Dinsdag 31 oktober 2006
Halloween!!!!!


En iedereen lekker griezelen hihihi!! wij doen er nog niet veel aan he,  maar er is hier achter wel het een en ander aan de gang morgen en ja daar willen we toch wel even naar toe dus hopelijk is het droog dalijk zodat we even kunnen gaan kijken haha.

Voor alle andere die wel fanatiek aan halloween gaan meedoen....heeeel veeel plezier!!!!!

 

Daar gaan we weer....

Ik word werkelijk met alles gestraft echt!!! ik moest heel even het internet op vanmorgen en nu ja nu verek ik weer van de pijn en ik mag me medicijnen pas vanavond om 18.00 pas weer innemen dus ik zit hier lekker in de hel!!! ga zo proberen shel in haar bedje te leggen en dan gaat ik ook maar liggen want zolang ik slaap heb ik geen pijn!!!

Jammer....

We zouden vanavond naar de halloween gaan kijken hier maar ja het regende dus ja ik gaat daar niet in lopen/staan met me kindjes he dus jammer ja maar ja volgend jaar beter he. verder slaapt mijn arm al vanaf vanmiddag,  stil zijn dus want anders maken we hem wakker he lol.  maar goed,  meiden liggen lekker op bedje,  niomi heeft het weer naar haar zin gehad op school vandaag!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 31 Oct 2006
 Aantal reacties (7)


Zondag 29 oktober 2006

Lekker daggie weer

Vanmorgen was ik al vroeg wakker hahaha. we zaten om 9.00 aan tafel met iedereen even lekker gegeten en toen gelijk gaan douchen en toen naar Berghem gereden daar waren om 13.45 weer van thuis,  toen rashel nog even op bedje gelegd en toen zelf ook even gaan liggen want zoals gewoonlijks was ik weer eens kapot, maar ja niet zo gek ook als je pas om 2.30 gaat slapen he lol.  maar goed ik schoot wakker om 17.30 en ben toen gelijk aan het eten begonnen en nu heb ik ff rust. meiden zijn aan het spelen,  roon zit ook ff achter het internet dus ik ff op de laptop me verhaal doen. Me arm wil ook nog niet mee werken maar heb nu zoiets van ik wil niet meer op de bank zitten niks doen ik gaat gewoon me dingen doen die ik wil doen en als het heeeel errug pijn gaat doen dan kap ik wel mee maar ik mis gewoon me gesnuffel op het internet af en toen dus ja.  maar goed ik moet het nu al weer gaan af breken omdat het weer pijn gaat doen maar heb wel ff me verhaaltje neer kunnen zetten


Verhaaltje getiept door rachel op 29 Oct 2006
 Aantal reacties (6)


Zaterdag 28 oktober 2006

Wintertijd!!

Vanacht gaat de klok een uur terug!! niet vergeten mensen en nu is het wel echt vorige week zei ik het op het forum maar nee hoor ikke zat er naast hahhah maar goed vanacht dus wel dan is het weer lekker vroeg donker maar dan kan ik wel weer wat eerder mijn kaarsen verzameling aanzetten hihihh.
Vandaag is brittany jarig,  gefeliciteerd meis en een fijne dag

ik gaat me zo even aankleden en dan gaat ik weer de hort op met het gezin.  ik gaat even naar de trendhopper om een paar foto lijsten te halen want ik heb me toch een super idee hahahaha.


Verhaaltje getiept door rachel op 28 Oct 2006
 Aantal reacties (4)


Vrijdag 27 oktober 2006

Snelle update

Nou het gaat hier alles behalve goed!!! ik verga werkelijk van de pijn, gister ochtend/nacht heb ik weer op gezeten met de pijn in me arm!!! gister ook weer naar de ha geweest en ik moet nu weer naar een orthopeed pfff.  beschrijving van wat ik voel continue in mijn arm is: iedereen heeft wel eens hele erge kramp gehad in je been,  dat je je voet omhoog moet duwen zeg maar,  nou die pijn heb ik dus constrant en kan en durf me dan ook echt niet te bewegen omdat ik dan door de grond heen gaat!! ik heb sterke diclofenac en die werken wel maar even en ik maar daar maar 2 van per dag om dat de dosis hoog is,  dus neem er smorgens een in en savonds maar gister heb ik er toch maar een bij genomen en vanmorgen om 05.50 weer een omdat ik het al weer voelde op komen!!! ik heb daarna nog wel even geslapen en schoot om 9.30 wakker en toen heb ik er weer een ingenomen.  voel de pijn nog wel maar kan me nu wel bewegen!! 15 november mag ik naar de orthopeed dus ben benieuwd!! verder alle afspraken die ik heb overdag heb ik afgezegd omdat ik gewoon niet met die 2 meiden alleen op pad kan!!

Vanavond gaat ik wel alleen even weg,  roon past op de meiden even lekker hihih.  ik gaat vanavond lekker winkelen en alvast de sinterklaas en gedeelte kerst inkopen doen dan ben ik er even uit ook!!!!
Nou dat was het weer. ik gaat de pc weer uit zetten want er te lang achter zitten heb ik dalijk alleen maar last van
Fijn weekend allemaal!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 27 Oct 2006
 Aantal reacties (4)


Woensdag 25 oktober 2006

Tijd vliegt....

De week is al weer door midden!!! heerlijk gewoon!!! vandaag best een druk daggie voor de boeg. Debby,  het nichtje van niomi en rashel komt hier dalijk heen en die blijft hier ook lekker eten.  Dalijk even de blokker plunderen maar weer hihih ze hadden handdoeken in de aanbieding dus rennuhh hahah en ik wil even kijken voor een nieuw senseo ding,  ik heb nu een creme kleurige maar ik wil die chrome zo graag hebben dus daar gaat ik zo naar kijken hihi. 
Niomi voelt zich al wel wat beter,  nog wel een beetje verhoging maar heb haar vanmorgen een paracetamol gegeven daarvoor.

met mijn armpje is het nog steeds bagger de diclofenac is wel even lekker voor een paar uur maar daarna komt de pijn dubbel en dwars weer terug niet prettig!! en smorgens wakker worden is helemaal een drama pfffff kon wel weer janken vanmorgen!! maar ja. nu gaat het wel weer even en heb een leuke dag voor de boeg dus hopelijk ook met minder pijn eventjes Vandaag is mijn ha er niet dus die gaat ik morgen weer even bellen over hoe en wat!!

en vandaag is Cyris jarig,  het draakje van cin!! gefeliciteerd meis en hoop dat je een hele leuke dag heb en dat je gigantisch word verwend
maar dat gaat wel lukken he!! ik hou je site in de gaten want ik wil fotooooosss zien hahahahah kus van ons xx

Even een update om 18.46

Zo Deb zit ff lekker achter de pc fotos te doen hihi en ik zit ff me verhaaltje te doen hier lol. we zijn vanmiddag even lekker naar het winkelcentrum geweest, even de blokker onveilig gemaakt en heb weer super leuke handdoeken voor de badkamer :D ook nog even naar de kruidvat geweest en wat dingetjes gekocht en toen naar huis want moest ook gaan beginnen aan het eten want Debber bleef hier ook eten en die wilde roti eten hahaha,  nou het was heerlijk!!! ik gaat zo de  meiden even op bed doen en dan kunnen deb en ik nog even wat fotos uitprinten en het roti recept voor daan de mama van deb zodat ze het thuis ook kan maken hahaha en doen he daan  nou ikke gaat hier weer ff verder!!


Verhaaltje getiept door rachel op 25 Oct 2006
 Aantal reacties (5)


Dinsdag 24 oktober 2006

Even een update...

Gister heb ik van de ha weer andere medicijnen gehad,  diclofenac,  aardige doses weer en moet zeggen dat ik vanaf gister 17.00 pijn vrij ben geweest tot.....vanacht en vanmorgen toen gingen we weer door de grond he!!!! ik moet deze pilletjes op maken en dan gaan denken aan therapie weer voor die arm want kan natuurlijk niet me hele leven die troep blijven slikken!!!

Gister de hele dag op pad geweest met de meiden,  erg gezellig...NOT  nioom luisterde weer voor geen meter natuurlijk maar goed heb door gezet en ben niet gelijk naar huis gegaan lol. Ben even naar de boogaard geweest en leidschenhage en office center dus had me ronde al weer gehad hahaha. Dalijk komt jelleke van het cb hier even gezellie kletsen.

