donker maken ja of nee? Ik heb vaker donker haar gehad maar omdat mijn haar nu zo dun is geworden door het hele somatische gelul wist ik het zo net nog niet. Verven was geen optie dus opzoek naar een kleurshampoo. Nou ik had al een pakkie staan maar daar zat geen rood tinten in en ze hadden me gezegd dat ik groen zou worden als ik er dus gewoon een donkere kleur op zou gooien, nou uhhh in de hulk veranderen doe ik snachts al maar overdag leek me dat niks dussss vanmorgen de stoute schoenen aangetrokken en het is een beetje rood haahah al zie je dat niet op de foto maar is het wel maar vind het wel wat hebben πŸ˜€
dag blondieeee

Gewoon weer ff wat anders en ja ze moeten er hier aan wennen moahahahhah πŸ˜€

reactie's

12 reacties

 1. Staat je erg goed zelf deze kleur! <3

 2. ik vind at het je erg goed staat hoor, het maakt je gezicht wat warmer!

 3. Ik vind het ook goed staan, maakt je minder flets. Houden zo!

 4. Staat je goed die kleur! πŸ™‚

 5. Ik vind het mooi! ik houd van donker haar πŸ™‚

 6. Ohh staat je goed! Ik vind het mooier dan het blond. πŸ˜‰

 7. Ik vind het je mooi staan, Rach πŸ™‚

 8. Ik vind het je megagoed staan! Volgens mij kan je heel veel kleuren hebben..

 9. Brunettes have more fun! πŸ˜‰ Staat je goed!

 10. Leuk!!

 11. Het staat je erg mooi! Goede keuze!
  Kan me herinneren dat je eens zei dat bruin je ouwelijk maakte maar dat vind ik helemaal niet. Fris koppie zo!

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: