Zondag 29 april 2007

Van alles doe dag...

Mijn gedachten was gister "ik doe morgen helemaal niks!!" jammer reets,  ik stond op om 9.15,  heb even wat gegeten en ben gelijk gaan stormen door het huis heen lees dit goed: ik heb voor het eerst in mijn leven de ramen gewassen Roon deed dat altijd, want ik bakte er niks van,  maar goed ik zal en moest die ramen doen en het is me nog streeploos gelukt ook!! wel super aso hoor want ik had me echt nog niet aangekleed,  ja een jasje over me slaapsetje en meer niet

Maar goed we en zijn wat gewent hier in de straat lol, het is hier niet zo gek als je er eentje met zijn badjas voorbij ziet komen hahaha.  maar goed me ramen zijn weer bling bling.
Daarna ben ik begonnen met het ruimen van de gangkast/meterkast.  ik had een leuk schoenenkastje in de gang staan maar ja wie reets kent weet dat mij dingen snel in de weg gaan staan en zo ook het schoenen kastje.  die staat nu dus buiten na 4 maanden plezier van te hebben gehad...oeps hihi.  maar goed van dat schoenen kastje gebruik ik dalijk de planken om in de meterkast te hangen en dan daarop mijn schoenen bende op neer te stallen,  dan gaat de deur dicht en zie ik er niks meer van en staat er ook geen kastje in de weg in de gang goed he lol.
Gedeelte tuin heeft het ook moeten ontgelden,  er lag best veel bladeren en ik zat daar weer tussen te puffen en nee het moest gewoon weg!!! verder nog wat dingen in huis gerommeld dus ik heb mijn daggie wel weer gehad.  We wilden vandaag ook nog gaan zwemmen in onze pool in de tuin maar nee niet geworden want het water was nog te koud balen maar ja,  dan moeten we maar even wachten he.
Vanavond gaat een hoop volk de hort op,  lekker koningenach vieren....dat mis ik af en toe wel hoor,  lekker de stad in,  drankje erbij en feestuh maar.  maar morgen gaan we met de meiden leuke dingen doen en dat maakt weer een hoop goed he en scheelt me ook weer een dikke kater.  Nou lui die op stap gaan "have fun" drink er een op mij lol en voor de papas en mamas veel fun morgen met de kinders


Verhaaltje getiept door rachel op 29 Apr 2007
 Aantal reacties (2)


Zaterdag 28 april 2007

Lekker weekend!

 

We hebben een lekker lang weekend,  met een hoop zon!! Gister zijn we de hele dag zowat op pad geweest en van alles en nog wat gedaan. De meiden zijn bij Rob en As geweest,  mijn broer en schoonzus zodat roontje en ik wat dingen konden regelen.
Vandaag is het ook weer zo'n hectische dag,  vanmorgen kon ik uitslapen,  roon is met de meiden naar de bakker geweest en toen ze terug kwamen ben ik begonnen aan roons werk auto, och wat was die vieeeeeeeesssss!!! binnen kant helemaal schoon gemaakt en  toen is roon er mee naar de wasstraat gegaan want ik zou hem niet schoon krijgen,  ja misschien na een x of 4 te hebben gewassen Onze gezins auto is ook weer schoon van binnen en die gaat vanmiddag de wasstraat in. Het voor tuintje gaan we vandaag ook lekker opruimen,  daar ligt nu kunstgras in en dat wil ik eruit hebben, bah vies gewoon,  daar blijft allemaal troep in hangen man en ik stofzuig het altijd en mijn buren hebben dan zoiets van goh reets is het te warm? heb je nu al een fles drank in je kraag zitten ? hahahah dat soort opmerkingen en blikken krijg je dan hihi.

Dalijk gaan we weer naar nieuwkoop toe en dan vanavond blijf ik een avondje lekker thuis!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 28 Apr 2007
 Aantal reacties (1)


Donderdag 26 april 2007

Zielig!!

Nog 10 minuten en dan is het vrijdag
vandaag met het boodschappies doen zijn mijn wijffies heel lelijk gevallen samen ze mogen al niet hand in hand lopen van ons omdat we weten dat daar brokken van komen en zo ook vandaag na het boodschappen doen. niomi viel eerst en trok rashel mee Rashel heeft echt het geluk gehad dat ze haar tut (speen) in had anders was ze echt tandloos geweest!!! van beiden meiden dikke schaafwonden op de knietjes en bij thuis komst zagen we dat rashel bloedde uit haar mondje,  dus wij kijken en haar voortandje bloedde als een rund hij zit niet echt los maar is staat wel scheef nu pffff ellende.  dus kijk het morgen nog even aan en anders naar de tandarts. niomi is ook zo vaak om haar mondje gevallen en op haar tanden en daar is het ook altijd goed mee gekomen maar hou het toch even in de gaten he ze hebben ook nog heerlijk buiten gespeeld en dat deed de pijn even vergeten he
Morgen werkt roontje maar tot half twaalf en dan hebben we een super lang weekend!! morgen middag gaan we naar me broer toe, die past op de meiden en dan gaan roon en ik even wat dingen regelen


Verhaaltje getiept door rachel op 26 Apr 2007
 Aantal reacties (3)


Woensdag 25 april 2007

Supahhh weer!!!