Niomi heeft nog steeds hoge koorts maar is verder gewoon fit,  gelukkig dus die heeft gewoon een virusje te pakken. jammer in haar vakantie maar ja echt weer om ergens heen te gaan is het ook niet he!!!! Morgen komt haar nichtje debby dus is wel even gezellie voor haar he nou mijn pillies gaan zijn werk nu doen dus ik gaat ff snel aan de poets hier.

 Jelleke van cb lang geweest

en even gezellie zitten praten over niomi.  ze heeft me weer goeie dingen mee gegeven die ik zeker gaat proberen!!!! zal wel weer even doorbijten zijn maar het slaap probleem heb ik toen ook op kunnen lossen dus dan moet dit me zeker ook gaan lukken he!!!
De meiden wilden net een lekker tostie hebben en die hebben ze helemaal op zitten peuzelen hihihi. Rashel gaat zo ff naar bedje toe en dan gaat ik ook even liggen.  pijn heb ik nog steeds,  kan wel even wat doen maar veel is het niet...


Verhaaltje getiept door rachel op 24 Oct 2006
 Aantal reacties (6)


Zondag 22 oktober 2006

Niet veel te melden..

Jella gefeliciteerd!!! en een fijne dag!!!

Ik heb verder niet veel te melden alleen dat ik vanacht en vanmorgen giga pijnaanvallen in me arm heb gehad en dus even rust neem van het internet gaat lastig worden dat weet ik ook wel maar vind me arm even belangrijker dan de pc want die sloopt me arm alleen maar.  dus tot snel allemaal (hoop ik)


Verhaaltje getiept door rachel op 22 Oct 2006
 Aantal reacties (3)


Zaterdag 21 oktober 2006

 Met gezin de hort op weer

Vanmorgen moesten we eerst even naar een klus toe,  daarna even naar huis de meiden verschonen en toen whoppa naar de parade hier in nootdorp daar weer van alles meegenomen hiih.  niomi ook weer nieuwe crocs,  roze kikke man. ook even bij de speelgoed winkel leuk spul gekocht voor de meiden dus lekker bezig geweest weer hahah.

Voor mijzelf ook even wat dingetjes gekocht hihih de kaarsen zijn ook weer wat opgevuld hier (ofdat me kast al niet vol stond)
We hebben ook nog even geslapen met ze alle want van dat winkelen en lopen word je moe he hahha.  we hebben net even wat gegeten en het is al weer 19.02!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 21 Oct 2006
 Aantal reacties (3)


Vrijdag 20 oktober 2006

Goed nieuws of geen goed nieuws...

Ik ben vanmorgen bij de ha geweest omdat mijn arm en hand niet mee werken meer en een dood gevoel hebben.  ze dacht gister zelf aan een nekhernia maar dat is het dus niet,  ze zei wel had je maar een nek hernia want dan had ik je kunnen behandelen,  me arm,  waar ik al 5 jaar mee loop te kloten is dus gewoon niet meer te behandelen.  ik krijg nu 2 weken 3 maal daag eens ibrufen 600 mg tegen de pijn en ontsteking,  en na die 2 weken gewoon elke dag eentje voor het slapen gaan.  dan kan ik zonder pijn slapen hopelijk en ook zonder pijn wakker worden!! dus ja het is maar weer afwachten he zeggen we dan maar....

maar goed het is vrijdag roontje lekker het weekend om me heen dus die kan een hoop werk uit handen nemen hier in huis
Ik gaat alleen niet zoveel achter het internet zitten mensen dus als ik niet reageer op msn dat weet je dat iig wil me arm zoveel mogelijk rust geven. wil namelijk wel gewoon me huissie kunnen poetsen hahahah


Verhaaltje getiept door rachel op 20 Oct 2006
 Aantal reacties (6)


Donderdag 19 oktober 2006

Aanpassingen

we zijn weer online hij was er even af

Vanaf gister ben ik al aan het brainstormen over deze website wat kan ik er nog meer mee doen,  gaat ik hier stoppen en wat anders op zetten of gaat ik deze helemaal rustig aan,  beetje bij beetje aanpassen.....het laaste is het geval er zijn al wat aanpassingen gemaakt.  het is gelijk niet meer "zo druk" om het zo maar te zeggen. Fotos van de meiden worden ook niet meer openbaar gezet.  ik heb hier een lange discussie gehad met manlief en ja hij heeft wel gelijk,  je weet nooit wat er op je website komt 

Mijn verhaaltjes blijven wel,  misschien anders ingedeeld dat moet ik nog even bekijken hihih,  maar zoals gewoonlijks komt het allemaal wel weer goed hier op de site.


