Veeeeeeeeeeelste warrum

Is het weer he wassat. gister ook al zo benauwd en vanmorgen hadden we het helemaal niet meer hier!! gatver plak weer en roon staat daar gewoon in te werken laughing

Verhaaltje getiept door rachel op 29 Jul 2005
 Aantal reacties (0)


Is het geen lief stelletje

Aaahhhhh leuk stel zo samen he wink

         

Verhaaltje getiept door rachel op 28 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


MRI

Heb ik gister weer gehad crying ach ach ach wat een ellende zeg!!! paniek in de tent omdat ik het gewoon spaans benauwd kreeg daar binnen!!!!!!! maar goed na ENIGE tijd daar te hebben gelegen is het dan toch gelukt..... nu wachten op de uitslag en die krijg ik op 2 augustus sad

Verhaaltje getiept door rachel op 28 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Wat issie mooi he!!!!

Niomi haar nieuwe autostoel smile. Het was wel nodig want Rashel kan ook niet in haar maxi cosi blijven zitten omdat die bink aardig aan het groeien is geweest en tja dan worden dingen te klein he wink. Dus Nio nieuwe stoel en dan kan Rashel in de autostoel van Niomi!!!! Het is de nieuwste maxi cosi rodi XP dus supper hip lol.

                

                

Verhaaltje getiept door rachel op 26 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Druk en ow zo duizelig

Pfff wat een dag zeg. We zouden lekker een daggie weg gaan met gezin lief, nou ja dat ging allemaal prima totdat reets weer een hypo kreeg crying ach ach ach, zag echt sterretjes zeg!! Roon gelijk tentje gezocht om wat te kunnen eten maar mocht niet baten, me benen waren zo aan het shacken sad en dat ging gewoon niet weg...... toch na een half uur maar gaan lopen naar de auto. Ik weer doodleuk zeggen van joh we kennen ook nog wel ff daar heen toch? tegen roon, roon gelijk denk dat jij echt niet goed bent he!!! maar ja toch gedaan he eigenwijs iets!!! maar ja thuis gekomen, kids op bed gelegd en ikke ook maar liggen he voor 5 min, en ja hoor daar gingen we weer wassat.... maar ja woensdag nog een onderzoek en dan wachten op de uitslagen en dan......of een gat in de lucht springen of depri naar huis toe.....we zien wel.

Verhaaltje getiept door rachel op 25 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Potje plassen!!

Zo Niomi heeft vandaag ook ff op het potje geplast smile. We kwamen net de douche uit en toen zei ze poep, dus ik gelijk niootje van de commode gehaald en op potje gezet maar ze had alleen maar geplast!! maar ja toch weer een mijlpaal!!!!
Rashel was weer in actie op grond lol en Niomi was druk met haar kindje eten te gevensmile

Verhaaltje getiept door rachel op 24 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Je bent gewaarschuwd!!

Geintje hoor maar voor degene die hier ongevraagd binnen willen komen....we hebben zo'n samoerai zwaardenset gekocht, weet nie of ik het goed zeg maar het is wel leuk. het zijn drie japanse zwaarden van groot naar klein.....en het zijn me toch stukken metaal die eruit schuiven tongue zelfs de kat werd er bang van, arm beest! maar goed het staat leuk moet ik zeggen, moet er nog wel aan wennen aangezien ik nog steeds aan me eigen spulletjes ben gewend maar goed. Foto volgd nog smile

Verhaaltje getiept door rachel op 23 Jul 2005
 Aantal reacties (0)


>>>>Vandaag<<<<

Is het 2 jaar geleden dat mijn schoonvader, Roon's vader is overleden crying. Het is 's middags gebeurd, dat weet ik nog goed. Niomi was net 2 dagen daarvoor geboren en hij was nog die zelfde dag komen kijken naar zijn nieuwe kleinkind. Helaas hebben we daar geen foto van sad, heel vaag van iedereen hebben we een foto met Niomi net geboren maar van hem niet.....Niomi was net een dag thuis van het ziekenhuis, daar moest ze heen toen ze 2 dagen oud was omdat ze uit drogings verschijnselen had.....hij belde die maandag nog op, een dag voor zijn overlijden om te vragen hoe het ging met Niomi, en wij, heel moe reageerde een beetje lullig. Achteraf spijt van maar ja wie had kunnen denken dat hij zou overlijden!!! De bewuste dag, 22 juli 2003 stond ik met Niomi op me arm in de huiskamer toen de telefoon ging, roon stond onder de douche en ik was dus beneden met de kraamverzorgster. De telefoon ging, Roons zijn zus aan de lijn, die redelijk histerisch het even vertelde dat papa dood was crying, mijn god wat er toen door me heen ging is niet te beschrijven.......ik heb snel niomi aan de kraamverzorgster gegeven en ben naar boven gerend....pffff tja vertel je man maar even dat ze vader net is overleden........nou roon in shock dat kan ik je wel vertellen en die heeft zich aangekleed en is daar gelijk heen gegaan. Ik ben thuis gebleven aangezien niomi net 4 dagen oud was en net thuis was en ik nog herstellende was van een paar goeie kutdagen!!! en dan dit..........Het is dus 2 jaar geleden dat Niomi haar enigste Opa is verloren aan de gevolgen van een hartstilstand.
Arjan, ondanks dat je niomi maar 1 x heeft gezien zullen wij haar later vertellen wat een mafketel je af en toe kon zijn!!! Dag ouwe we missen je nog elke dag!!!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 22 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Brrrrr....

Wat is het fris man crying.... denk doet ff de tuindeur open...nou nou meestal krijg je dan een warme deken maar het was nu gewoon een emmer koud water angry

Verhaaltje getiept door rachel op 20 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Even bij gekomen

Zijn we vandaag smile pfff gister hadden we natuurlijk drukke dag omdat me tutta Niomi jarig was smile. Maar vandaag was het dan echt lekker bij komen en Niomi lekker spelen met haar nieuwe dingen. Ow daar word ik zo vrolijk van he!!!! Rashel vond het ook allemaal prima wat Niomi gehad had want die wist niet hoe snel ze er naar toe moest komen lol! Morgen hoeft roon nog maar een daggie naar ze "onbetaalde" werkplek wink en dan is ie daar ook weer vanaf!! Gelukkig hebben ze hem daar heeeel veeeel gematst en heeft die dus niet alle uren hoeven te volbrengen, klasse gasten daar dus!!! Nou ik gaat nu maar weer ff op de bank plakken en dan naar me mandje toe!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 19 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Verjaardag Niomi geslaagd weer hoor!!

Even wat fotoosssssss!!
er waren nog veel meer fotos maar had ff geen zin meer mensen, ben helemaal kapot en gaat ook zo lekker naar me bedje toe!!!
Verhaaltje getiept door rachel op 18 Jul 2005
 Aantal reacties (3)


Hiep hiep hoera!!!!

Niomi is vandaag 2 jaar!!!!!!!!!!!! gefeliciteerd wijffie!!!!! je slaapt nu nog lekker maar morgen heb je het heeeeeeeel druk met je kadootjes!!!
hele dikke knuffel van mama en papa en rashel. luf ya!!xxxx

Verhaaltje getiept door rachel op 18 Jul 2005
 Aantal reacties (6)


Verjaardag inkopen gedaan.

Zow dan dan schrik je je eigen toch wel de tering hoor he als je bij die kassa komt wassat ach ach ach maar ja het is wel weer kikke wat ze allemaal gaat krijgen!!! ik gaat natuurlijk nog niks zeggen want voor het zelfde geld gaan jullie het zeggen tegen niomi wat ze krijgt, stel je voor dat kunnen we niet hebben he laughing. dus ook jullie nog ff geduld hahahaha!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 16 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Goed zow Niomi!!!!

Me poppetje zei vanmorgen "mama poepen" en ze liep naar de wc toe smile dus ik die luier af gedaan en kind op de wc gezet en ja ja, toen heeft mijn kleine meissie gepoept op de wc :1:, helemaal toppie!!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 15 Jul 2005
 Aantal reacties (0)


Ja ja......het is weer zover
Dat we vanmorgen gewoon gelijk de tuin in konden :1:. gister en eergister was het natuurlijk bagger weer smorgens met bewolking maar dit is toppie weer!!!!!
En ja ja nog 4 dagen smile dan is ons kleine meissie jarig en word dan al weer 2 jaar :8:

Geschreven om 12.38
nah zit weer binnen hoor angry het stikt hier van de vliegende mieren man bah bah kut beesten!!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 14 Jul 2005
 Aantal reacties (4)


Broertjuh gefeliciteerd met je verjaardag!!!

Met je verjaardag!!!!! ondanks dat je moet werken wensen wij je een fijne dag toe en hopen dat je een hele grote jongen mag worden tongue!!!!
Hieperde piep.........Hoera!!!

Geschreven om 22.37
owja ennuh broertjuh ook nog feli met je vaarbewijs, je hebt nu de papiertjes bij mekaar dus scheuren maar...lol rijmpt nog ook.
Wij hebben vanavond nog visite gehad van leentje en patries, was sellie, kids lekker met mekaar gespeeld, shellie ook lekker rustig geweest dus me avondje kon niet meer stuk. heb vandaag dan eindelijk die grote swiffer gehad van roon dus je raad het al bep is weer flink tekeer gegaan tongue

Verhaaltje getiept door rachel op 13 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Ook bij nio is het sellie hoor!!!

Niomi heeft dr eigen huis, eigen keuken en ja daar hoort ook een tuinset bij he tongue


Verhaaltje getiept door rachel op 12 Jul 2005
 Aantal reacties (3)


Owja en waar is dat mooie weer nu dan???

Hier chago reets.....ik had toch echt gezien gister op teletekst dat het 80% zon zou zijn en 27 graden angry.....het enigste wat ik hier zie is bewolking!!!! Ben diep teleur gesteld en me kids ook!!!

Geschreven om 13.07
ik heb niks gezegd hoor tongue, zonnetje schijnt idd al!!!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 12 Jul 2005
 Aantal reacties (2)


Grote mug

Zat er vanacht in onze slaapkamer angry bzzzzz bzzzz werd wous!!!! maar goed ik heb hem heel subtiel ze kleine hersenpan ingeslagen wink zodat ik daarna gewoon mijn o zow nodige slaaprust kon hervatten smile

Verhaaltje getiept door rachel op 11 Jul 2005
 Aantal reacties (0)


Hot hot en nog een hotty

Jeetje zeg wat was het vandaag weer mega weer smile. Het gezinnetje heeft dus ook lekker weer een dag in de tuin rond getuft en gezwommen smile. kids hadden het ook weer reuze naar dr zin....nou ja rashel niet de hele dag dan maar nio was weer helemaal in dr hummetje!!!
Wij zijn nu kapotje van de hele dag bakken dus gaat zo lekker het bankie opzoeken!!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 10 Jul 2005
 Aantal reacties (0)


mmmm.....

Laten we het zo zeggen.....het verhaaltje hieronder moeten we even vergeten wassat.....waarom? omdat ik vanacht weer met 2 meiden op zat en dan praten we over een uur of half vijf vanacht angry. Rashel had schijnbaar nog honger dus die fles gegeven en Niomi...ach die vond het gewoon even leuk om ons matras te testen denk ik en ook niet meer terug wilde.....maar ja mama is niet gek he lol en heeft Niootje lekker terug naar bedje gelegd........(moet toch eens van die oordoppen kopen!!) omdat ze nog wel even heeft liggen schreeuwen "mama uit, mama uit" niks mama uit mama slapen tongue

Verhaaltje getiept door rachel op 08 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Rashel weer een hele nacht vol gehouden

Ja ja ze heeft het weer gedaan smile. Meestal word Rashel 's avonds nog wel eens wakker voor een flessie maar gister avond weer niet!!! Ze had haar laatste fles gehad om 20.30 en kwam vanmorgen om 08.30 smile. Daar in tegen was Niomi lekker bezig gister avond angry ach ach ach wat ken die gillen zeg om niks, pap gegeven en terug gelegd nou nou toen begon madame weer!!! pffffff. maar ja we hebben iig lekker een nachie kennen slapen :1:

Verhaaltje getiept door rachel op 07 Jul 2005
 Aantal reacties (0)