Zooow is het heet ineens dan!!! Vanmorgen was het hier nog wel saai met bewolking maar wel warm en nu,  nu schijnt de zon en is het eigenlijk al niet meer uit te houden in de tuin Winkelen was ook geen succes moet ik zeggen kreeg het me daar een partij heet in die winkels hahahaah dus zijn weer naar huis gegaan!!! hopelijk is onze pool snel op temperatuur zodat we daarin kunnen jumpen zit er toch diep over na te denken om er gewoon een verwarming in de gooien zodat ik erin kan wanneer ik dat wil lol,  en de ukkies ook natuurlijk!!! Heb de pool wel afdekt,  roon had nog niet de pompen aangesloten en er dreef vanmorgen al weer van alles in en dat willen we niet hebben dus dan maar even afdekken,  en omdat de meiden het leuk vonden om hun gietertjes met water te vullen en over de rand hangen is geen optie he!!!

meestal is het Rashel die op de foto wil maar nu heeft niomi ook de smaak te pakken elke x als ze een leuke positie heeft gevonden is het "mamaaaaahhh fotooooooohhh" en ja daar zegd mama geen nee tegen natuurlijk

Vermoeiend hoor...

dat buiten spelen hihi.  Niomi en Rashel hebben vanaf vanmiddag voor buiten gespeeld wat ze eigenlijk nooit doen,  maar goed ik lekker met de buren zitten kletsen en het is hier al een kinder straat dus de meiden hebben zich super vermaakt, na het eten hoorde ik de voordeur open gaan en niomi stond al te trappelen om weer naar buiten te gaan ik haar wel even verteld dat ze dat niet zomaar mag doen he zelf de voordeur open doen dat vind ik toch niet zo maar goed.  het word de komende dagen super super weer weer dus wij zijn buiten te vinden!!!! we hebben lekker een lang weekend dus dat gaat helemaal goed komen he!!


Verhaaltje getiept door rachel op 25 Apr 2007
 Aantal reacties (6)


Dinsdag 24 april 2007

YEAHHHHHH!!!!

Mijn neefje (nouja neefje van bijna 2 meter) is vandaag geslaagd voor zijn voertuigen examen!!!

Martin gefeliciteerd jongen!! papa en mama zijn trots maar je tante en co ook

Zwembadje opgezet

Aangezien de temperaturen lekker zijn hebben wij besloten vanavond om ons badje op te zetten alvast.  zo kan de pomp lekker draaien en het water is dalijk optimaal!!!!


Met zijn omvang van 360 moet het lukken deze zomer toch


Verhaaltje getiept door rachel op 24 Apr 2007
 Aantal reacties (7)


Maandag 23 april 2007

Daar word een mens happy van!!

Kijk dat zijn weer de weerberichten waar ik blij van word!!! geen hoosbuien meer,  geen kou meer,  nee we kunnen dalijk weer klagen dat het zo heet is heerlijk die zomerse temperaturen!! Het gaat hier dan ook altijd veel sneller lol makkelijk even een jurkje of een rokje aan bij de dames,  niet meer klote bij de deur om die dikke winterjassen aan te doen,  geen sokken meer nee gelijk zo in onze crocs stappen en pleite met die handel!!!
Vanmorgen zijn we ook even zo de makkelijk de deur uitgelopen,  even  wat boodschappies gedaan en even naar de dierenwinkel,  mijn katten vinden het nog steeds super om in mijn nieuwe spullen te hangen en na al heel wat middeltjes geprobeerd te hebben heb ik vanmorgen een mini krabpaal gekocht en die pal naast de bank gezet,  dat schijnt te werken,  zal hier wel niet maar goed ik probeer gewoon alles!!!!!

Hier zijn we ook in de leer voor deze boere dans moahahah jezus gabberen ken ik wel maar hier breek ik zowat me nek op man Nio en Ras zijn al een heel end op weg met dit dansje dus ik kijk gewoon bij hun af lol

Manueel mss een ideetje als we weer een feestje hebben moahahahaha dan zijn we lekker soepel moahahhahahah


Verhaaltje getiept door rachel op 23 Apr 2007
 Aantal reacties (12)


Zondag 22 april 2007

Klus-zondag...

Het is hier in huize B een beetje een kluszondag,  ik heb de gangmuur boven afgeverd en heel snel alle verf opgeruimd omdat het muurtje met een hoop gevloek en getier is afgemaakt Roon is alle plinten aan het maken,  paar weken geleden hebben we natuurlijk een nieuwe vloer erin gelegd alleen de plinten nog niet en die zitten er nu bijna allemaal op dus dan is dat af!!!!!

Het is wel super weer maar om daar in te gaan liggen nu met de pijn in me koppie gaat niet werken he


Verhaaltje getiept door rachel op 22 Apr 2007
 Aantal reacties (3)


Zaterdag 21 april 2007

Voor Jolanda lol

Zie hier de kandelaar die ik heb weten te bemachtigen nog!! de laatste en waar ik dus bijna 3 maanden op heb moeten wachten!! ik had er al eentje en nu dus 2 tja reets kennende ik moet er altijd overal 2 van hebben he!!!
Maar goed meis hier dus de kandelaars die mij echt heilig zijn hahaah en roon ook vanwege de prijzen van deze schatjes op me dressoir heb ik ze ook staan maar dan in een maatje kleiner


Verhaaltje getiept door rachel op 21 Apr 2007
 Aantal reacties (5)


Vrijdag 20 april 2007

Drama!!

Rashel wilde toen ze nog niet op de psz zat niet weg en toen ze eenmaal mocht vond ze het super,  maar sinds dinsdag is dat wel anders ze wil met mama mee naar huis en ik gaat dus weg van school met een gillend kind,  maar ja het is weer een fase waarin ze terug kunnen vallen en ja ik gaat daar niet aan toegeven want dan wil ze dalijk helemaal niet meer naar school he maar juf linda zegd dat het na een minuut of 10 weer goed gaat met Rashel dus dat is fijn te horen!!

Vanmorgen heb ik heerlijk mijn kandelaar opgehaald en hij staat te glimmen op mijn tafel al vanavond plaats ik even een foto ervan

Het is ook weer weekend!!! lekker veel te doen het weekend dus word weer gezellie!!


Verhaaltje getiept door rachel op 20 Apr 2007
 Aantal reacties (3)


Donderdag 19 april 2007

Wachten word beloond!

Ik heb vorig jaar augustus mijn droom kandelaars gekocht beetje onderaan de pagina staat er een foto van.  dat is de kleine versie van de kandelaars,  je hebt er ook hele grote van en daar heb ik er eentje van.  geloof zoon 3 maanden geleden ben ik weer naar het winkeltje geweest omdat ik nog zoon grote wilde hebben voor op tafel.  ja jammer die waren er dus niet meer  maar goed ze zijn daar super klantvriendelijk en ze zei dat ze me wel zou bellen als ze ze weer binnen zou hebben en dat zou een week later zijn,  helaas werd dat 3 maanden later,  ben er nog een x geweest en gevraagd maar ze werden niet meer geleverd..pfff dacht ik nee he!!!! ik moet er gewoon nog een hebben kosten wat het kost!! sommige van mijn lezers weten wat mijn gein kandelaars kosten en verklaren mij dan ook steeds weer voor gek maar goed vanmiddag werd ik gebeld door het meisje wat daar werkt en die wist mij blij te maken dat ze er eentje binnen had gehad, EENTJE ja!! dus ik gelijk ja zet maar weg!!!! dus ze heeft hem voor mij weg gezet en ik gaat hem morgen lekker ophalen

Vandaag ook nog gelachen met de meiden,  die hebben een muts geknutseld, mama niet mee eens want mama wilde er meer bloemen op doen maar goed Rashel had zoiets als je nu die muts niet heel snel geeft.....en dat gebeurde ook en die zette het dus werkelijk op het gillen


Verhaaltje getiept door rachel op 19 Apr 2007
 Aantal reacties (4)


Woensdag 18 april 2007

Zomaar

Nog wat strand pica's gevonden hihih. Was het maar weer zulk lekker weer he!!! nou ja niet zo extreem heet maar beter als 12 a 13 graden, want gister was het toch wel een beetje fris!!!

Gister heeft niomi op het cb een prik gehad,  en ze heeft werkelijk geen kik gegeven kwam denk ik omdat mama aan het koken was daarzo Roon stond al buiten en die vond het niet leuk om te horen dat ze nog een prik kreeg anders was hij niet weg gelopen daar!!! Roon is echt heel erg kwaad weg gelopen daar!!! en ik stond ook op het punt mijn spullen en kinders te pakken want er zat me daar een wijkverpleegkundige man man man,  die is echt na de oorlog niet meer buiten geweest!!! hier zit ook echt nog wel een staartje aan hoor want de mensen die het verhaal kennen,  ik laat het hier niet bij zitten


Verhaaltje getiept door rachel op 18 Apr 2007
 Aantal reacties (5)


Dinsdag 17 april 2007

Zo benne we weer


Zo na een warm weekend en een ziek weekend ben ik weer even achter de pc.  We hadden een heel weekend in petto maar dat verliep even anders.  vrijdag avond visite gehad nou super gezellie,  wel weer een beetje laat gaan slapen maarja mocht de pret niet drukken.  zaterdag was het zo lekker warm he!! maar goed voor mij was het niet lekker,  zeer zeker niet!! ik voelde me beroerd,  ben even uit bed geweest en lag er al snel weer in Roon is lekker met de meiden naar buiten toe geweest en lekker even naar de winkels geweest met ze en ondertussen lag ik in paniek boven in me bedje pfff er knapte wat in me kop en kon roon niet roepen kreeg het me keel niet uit ja dat is eng,  toen heb ik bijna 2 uur lang met mijn ventolin doosje voor me astma op een glas liggen tikken in de hoop dat roon me kon horen maar helaas uit eindelijk ben ik dan toch maar uit bed gekropen en naar beneden gestrompeld en ik had maar het idee dat er een plaat langs me hoofd zat ja heel eng weer maar goed we doen het weer lekker rustig aan he

Zondag zijn we heelijk naar het strand geweest,  was wel even wat fris smorgens maar hoe later het werd hoe warmer ook heerlijk gewoon!! Thuis hebben toen smiddags ook nog even wat in de tuin gedaan en roons japanse beelden neergezet dus die staan nu ook netjes op hun plekkie!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 17 Apr 2007
 Aantal reacties (3)


Maandag 16 april 2007

Leef nog hoor!

maar heb alleen niet veel fut en zin om achter de pc te zitten op dit moment heb een hele zooi fotos die ik zal plaatsen maar kom er gewoon niet aan toe,  heb nog goed pijn me kop dus als ik me van de week wat beter voel hoop ik dat ik weer wat meer kan tiepen voor de vaste lezers dan volgt ook het verhaal over het koppie even


Verhaaltje getiept door rachel op 16 Apr 2007
 Aantal reacties (1)


Vrijdag 13 april 2007

Vrijdag de 13e

Voor sommige een angstige dag omdat ze bang zijn dat er wat gebeurd...maar het kan ook een geluks dag zijn toch? nou voor mij in ieder geval niet vandaag,  nou ja,  ja en nee.  hier word altijd op zaterdag bij de bakker een zooi brood gehaald wat op bestelling al klaar ligt,  dat doen wij nu al zo'n 6 jaar bij dezelfde bakker.  Ik heb van de week de bakker gebeld om te vragen of ik het nu een x op vrijdag kan komen halen omdat we morgen waarschijnlijk drukkies zijn en dan wil ik niet aan boodschappen denken. oke dat was goed zei ze van de week aan de telefoon......sta ik daar vanmorgen....vreemde vogel die erachter stond, niet onze vertrouwde smoeltjes van de zaterdag,  ik heb geen alison brood ik zeg wat!!!! ik heb er maar 11 nodig pfffff dus ik verhaal uitleggen,  ja zegd ze het staat in het boek dat je vandaag zou komen maar ze hebben geen alison besteld,  nah lekker dan ennuh gaat dat morgen wel lukken dan?????? ja nou ze zal het doorgeven pff ellende!! dus ik ben maar weer terug gelopen met een zak krentebollen onder me arm.

Toen viel mijn oog op het bloemenstalletje wat daar ook staat,  leukkkkkk!! er stonden van die japanse stenen dingen,  huisjes weet ik veel hoe je ze noemt maar goed roon is japan freak natuurlijk omdat hij koi's heeft en dus ja ik ben de rotste niet en koop er eentje,  samen met een plantje voor juf Linda want die is jarig vandaag.....oke ik roon bellen bla bla bla ik heb zoon japans ding voor je....oke eentje maar? hoor ik aan de andere kant...ja roon EENTJE maar ja maar dan wil ik er toch liever 2 hebben want je weet hoe wij zijn we willen er overal 2 van hebben okee ik weer terug en nog zoon ding gehaald. Dus roon weer happy en ik niet omdat ik geen brood heb en ik heb er een hard hoofd in dat ik morgen ook geen brood heb maar ja dan maar ander brood halenb wat voor ik bijna nooit te baggere vind lol

Iedereen een fijn weekend!!! Maantje beterschap tut hoop dat je snel opknapt


Verhaaltje getiept door rachel op 13 Apr 2007
 Aantal reacties (4)


Donderdag 12 april 2007

Zomaar van alles


Je hebt van die dagen dat zomaar van alles gaat zoals het moet verlopen.  dat heb ik dus vandaag.  Kindjes werken lekker mee,  eten gewoon, drinken gewoon en belangrijkste,  ze luisteren gewoon maar ja daar mag ik nooit te had om schreeuwen he!!

Rashel moest vanmorgen haar plasje inleveren bij de ha maarja kind werd steeds histerischer van het potje of de wc,  dus ik heb de ha gebeld en het potje/wc drama verteld en ja dan houd het op zegd ze.  ik moet het wel even in de gaten gaan houden natuurlijk maar goed ze heeft alleen gister middag nog geklaagd over moe zijn en verder niet,  ze eet, drinkt, piest en poept gewoon.  maar mocht het volgende week weer omslaan ja dan zit er niks anders op dan dat er even bloed geprikt moet worden he Rashel is gister lekker in de tuin bezig geweest met haar emmertje en harkje,  een lekkere tuinmuts dus!


Niomi heeft haar laptop weer uit de kast gevist en is nu duidelijk druk aan het "internetten" dat is gisteravond begonnen en vanmorgen was het stellig "mama ik gaat even wat eten en daarna gaat ik weer internetten is dat goed?" hahah ja prima maar we gaan niet de hele dag achter een laptop zitten van V-Tech he lol.  maar goed ze is weer een hoop wijzer geworden en gaat het ding nu toch beter snappen als dat ze hem voor het eerst op haar schoot had. Ik hoor regelmatig van de bank komen A van Aap, M van Mama/meloen haha ze is dus lekker bezig zo.  in de tuin is ze ook lekker bezig,  lekker met stoepkrijt mama haar tegels in kleuren,  de witte tegels zijn toch saai mama!!! stoepkrijten mag alleen savonds na het eten...waarom? heb je wel eens gezien hoe je kinderen eruit gaan zien van dat krijt zow dan haha maarja mama wast wel weer hoor word hier dan gezegd.

Zo en moeders heeft vandaag haar pc kast eens uitgehoostwoooooowww die staat nu een stuk hoger lijkt het wel hahahahah,  nee moest gewoon gedaan worden,  alle papieren weer opgeborgen in de mappen en ik heb nu weer overzicht.
Ik verheug me op het weekend,  het word super weer dus kunnen we lekker met de kids naar het strand toe!! heerlijk gewoon en nu niet met onze dikke jassen aan nee lekker luchtig gekleed,  handdoekie mee, schepje, emmertje en andere speeldingen,  en natuurlijk wat te eten en te drinken

Let op smoel rashel.....


Verhaaltje getiept door rachel op 12 Apr 2007
 Aantal reacties (1)


Woensdag 11 april 2007

Super super.....

super weer!!!!!! Vanmorgen scheen al heerlijk de zon door mijn dakraam heen en dan word je ook veel beter wakker dan dat je gekletter op het raam hoort!!! Spooknacht gehad, Rashel wakker,  Niomi weer tussen ons in en door de wekker heen geslapen dus te laat wakker en dan word het rennen onder de douche door,  kinders snel aankleden, eten en dan weg.  Even naar het tuincentrum, even naar het kruitvat en toen weer retour huis. Even wat eten,  Rashel naar bed en niomi gaat buiten spelen.  Waarom Rashel niet? omdat Rashel maar moe is, gister bezoekje gebracht aan de huisarts en ze is nagekeken en ze hoorde en zag geen ontstekingen.  Ze moet morgen haar plasje inleveren, maar ja hoe krijg ik dat voor mekaar he!! dus morgen maar zonder luier laten lopen en veel wijzen naar het potje maar weer.  Wil dr liever laten plassen dan dat ze bloed moet laten prikken dalijk he


Verhaaltje getiept door rachel op 11 Apr 2007
 Aantal reacties (1)


Extra dinsdag 10 april 2007

Maxima heeft gebigt!!

Ik hoor op het sbs hart van nederland dat onze maxima weer heeft gebigt vandaag en een mooie dochter heeft.
Hoe zal deze spruit gaan heten? en wanneer komt de volgende moaahaha ow sorry
Nou gefeliciteerd hoor


Verhaaltje getiept door rachel op 10 Apr 2007
 Aantal reacties (2)


Dinsdag 10 april 2007

Weer druk!

Zo het paasweekend zit er weer op en de normale dagen zijn weer begonnen.  De meiden zijn weer naar schooltje toe,  die zijn door de buurvrouw Gerda naar school gebracht omdat ik moet wachten op mijn stoelen die komen tussen 8.00 en 11.00 Nou zat ik te lezen op de site van het bedrijf waar mijn stoelen vandaan komen daar het vervoer van meubelen kan uitlopen.....ja amehoela natuurlijk!!! ze hoeven het nu niet te flikken om nog later te komen na al het gezeik wat ik heb gehad met die lui over de levertjid he dus ben benieuwd. update volgt

Na 13 weken wachten....

Kreeg ik om 9.15 EINDELIJK mijn stoelen binnen


En ook hier word een mens happy van!!

Het gaat weer de goeie kant op met het weer en dat betekend dus ...de hort op!!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 10 Apr 2007
 Aantal reacties (7)


Zondag 8 april 2007

Fijne pasen!!

Beetje laat maar goed had het gister avond al op de site gezet in het verhaaltje hieronder lol. wij hadden gister visite en is weer een beetje laat geworden,  wel goed geslapen maar werd wakker met een kop vol snot weer super irritant weer,  het zonnetje schijnt en dan zit je savonds even buiten en dan staat er een windje en dan heb je het zo weer te pakken hoor maar goed de meiden hebben lekker met papa in de tuin gespeeld terwijl ik me lag op te laden op de bank. uit eindelijk ben ik daar van af gerolt en heb de moed gekregen om ook even lekker in de tuin te gaan zitten en spelen met de meiden ben net van ellende maar onder de douche gaan staan ja laat ja maar ja denk ff lekker stomen dan kan ik wel lucht krijgen in me bedje he!!! alleen minpunt is nu dat ik klaar wakker ben maar ja ik kruip zo lekker tegen me mannetje aan en dan even tv kijken en dan hoop ik toch wel een lekker tukkie te kunnen doen!!!

wat hebben de lezertjes met pasen gedaan? beetje eitjes gezocht lol niomi en rashel hebben er een stuk of 4 gevonden hahaha
Weltrusten!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 09 Apr 2007
 Aantal reacties (2)


Zaterdag 7 april 2007

K3 dag!

Vandaag hadden wij kaartjes voor de musical de 3 biggetjes van K3 De meiden hadden de musical al tig x gezien op dvd maar live is het toch anders!! en Rashel ging helemaal uit haar dak!! super was het gewoon!!! Danny de munk zat voor ons is dat wous van dan lol die ging even gezellie met roontje zitten ouwehoeren hahaha!! al met al we hebben het reuze naar ons zin gehad en de meiden hebben ook een tshirt van de biggen erop met daaronder "ik was erbij"hihi en een grote poster en een cd dus zijn ook weer lekker verwent he fotos zet ik er van de week even op, thuis aangekomen was het wat eten en de meiden op bed leggen want die waren helemaal op gewoon!! en we hebben nu visite dus van de week lol

 

En iedereen vrolijk pasen!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 07 Apr 2007
 Aantal reacties (8)


Vrijdag 6 april 2007

Goeie vrijdag!

Letterlijk en figuurlijk hahah.  vanmorgen ging al vroeg de wekker hier omdat we optijd boodschappen wilden doen,  roon wilde vandaag de tuin in en de schuur gaan doen voor de vijver. het filter van 2 meter nog wat moet verplaatst worden naar de andere kant van de schuur en ja dat zet je niet zomaar even over,  dus hij is daar de voorbereidingen voor aan het treffen geweest,  er moest ook plaats gemaakt worden voor 2 grote tonnen van 450 liter per stuk,  dus ja verbouwing in de schuur haha maar goed daar heb ik niks mee te maken en verveelde me al snel, Rashel ging naar bed, Niomi even op de bank en ja daar zit je dan....ik was wel heel erg moe want het was vanacht weer 2.30 ff kletsen,  even tv kijken even photoshoppen je kent het wel en dan ben je al snel door je tijd heen!!!
ik wilde eerst de ramen gaan zemen,  vond roontje geen strak plan...tja wat moet je dan,  huis is schoon,  oke auto wassen dan maar,  zou hem door de wasserette heen knallen maar ja om me tijd op te vullen.  dus auto gestofzuigd en gewassen.....hij gaat toch nog maar een x door de wasstraat heen want hij was echt goed vies!!! dus mijn auto is nu weer schoon.  toen ik binnen kwam was niomi al in slaap gevallen,  Rashel weer wakker, toen de was gedaan en gestreken dus een goeie vrijdag!!! zo heb je niks te doen en zo heb je het best wel druk!!! maar het was weer even lekker zo

Morgen is het "de" dag van de biggetjes!!! meiden staan al te trappelen hahahah

Bijkomen....


Na alle drukte die ik heb gehad vandaag ben ik nu echt even aan het bijkomen zeg poe poe,  net was er nog een wasje klaar en was die van plan stellig weer te gaan strijken maar nee,  even zitten muts morgen weer een dag!!

Niomi is denk ik zo nerveus voor morgen dat ze niet eens kon slapen arme drol hahaha.  nee zegd ik wil nog even op de bank zitten en daarna bij jou in bed.....ja dus NOT.  dus ze heeft even wat gedronken en daarna is ze lief gaan slapen!!!
Roontje heeft zijn xbox weer te pakken jawel lol die is driftig aan het spelen nu hahahah.

ik had nog fotos van gister van niomi die weer met "haar" kat aan het slapen was,  zow lief hoe die 2 kunnen slapen samen zeg!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 06 Apr 2007
 Aantal reacties (0)


Donderdag 5 april 2007

Weekend!!

Zow vandaag voor roontje laatste werkdag en dan is het weer weekend he!!! Paasweekend!!! Het weer word ook super het weekend dus wat willen we nog meer he!! Wij hebben weer een druk weekend voor de boeg dus hij zal ook wel weer zo voorbij zijnIk had nog beloofd een foto van de pup van mijn broer op de site te zetten dus bij deze

 pluizebol is het hahaha maar wel leuk en lief!!

Mama crea bea


Verhaaltje getiept door rachel op 05 Apr 2007
 Aantal reacties (1)


Woensdag 4 april 2007

Nog een paar dagen!!!

En dan gaan we met de meiden naar hun favoriete stuk!! de 3 biggetjes van K3!! ze hebben de dvd ervan al een jaar geloof ik en die is al grijs gespeeld hihi en ze zingen ook elke liedje mee en doen ook personen na en precies getimed ook lol!! we wilden al eerder met ze gaan maar dat was in Antwerpen en daar waren de "droomstoelen" al uitverkocht dus ja ik gaat niet ergens achterin zitten he met zulke dingen nee ik moet vooraan zitten lol,  dus wij zitten op de 3e rij super!! hoop alleen wel dat de meiden zich wat beter voelen maar zodra ze de dames van K3 zien worden ze al weer wild ziek of niet ziek hahah.  Nu staat de dvd ook weer op en niomi kan eigenlijk niet wachten en springt het liefst in onze tv moahahaha muts. Roontje en ik hebben er ook super veel zin in!! het is toch weer eens wat anders he

Ik zit de hele ochtend al met smart te wachten op mijn postbode hahah die komt vandaag mijn kandelaar brengen en mijn nieuwe klok!!! hij mag wel opschieten he vind je niet hahah ik kan dan weer aan het werk want ik moet 12 fotootjes gaan uit printen zodat de klok wel gelijk aan de muur kan he!! eigenlijk moet ik nog naar de blokker ook om kaarsen te halen (ja kaarsen halen ookal staat me hele kast vol) maar de kaarsen die in me kast staan zijn 2 aan 2 in verschillende kleuren haha en ik moet dus nu ook wel verschillende kleuren hebben maar dan ook weer verschillende maten he,  Roontje zal weer blij met me zijn als die dat hoort

Vandaag is ook me bmw weer klaar dus kan ik weer met plezier rijden en deukloos rijden

Aangezien niomi zo'n K3 tut is hebben wij van de week haar dekbed overtrek binnen gehad en dat combineerd onwijs gaaf bij haar prinsessenbed!!


Verhaaltje getiept door rachel op 04 Apr 2007
 Aantal reacties (5)


Dinsdag 3 april 2007

Jeetje wat een ramp!!!

Rashel 3 weken geleden ziek van de waterpokkies,  niomi nu ziek van de waterpokkies en nu weer shel ziek die had vanmorgen ineens 39.6 koorts ellende!! ha gebeld en ja er heerst griep geef haar maar paracetamol pfff ja makkelijk he.

Vandaag is het weer ook om te huilen het regent hier bah bah!! maarja hopelijk word het paasweekend weer beter he

Gister ook even bezig geweest met de statestieken van de site, leuk klusje,  sommige mensen wil ik hier niet op de site hebben maar die snappen dat nog niet helemaal,  jammer is dat hoor.  maar goed dat heb je nu eenmaal als je een website heb

Heb ook nog een handig link gevonden hahah ja ja voor deze poetsmiep altijd leuk om te lezen he. ik kwam het tegen op 101woonideeen,  heb kunt daar zulke leuke dingen vinden!!!hoe meer kleuren hoe beter zeg ik altijd maar!! Toen ik hier in dit huis kwam wonen had ik allemaal van die witte potten met gaten erin, ja weet niet hoe ze heten maar goed dat vond ik toen leuk,  toen sloeg hier alles om zo'n anderhalf jaar geleden en ben ik over gegaan op de chrome dingen en kleuren!! Een echt freak dus met prulstuff,  mandjes, kaarsen en gaat zo maar door!! en dan niet te vergeten mijn unieke kandelaars waar ik nog steeds verlieft op ben lol.  Lime groen,  zandkleur en roze zijn toch wel de kleuren hier in huize B

Van de week heb ik lekker even online geshopt!!! ik heb voor de meiden super leuke capri broeken en fleurige shirts gekocht bij H&M,  super leuk winkelen daarzo!!! zal er vanavond even fotos van plaatsen

Verhaaltje getiept door Rachel
Reageer of lees reacties

Eindelijk ...

Word onze auto gemaakt!! ik heb hem vanmiddag weg gebracht en morgen kan ik hem al weer ophalen de aanrijding die ik heb gehad was in februari en paar weken later kregen we bericht van de verzekering, ja dat duurde ff maar goed ik gelijk de garage gebeld en hij word weer opgeknapt, dus mijn bmw is dalijk weer netjesen mooi dat hij morgen al klaar is natuurlijk!!! Jeroen, die hem maakt die had gezegd dat hij er 2 dagen voor nodig had maar hij was zo slim geweest om alles al in huis te halen!!!
Niomi en Rashel hebben een bui man man man plak ze zo achter me betonnen muren wagelijk wat een gezeik zeg!! de een klaagt maar dat ze moe is (rashel) nou ja kan ik me voorstellen omdat ze niet lekker is en niomi krijgt weer te weinig aandacht voor haar doen en gaat dan maar lopen zieken!! Maar goed mama gaat dalijk ook lopen zieken want nog een kwartier en dan is het bedtijd
Morgen krijg ik mijn spulletjes die ik gister besteld heb (zie verhaaltje van gister lol) dus ben benieuwd dan kan ik weer wat fotos gaan printen voor me klok hihi. Vandaag is ook mijn nieuwe dvd brander binnen gekomen waar je ook gelijk de labels mee kan branden,  vind ik wel handig dan kan ik gelijk zien welke foto op welke dvd of cd staat
Vanavond weer temptation island!! weer kijkt er nog meer?