Verhaaltje getiept door rachel op 19 Oct 2006
 Aantal reacties (2)


Woensdag 18 oktober 2006

Ben er weer!!

Eersgister avond was ik goed ziek,  gister overdag ging het wel wat beter maar was nog niet helemaal ik. Roon was gister vroeg thuis omdat we wat dingen moesten regelen hihi daarna zijn we even naar de makro geweest,  even een nieuw toetsenboord gehaald en wat nieuwe kleren voor de meiden,  fotos volgen nog heb ik nog even geen tijd en zin in gehad haha.
Me hand slaapt ook nog steeds,  vanmorgen was ik even een peukje aan het roken en die kon ik zo met me vingertoppen uit drukken ja dat is niet goed he!!! Gister ook even met me dinniej eertje op msn gezeten was weer even gezellig whahaha en nog met een oude bekende lol.
Vandaag hebben wij de hele dag geen water nou tot 16.00 of langer maar als ik om 16.00 nog geen water heb dan gaat ik echt ff bellen want het is een ramp!!!! Ze moeten dingen testen en daarom hebben ze iedereen hier afgesloten vanaf  7.30!! maar ja dan maken we vanavond maar weer schoon he lol


Verhaaltje getiept door rachel op 18 Oct 2006
 Aantal reacties (7)


Maandag 16 oktober 2006

Wakker!!!!

Nou ik zet het er wel " wakker" maar vanmorgen moest ik toch echt even denken van ben ik wel wakker hihi was zo giga duf maar dat is nu wel weer weg gelukkig!! Hier is weer even het huis gepoetst, thnx!! de meiden zijn aan het "rennen" in huis man man man die staan op en gaan gelijk beginnen he!! wou dat ik zo fit was smorgens hihi. Niomi heeft schijnbaar hele koude voetjes want die heeft een mayo aan en dan nog eens een paar sokken die ze van haar zusje heeft gepikt
Zou vandaag nog weg gaan maar denk dat ik de griep krijg ofzo ha al geweest,  en lekker rustig aan doen,  vind niet zo gek ook dat ik een beetje grieperig ben want heb je al gevoeld hoe koud het buiten is zo dan!!! er kwam gewoon stoom van de vijver af hahaha. 

Update om 18.22

Ik zeg het vanmorgen nog....ik word ziek en ja hoor ben super beroerd gewoon heb wel staan koken net maar nee ik gaat dalijk ff douche en dan gelijk het bedje in!!! Heb vanmiddag ook nog even geslapen maar toen ik wakker werd had ik meer het gevoel dat ik aangereden was door een vrachtwagen ofzo!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 16 Oct 2006
 Aantal reacties (3)


Zondag 15 oktober 2006

 Hang zondag..

Na een heerlijk nachtje te hebben geslapen waren om 9.30 wakker.  lekker croissants gemaakt met de meiden,  toen even schoongemaakt en toen.....hanguhhhh hahaha.  hebben even prison break seizoen 2 liggen kijken hihih toppie weer gewoon
Ik moet alleen heel nodig gaan strijken volgens mij wahha,  heb vandaag 3 wassen gedraaid niet normaal man!! maar ja heb mezelf er ook op betrapt dat ik gewoon elke x als ik naar boven gaat een nieuw shirt of truitje aan trek,  als ik de meiden verschoon krijgen ze ook gelijk wat anders aan,  ja dan vind ik het niet zo gek dat ik zoveel wassen heb hahahaha.
Roontje heeft al vanaf vanmorgen gigantische hoofdpijn weer minder dus maar ja hopelijk gaat het nog een beetje zakken vandaag he