Wat een dag weer zeg :s

Overdag gaat het allemaal nog wel, maar als het tegen etens tijd aanloopt gaat Rashel het maar eens ff op het gillen zetten crying, en dan niet voor een uurtje...neeeeeeeeee gewoon van een uur of 5 tot een uur of half tien angry, en wat heeft ze dan? zou het niet weten maar het is bagger irritant dat kan ik je wel vertellen!!! Ben me ook al weer helemaal aan het voorbereiden voor dalijk!!!!
Hier lacht ze nog tongueGister is ook nog even de koi dokter geweest hier en tja wat zal ik zeggen, het gaat wel goed met de vijver alleen een koi staat op het punt van witte stip te krijgen en das nie goe he crying. de rest gaat allemaal wel. degene die we appart hadden gezet de kleinste daarvan is toch wel einde verhaal maar ja hij is maar klein en beter een kleine dan een grote die mol gaat toch. We moest ook nog een iets grotere behandelen maar die was zo zwak dat hij moeite had om uit de verdoving te komen sad maar ja we wachten het wel weer af he.....

Geschreven om 19.36
Ja ja misschien heb ik de oplossing voor shellie haar gegil.....ze heeft er namelijk een tandje bij smile goed he en ow ow voor we het weten is ze geen sapbekkie meer crying

Verhaaltje getiept door rachel op 06 Jul 2005
 Aantal reacties (0)


Zow zow...

Wat een weer vanacht zeg sad kiddies wakker.....Rashel is dan wel weer verder gaan slapen maar Niomi niet crying dus die heb ik maar bij me genomen en we werden om 11.00 wakker smile
Nu regent het nog, jeetje zeg hoe lang gaat dit weer duren. Casema klapt er ook steeds uit, de tv dan dus we zullen ook wel weer zonder i-net zitten straks angry

Verhaaltje getiept door rachel op 04 Jul 2005
 Aantal reacties (2)


Was weer geslaagd!!!!

We gingen vandaag natuurlijk naar ro en as omdat sammy jarig was. eerst kindjes lekker laten slapen en daarna nog ff langs de buuf en toen daar heen. sammy vond haar diddle kadootje heeeeel erg leuk smile gelukkig maar!!!! we hebben daar ook gegeten en daarna nog ff een bakkie en toen naar huissie toe want Shellie was echt helemaal op, maar is wel lief geweest en niootje hebben we helemaal geen kind aan gehad omdat er nog meer kids waren, wel ouder maar die vonden haar te gek en nio hun dus dat ging allemaal prima zow!!!!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 03 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Zomaar verdwenen.....???????

Nou ja dit slaat echt alles wassat Roon en Leen hebben de tuin opgeknapt natuurlijk maar roon is net ff met de vijver bezig enuh nu zijn we gewoon de temperatuur meter uit het water kwijt :2: overal gezocht maaruh noppus, nergens te vinden, ook niet bij de buurman in ze vijver...ja ken toch, maar ook niet, nou hoe word je vaag hier tongue

Verhaaltje getiept door rachel op 03 Jul 2005
 Aantal reacties (3)


Vandaag is mijn nichie Sammy jarig!!!!

GEFELICITEERD!!!! Je bent nu 11 jaar en al een hele grote meid aan het worden!!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 02 Jul 2005
 Aantal reacties (1)


Ow mijn god!!!

Jullie weten dat Ronald een tuin mens is en dat mijn tuintje al meerdere malen open heeft gelegen angry en wat denk je..........NU WEER HOOR sad het straatwerk aan de achterkant ligt er weer uit!!! en onze fijne buurman Leentjuh had weer een idee wassat ja ja het is een verbetering maar..........DIE TUIN IS EEN BAGGER BENDE WEER!! maar goed fotos van het "mooie gedeelte" volgen vandaag nog...........................