Verhaaltje getiept door rachel op 03 Apr 2007
 Aantal reacties (3)


Maandag 2 april 2007

Dag van thuisblijven

Vandaag zou ik met de peuterspeelzaal en de kinders naar de bieb gaan omdat ze daar gingen voorlezen voor de kindtjes, maar niomi heeft nog steeds koorts en is een giga krentebol dus nee dat ging hem niet worden,  dus dan maar thuis blijven, geld ook voor morgen. ik laat haar lekker haar pokkies goed uitzieken Rashel was een ander verhaal omdat die er niet zoveel last van had en ook niet zo onder zat.  Dus ik ben lekker aan de poets gegaan weer en de meiden zijn een mooie paaskleurplaat aan het maken

Nog een week!!!!! en dan komen mijn stoelen die ik in januari heb gekocht!!! kan haast niet wachten en aan de andere kant hou ik me hart ook weer vast aangezien mijn katten het weer nodig vinden om in mijn meubels te gaan hangen nou ik zal ze!!!!!!!

Vandaag ook nog even online spulletjes gevonden die ik echt niet kon laten voorbij gaan hoor


Ik ben natuurlijk kaarsen freak en dit kwam mij wel heel goed uit hahaha en leuk voor op tafel lol en dan voor aan de wand een nieuwe klok die ik weer vol kan proppen met fotos

Reets weer blij dus

Het leed dat waterpokken heet :(


Die arme niomi he zow zielig dat die tut zo erg onder de waterpokken moet zitten pfffffff ellende!! Rashel had echt de helft minder!!!!! maar.....Rashel had vanavond weer 38.6 koorts
Ze zou het toch niet weer krijgen he!!! want geloof me dan flipt moeder en kind en vader!!!!! laat ze snotverkouden zijn maar niet meer die waterpokken zeg een hel voor zoon kind!!!

zelf was ik 22 toen ik het kreeg dus heb het allemaal super goed gevoelt en weet nu wat me wijffie ook voelt en dat is niet best hoor pfffff maar ja vandaag was ze wel bewegelijker dan het afgelopen weekend


ik hoop ook zo voor haar dat ze volgend weekend er een stuk beter aan toe is want dan gaat ze naar haar lievelings stuk de 3 biggetjes van K3 dus ja duimen allemaal maar he!!! maar heb er vertrouwen in dat ze er volgende week gewoon beter aan toe is dan nu!!!!! morgen gaat ze ook niet naar school toe, ik hou haar lekker thuis zodat ze echt goed kan uitzieken en kan opknappen Rashel heb ik toen wel naar school gedaan maarja die had er niet zoveel last van en zag er ook niet zo beroert uit als niomi!!


Verhaaltje getiept door rachel op 02 Apr 2007
 Aantal reacties (5)


zondag 1 april 2007

Lange nacht

wij waren best laat thuis van de verjaardag van Astrid,  maar was super gezellie weer en Rex hun nieuwe huisgenoot een border collie is een schatje De meiden hebben zich ook goed vermaakt daarzo!!

maar goed niomi kreeg pijn dus ja naar huis en het was al laat,  thuis gekomen niomi ingesmeerd en naar bed gelegd.....dat heeft niet lang geduurd!! nou ja oke dan met ons mee  naar boven........oke niet geslapen ik kapot,  kind kapot en moe van de pijn en van het niet slapen natuurlijk!! zo zielig!!! maar goed roontje heeft het vanmorgen over genomen van me zodat ik naar me mandje kon!!

Niomi zei gister " mama ik moet plassen"  nou ja dacht ik dat zegd ze wel vaker maar goed ik haar op de wc gezet en ja hoor plassen dat was bij astrid en thuis ook nog een x en vanmorgen ook netjes op de wc geplast hierzo

Wij gaan vandaag niet veel doen omdat nio er zo aan toe is,  morgen zou ik met school naar de bieb gaan omdat ze daar gaan voorlezen voor die ukkies maarja ik blijf thuis met de kinders,  schiet niet op he ze heeft ook 39.3 koorts


Verhaaltje getiept door rachel op 01 Apr 2007
 Aantal reacties (5)


Zaterdag 31 maart 2007

Mini update

Niomi zit werkelijk VOL met de waterpokkies heb zij weer arm kind!! maar ja we blijven haar goed insmeren met dat lotion Alba en dan hopen dat ze ook snel in drogen net als bij shellie he Ze heeft er ook flinke koorts bij dus mijn moppie is gewoon een vatedoek op dit moment.....

ik had ook nog foto's  van het eieren schilderen hihih.  Rashel vond het verven van het bakkie veeeeel leuker dan het verven van haar eitje,  muts, maar goed ze zijn ff lekker bezig geweest toch

We hebben alleen de eitjes alleen niet opgegeten,  a omdat ik het goor vind en b ja weet ik het we eten hier gewoon niet veel ei!!

Niomi komt zo langerzamer hand helemaal dicht te zitten op haar lichaampie met de pokkies,  super zielig gewoon!! tot op dr vingers aan toe!! dr oren,  ogen alles zit onder, de ene x heeft ze er onwijs veel last van en dan weer niet dus met pieken en dalen zeg maar. Dalijk heeft ze een beetje afleiding maar daar vanavond meer over


Verhaaltje getiept door rachel op 31 Mar 2007
 Aantal reacties (1)

Content Management Powered by CuteNews