 Hang dag en avond ook dan maar

De meiden liggen lekker op bedje nu,  gelukkig want die waren niet zo lief vanavond hahahah.  we zijn even met ze alle gaan douche,  meiden nog even drinkie gegeven en toen tandjes poetsen,  handjes wassen en lekker naar bedje toe ik heb hier even snel gedweild,  had er niet zoveel zin in maar ja moest wel gebeuren he zoals elke dag hier ahahha. zit nu even te wachten tot me wasje klaar is zodat ik hem weer in de droger kan doen en dan kan ik gaan strijken dalijk. maar zit nu toch even van me rust te genieten op de bank met me laptoppie gewoon ff relaxen. morgen beginnen we weer aan een nieuwe week,  laatste week voor niomi op schooltje want die heeft volgende week vakantie natuurlijk verder heb ik voor deze week geen afspraken staan,  gewoon geen zin in omdat ik vorige week zei dat ik een rustig weekje zou hebben ja niet dus,  dus alle afspraken voor deze week zijn gecanceld


Verhaaltje getiept door rachel op 15 Oct 2006
 Aantal reacties (2)


Zaterdag 14 oktober 2006

 Rust daggie!!!

Wij hebben vandaag werkelijk niks gedaan,  nou ja bijna niks  roontje is alleen even naar de bakker toe geweest en verder is hij in de tuin met de vijver bezig geweest.  ik daarin tegen ben alleen even met de kids bezig geweest en heb smiddags lekker op de bank geslapen want ging vanmorgen om 7.30 pas een keer slapen hahaha,  maar het was weer gezellig we waren super fit zoals we dat hier zeggen dus het was weer toppie
Meiden liggen net lekker op bedje,  ik en roon gaan zo even douche en dan lekker op de bank hangen voor de tv morgen zullen we wel wat fitter zijn he whahahah.
Kreeg vanmiddag ook bericht van me zus eer dat ze pas de 20e internet heeft nou ja goed die dagen komen we ook wel door dan toch zus lang leve de sms lol en telefoon hihih.

Dit verhaaltje is van 23.26

Ow zie eigenlijk nu pas hoe laat het is whahaha lekker zeg.  roon en ik zijn net klaar met douche, ik ben daarna gelijk achter de pc gekropen want had geen zin om voor de buis te hangen,  dat kan ik in me bed ook he dus ik ben even bezig geweest met mijn servertje en wat fotos gedaan hihih

niomi collagecollage gangster shellie

zoals je ziet is mama weer lekker bezig geweest hihihi.  en dat op zaterdag avond na maar een paar uurtjes slaap
ow vergeet helemaal de fotos van de koi's pfff toch wel last van slaap tekort hahaha maar goed zet ze er alsnog op een half uur later

de koi's ook even op de kiek geweest


Verhaaltje getiept door rachel op 14 Oct 2006
 Aantal reacties (5)


Vrijdag 13 oktober 2006

Vrijdag de 13e

bijgeloof of niet? ik weet het niet hahaha. Niomi is weer lekker naar schooltje geweest,  ik heb vandaag dan toch de blokker geplunderd omdat het gister niet kon omdat ik met dat rek moest sjouwen lol,  maar vandaag heb ik weer een paar leuke dingen daar weg kunnen halen nieuwe plaits voor op de bank,  had al een groene en een roze en heb nu beige/wit achtige gekocht. hoop nieuwe theedoeken en handdoeken voor in de keuken om in mijn rekje te leggen hihi.
Verder nog even bij het kruidvat geweest en wat kleine dingetjes gehaald en toen was ik het al weer zat, ben ook nog even over de markt gelopen hier maar zoals gewoonlijks was dat weer niks!!!
Ik gaat zo even op de bank liggen. want moet wel fit zijn voor vanavond he whahahahah.


Verhaaltje getiept door rachel op 13 Oct 2006
 Aantal reacties (4)


Donderdag 12 oktober 2006

En klaar!!

Ik ben vanmorgen om 8..00 opgestaan,  toen kids aangekleed,  toen even wat gegeten en toen ben ik de deur uit gegaan naar de boekhouder even de admini weg gebracht,  toen naar de blokker,  en ow ow ow wat hebben ze daar leuk spullen weer maar heb me in gehouden haahha,  waarom? omdat ik moest sjouwen met een rekkie hahaah.  ik heb een rek voor de keuken gekocht waar ik dan wat spulltetjes in kan leggen. die heb ik tussen de vaatwasser en de ijskast gezet. Toen naar huis en toen barste het beest weer los hahah,  heb alles boven gepoetst,  gestofzuigd en gedweild maar ben nu kapot hahah.  ook nog even de ha gebeld en alles was goed!!!!!!!! dus ik kan weer ademhalen Morgen nog een daggie en dan is het weer weekend gelukkig!! en ja ja morgen weer een feestje hihih