Geschreven om 22.30
Zoals beloofd een paar fotos van de tuin, nou ja ging meer om de vijver wink
Verhaaltje getiept door rachel op 01 Jul 2005
 Aantal reacties (4)


PSZ

Ja ja kregen we vandaag bericht van dat Niomi geplaatst word smile helemaal blij is Reets weer!!!!! kijk daar namelijk zo naar uit dat mijn poppetje naar de peuterspeelzaal gaat!!!!!!! En ben dan ook zooow benieuwd hoe ze het zou gaan vinden, leuk denk ik want ze is gek op andere kindjes smile maar we moeten alleen nog ff geduld hebben want ze kan pas 1 oktober 2005 geplaatst worden wassat maar goed de maanden vliegen toch al voorbij dus dan is dit ook zo gepiept lol

Verhaaltje getiept door rachel op 01 Jul 2005
 Aantal reacties (4)


Hoe word je ziek in nederland

Pfffffffff met dat weer zeg crying zo lig je lekker weer te bakken (zoals het hoort tongue) en zo zit je weer met je deuren dicht met een trui aan...nou ja hier dan he lol. Aangezien ik een koukleun eerste klas ben.....brrrrr bagger weer maar ja mogen weer niet klagen want....we hebben natuurlijk een mega lekkere dagen achter de rug!!!!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 30 Jun 2005
 Aantal reacties (1)


Crea bea en lachende mandarijn

Ach wat hebben we toch heerlijke wijffies.....................

Rashel had de grootste lol in dr stoel en ja mama staat dan wel weer klaar hoor met haar toestelletje lol!!
en Niootje was lekker aan het verven, nou ja meer smeren hahaha maar goed het is een mooi portret geworden hoor!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 29 Jun 2005
 Aantal reacties (3)


Vandaag was dan de dag.....

dat onze lieve buurman eef werd begraven crying....het was zow mooi...begravenis is nooit mooi maar dit was gewoon mooi.....er werd in de straat hier muziek gedraaid waar hij van hield terwijl zijn kist de auto in gedragen werd....daarna heeft hij nog een rondje gemaakt pffffffff ik had het echt niet meer hoor.......
de begravenis zelf was ook heel mooi, zijn vrouwtje anita en zoon pasquinel hebben een toespraak gehouden....rillingen liepen over me lichaam!!! daarna hebben we Eef naar zijn laatste rustplaats gebracht, iedereen kreeg een roos om die op de kist te leggen....ook niomi heeft een roos neergelegd ach ach ach wat hadden we het moeilijk zeg!!!!
we zijn de hele dag al een beetje down natuurlijk...en moe dus ik gaat zo afsluiten, maar wilde het toch nog even kwijt.....

Verhaaltje getiept door rachel op 27 Jun 2005
 Aantal reacties (2)


Zow ff snel verhaal doen

Ben even een paar dagen niet achter die pc geweest, ja alleen ff me post kijken maar verder ook niet. het is hier nog een beetje druk natuurlijk dus no time wassat maar goed nu dus even wel.
Rashel is ziek, die had ff 39 koorts vanaaf crying dus die met zetpil en al naar bedje gelegd...ze was gister en vandaag al huilerig dus ja dacht laat ik maar ff temperen....en ja hoor, dacht eerst dat het nog aan het weer lag maar niet dus, hopelijk is me poppetje er snel vanaf. vandaag ook niet veel gedaan alleen maar binnen gezeten want echt lekker was het ook niet voor de tuin he tongue morgen hoop ik weer op beter weer zodat we lekker nog even in de tuin kunnen genieten!!!

Maandag word dan onze lieve buurman Eef begraven om 14.30.........het afscheid is het hele weekend alleen de kist is dicht gedaan aangezien hij helemaal ging opzetten en er dus niet meer uitzag om te tonen zeg maar...heel vervelend natuurlijk voor de familie want ja die wilde nog wel even naar hem kunnen kijken tot maandag maar helaas.....echt balen voor me buuf en haar kids en familie crying
maar goed mensen ik gaat weer ff wat doen hiero!!!!!!

Verhaaltje getiept door rachel op 25 Jun 2005
 Aantal reacties (1)


Dag lieve buurman

....onze buurman eef is gister overleden aan de gevolgen van K.......heel erg allemaal!!!!!
ik wil ook even via deze weg anita en de kids heeel veel sterkte toewensen met dit verlies en natuulijk ook de rest van de familie......

dikke knuf van de buuf reets

Verhaaltje getiept door rachel op 23 Jun 2005
 Aantal reacties (2)


Huh wat voor koi karper is dat nah dan.......

Om schokkende beelden te voorkomen klik HIER

Verhaaltje getiept door rachel op 21 Jun 2005
 Aantal reacties (0)

Content Management Powered by CuteNews