Verhaaltje getiept door rachel op 12 Oct 2006
 Aantal reacties (3)


Woensdag 11 oktober 2006

Week door midden

Gelukkig wel!! lijkt wel of deze week heeeeel errug langzaam gaatNiomi en ik waren om 8.00 al beneden en Rashel ligt nog lekker te slapen. En.....het is koud buiten man man man!!!! er zit gewoon douw op me ramen!! vind dat altijd zo'n omschakeling,  zo hebbie hottie weer en zo is het weer brrrr koud, maar ja.
Ik gaat hier zo weer aan de poets en moet nog een was uit de droger halen en strijken dus ik heb nog wel het een en ander te doen vandaag
En heb hem weer gevonden hihih,  voor degene die zich vervelen vandaag......even hier klikken en have fun


Verhaaltje getiept door rachel op 11 Oct 2006
 Aantal reacties (4)


Dinsdag 10 oktober 2006

Vroeg..

ja dat was het vanmorgen weer haha.  om 6.45 ging het wekkertje weer. meiden aangekleed even gaan eten en toen moest niomi weer naar schooltje toe ze had er weer zin in hahaha. Rashel ook en die wilde weer eens niet weg van school pffff wat kan die een decibel produceren zeg gilluhhhhhh!!! maar ja toen ik zei we gaan winkelen was dat snel over goed he zit er al vroeg in haahha.
Etos moest het ontgelden vandaag,  even geplunderd en de c1000 moesten we ook even hebben voor het eten vanavond roon had trek ik bami pangang dus dat gaan we vanaaf maar even maken voor hem he
Dalijk als niomi uit schooltje komt gaan we gelijk door naar nieuwkoop,  naar astrid me schoonzus even een bakkie doen en even hun tuin bekijken want die hebben ze verbouwd hihi.  meestal lig ik op dinsdag middag voor pampus op de bank maar daar heb ik geen zin meer in dus ik gaat allemaal dingen zoeken om me bezig te houden  dan slaap ik vanavond weer lekker vroeg ook he!!!
Zo even de ha bellen want als het goed is ligt daar een uitslag voor mij......dus duimen dat het goed is


Verhaaltje getiept door rachel op 10 Oct 2006
 Aantal reacties (2)


Maandag 9 oktober 2006

Rustige week..

Na een druk weekend nu even een rustige week voor ons heb hier alles al weer gedaan,  meiden zijn lekker aan het kleuren en K3 aan het luisteren en ze zijn clowntjes hihi,  mama even haar sminck doos tevoor schijn gehaald en gaan met die banaan dus dat word dalijk weer flink boenen op die smoeltjes hihi.  Fotos volgen nog hierover Rashel die heeft een vlekje op haar wang wat steeds terug komt en weer weg gaat dus daar gaat ik morgen even mee naar de ha,  gewoon even na laten kijken he.  met niomi haar oogje gaat het goed!!! dat is zo goed als weg nu gelukkig

Verhaaltje getiept om 18.57

Op verzoek van Rowena haha ff fotos van niomi lol,  zoals je ziet had ze er WEER geen zin in om op die foto te gaan maar ja.....

Niomi had vanmiddag makeuppie op zoals ze dat zegd en ze vond het ook nodig om mijn boots ff aan te trekken lol waarschijnlijk had ze koude voetjes hihihi
en dat terwijl ze mooie sloffies voor haar eigen heeft, die van winnie zijn van nio en die biggetjes zijn van shellie hihi

De dames gaan zo lekker naar bedje toe en dan gaan papa en mama weer lekker de bank op met een dvdtje


Verhaaltje getiept door rachel op 09 Oct 2006
 Aantal reacties (4)


Zondag 8 oktober 2006

Super!!!!

Vanmorgen zijn we om 9.00 vertrokken naar Helmond en we waren om 10.30 bij erica en willy en de kids en hebben daar even hun mooie nwe huissie bekeken en gezellig zitten kleppe
Geweldig gewoon,  dylano en angelo zijn ook zoooow leuk en die kleine dylano is zooonn poepie heerlijk gewoon!!!!!!
Doen we lekker snel over he hahaah dan komen jullie lekker hier heen met ze alle hihi dan mogen jullie lekker knel zitten in een auto wahhaha aahhneee viel mee hoor de reis maar op weg naar huis dan is het ook voor mij zo snel mogelijk thuis zijn want was kapot maar ja had ik er wel voor over voor me kanjers in helmond jullie zijn skatjes!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 08 Oct 2006
 Aantal reacties (5)


Zaterdag 7 oktober 2006

Om te beginnen..

 

Tom gefeliciteerd met je verjaardag!! en een fijne dag toegewenst!!!

Later op de dag doe ik mijn verslag weer

Getiept om 19.46

Zooow drukkies gehad vandaag haha!! we zijn om 11.00 vertrokken hier en we waren om 17.00 pas thuis ff boogaard geweest en daarna ff naar leidschenhage,  alleen voordat we daar waren hebben we zowat 45 min in de file gestaan klote ja,  maar ja we hebben daar 2 uur gelopen en winkel in winkel uit maar weer geslaagd ikke gaat zo ff zonnebanken en dan de bank op en niet al te laat gaan slapen want moet morgen fit bij eertje aan komen he ahahhaahah


Verhaaltje getiept door rachel op 07 Oct 2006
 Aantal reacties (2)


Vrijdag 6 oktober 2006

Wat een weer!!!

Mensen wat een regen ineens he pffff.  Vanmorgen moest niomi naar schooltje toe,  dat was even wennen want normaliter ging ze op dinsdag en donderdag en nu dus op dinsdag en vrijdag... maar goed op weg naar school begon het al te regenen en ja er was niet echt plek voor de deur met de auto en we moesten nog wel een stukkie lopen dus...wij een nat pak!!!!! toen ik en rashel naar de auto liepen ging het nog harder regenen dus wij kwamen zeiknat thuis
En toen ik niomi weer ging halen idem dito : Regen!!! maar goed ze heeft het weer reuze naar haar zin gehad en het gaat ook heel goed!! gelukkig maar en mama trots natuurlijk
Het is ook weer lekker vrijdag vandaag dus lekker weekend he! morgen gaan we van alles en nog wat doen en zondag gaan wij naar Erica en Willow en de kids dus genoeg te doen het weekend!!!! jammer dat eer geen internet heeft want meis is niet leuk zo  zit dan wel niet zoveel op msn of internet maar goed als ik ff zin had om te kleppe kon dat maar nu niet....ga je stalke met smsjes dan maar lol.

Ben ook net even wat lekkers gaan maken,  grillworst hihi,  gewoon een stuk worst gekocht en dan met krijden van bak en braad lekker mee ingesmeerd en bunkere maar vanaaf lol
Nou mensen fijn weekend ondanks het pokke weer


Verhaaltje getiept door rachel op 06 Oct 2006
 Aantal reacties (4)


Donderdag 5 oktober 2006

Tandarts

Daar mag ik vanmiddag weer heen pfff totaal geen zin maar ja moest in mei al een x maar die trut van een tandarts stuurde steeds briefjes dat er een rooster wisseling was weet ik het dus ja dan maar vanmiddag he. Roontje komt daar heen en vanuit daar gaan we gelijk boodschappen doen. Gister lagen we weer vroeg op bed, wel even me laptop meegenomen maar daarna kon ik niet slapen hahaha.  maar ja uit eindelijk toch in slaap gedonderd en heerlijk geslapen hihih. De meiden worden ook verkouden maar ja kon ook niet anders he als papa en mama al snottie snottie zijn hopelijk is dat snel weer over!!!!! Morgen is het weer vrijdag ole ole, rustig weekend deze week,  onze krachten sparen voor volgende week moahahahha oops geintje

ik had nog wat lieve fotootjes van shellie toen ze lekker in de tuin bezig was hihi. 
Als die ergens mee bezig is dan is ze ook echt helemaal in haar eigen wereldje vind ik altijd wel lief om te zien. en als je dan kijkt waar ze mee bezig is gewoon een paraplu hahah wat hebben die kleintjes toch een fantasie he heerlijk gewoon!!
Niomi heeft dat ook wel maar die heeft het meer als er muziek op staat,  dan staat ze echt te playbacken hahahah ook zo leuk om te zien alleen jammer dat ik daar nooit een foto van kan maken want zodra ze mama of papa met die camera aan ziet komen dan is het nouuuuu mamaaaa!!! ga nou weg hahahahha


Verhaaltje getiept door rachel op 05 Oct 2006
 Aantal reacties (9)


Woensdag 4 oktober 2006

Iedereen gefeliciteerd!!!

 

gefeliciteerd allemaal!!
Ja iedereen is toch wel een beetje jarig he op dierendag
Maar goed niomi moet zo naar het cb toe dus ben benieuwd wat ze n u weer te zeiken hebben hahahahah.
Met mij gaat het wel,  nog wel helemaal beurs aan alle kanten en ademhalen doet nog wel goed zeer maar goed het is uit te houden iig
Gister lagen we om 21.30 op bed en sliep om 22.00 al!! en dat is me prima bevallen dus vanaaf liggen wij weer lekker vroeg!!!! dat late naar bed, 01.00 soms 01.30 trekken we gewoon niet meer door de weeks man!!! dus dit gaan we maar lekker volhouden he

Lekker eten shellie hihi

lekker broodje eten he shel

Ziek ziek en nog eens ziek!!!!

Pfff roon kwam thuis,  snotjong haha die snottert aan een stuk door maar goed na het eten begon ik ook te snottere en onder tussen zijn we snot en snottie zit al aan de vicks maar die zijn zow vies he hahah.  maar goed even lekker stomen morgen en dan hopelijk is het dan heeeel snel weer over!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 04 Oct 2006
 Aantal reacties (6)


Dinsdag 3 oktober 2006

Eerste daggie nieuwe psz

Vandaag ging niomi voor het eerst naar een nieuwe psz en deze psz zit gekoppeld aan een " grote school" dus ze voelde zich ook erg groot hihih. Het is allemaal prima gegaan zei de juf,  ik had zelf nog even gebeld om 10.00 en ze was toen lekker aan het plakken en daarna gingen ze gymen in de gymzaal leuuuuukkkk!! ze vond het zo leuk dat ze niet eens mee naar huis wilde nou gelukkig maar!! beter zo dan een huilend kindje he
Ik ga nu lekker ff met dr op de bank zitten,  alles doet me nog zoon pijn dus weer geen internet voor reetsie

even wat geknutseld hhihih

knutselen met reets:P

zijn gewoon allemaal fotos bij mekaar maar moest het ff testen dat proggie en daar is dit dan uit gekomen hahaha

Getiept om 19.00

Zo we zijn net klaar met eten hihi.  toen roon thuis kwam zijn we gelijk weg gegaan,  eerst ff naar de toko,  en toen even naar de boogaard om even schoenen te kopen voor de meiden

nieuwe giempies shellie

nwe

nieuwe giempies niomi voor gym op school

nieuwe broek shellie

Die laarsjes heb ik ook voor shellie gekocht hihi
ze hebben ook nog een paar slofjes gehad lekker warm nu he


Verhaaltje getiept door rachel op 03 Oct 2006
 Aantal reacties (7)


Maandag 2 oktober 2006

Man wat een weer!!!!!

echt niet normaal! komt hier werkelijk met bakke de lucht uit en ik wilde nog wel even weg met de meiden nou laat maar he!!! we zitten nu maar even lekker op de bank een dvd te kijken met een hoop ontbijtkoek hihi heelijk,  ja met boter en niet met chocopasta blehhh haha. We waren ook laat vanmorgen weer,  we werden om 9.30 wakker maar wel lekker hihih!!!
Nou ikke gaat me verders vervelen en dalijk de spruitjes maar schoon maken pfff dus wie zich geroepen voelt omdat even te komen doen voor me ...heeeeeeeeeel graaaaaaaaaaaaagg


Verhaaltje getiept door rachel op 02 Oct 2006
 Aantal reacties (4)


Zondag 1 oktober 2006

Yeah!!!!

Dat kreng van een puist in niomi haar oog is eindelijk open gegaan gelukkig maar want nu hoeft ze ook niet onder het mes
Vanmorgen had ze een soort van snot oogje dus ik gelijk kijken en ja hoor het liep er lekker uit!! dus wij


Verhaaltje getiept door rachel op 01 Oct 2006
 Aantal reacties (4)

Content Management Powered by CuteNews