Maandag 28 januari 2008

Weer maandag..

Zo weekend is weer over,  niomi zit weer op school,  wel voor een half daggie,  want wil het even rustig aan doen met die dame na een week ziek te zijn geweest!!! maar de wekker deed vanmorgen wel pijn zowel voor kind als moeder hahaha

Gister hebben we een drukke zondag gehad maar wel super gezellig!! gister zijn ron en serena en de kids gezellie langs geweest.  ik ken hun nog van een jaar of 10 geleden, maarja je kent het wel mekaar uit het oog verloren bla bla bla en via hyves zijn we mekaar weer tegen gekomen en hebben weer gezellie contact gemaakt!!hun hebben ook kinders dus de meiden hebben lekker samen gespeeld met hun kids.  ik was gisteravond wel helemaal gesloopt hoor!! de meiden lagen ook vroeg,  en ik nog even snel onder de zonnebank geweest en toen de bank op waar ik echt zat in te kakken!!! maar super weekend gehad en dat is het belangrijkste!!


Verhaaltje getiept door rachel op 28 Jan 2008
 Aantal reacties (2)


Zaterdag 26 januari 2008

Lekker zonnetje!!

Vanmorgen om 10.45 ontwaakte de fam.B hier en ik keek naar het raam waar ik een lekker zonnetje zag schijnene dat is een tijd geleden zeg hahha.  dus naar beneden en eten en douche en pleite,  nou ja zo snel ging het allemaal niet want ik kon bijna nie lopen van de spierpijn moahahaha.  heb mezelf gister iets TE hard aangepakt hahahah. we zijn even naar leidschenhage geweest waar rashel het nodig vond om echt hard op haar mondje te vallen met als gevolg een dikke lip en een tand er door heen pfff dat was minder ja!!. we hebben lekker gelopen en toen naar huis gegaan.  rashel even op bedje gelegd en ik ben ook maar even gaan liggen want me koppie knalde echt!!  met niomi gaat het beter,  ze ziet nog wel erg wit maar heeft geen koorts meer gelukkig!! roontje word nu alleen ziek want die hoest echt ze longen uit ze lijf!!! en ik begin ook met hoesten maar ik geef me er niet aan over dit keer!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 26 Jan 2008
 Aantal reacties (0)


Vrijdag 25 januari 2008

Jorna*

Zoals elk jaar houd ik de datum 25 januari vrij om een klein engeltje te herdenken, Jorna Boonstra*. Jorna zou vandaag 3 jaar worden... Jorna* heeft een eigen website, klik hier om daar naar toe te gaan en het verhaal van Jorna* te lezen.

Diana, Edwin, Ilja en Tamira,  sterkte vandaag en de komende week,  hier word weer aan jullie gedacht..

Liefs Rachel, Ronald, Niomi en Rashel


Verhaaltje getiept door rachel op 25 Jan 2008
 Aantal reacties (4)


Donderdag 24 januari 2008

Opknappen...

De meiden zijn eindelijk aan het opknappen!! niomi heeft gister dan eindelijk een antibiotica kuur gehad he he. ze moest alleen wachten met innemen want ze moest haar plasje laten testen of ze geen blaasonsteking had....nou zei ik al gelijk dat heeft ze echt niet hoor en natuurlijk kreeg ik weer gelijk hahaha.  haar koorts daalt wel dus dat is een goed teken. Rashel haar koorts is ook zo goed als weg,  dus die gaat morgen lekker een ochtendje naar de peuters
Met 2 zieke kindjes heb je het wel ff wat drukker dan normaal zeg jezus haha maar goed alles is goed gegaan de afgelopen week morgen is het al weer vrijdag en dan lekker weekend!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 24 Jan 2008
 Aantal reacties (0)


Zondag 20 januari 2008

Nog steeds zieke meiden en zieke mama..

De meiden hebben nog steeds koorts...gelukkig niet zo hoog meer en ze zijn ook wat fitter dan vrijdag maar toch,  ze hoesten en niezen er hier lekker op los. Ik ben ook de lul en heb het nu ook,  voelde me gister al niet fit en vanmorgen had ik zoiets van moet ik nu gaan janken of niet met opstaan pff man man man voelde ik me kut zeg, ja nog!! Rashel liep vrolijk langs het bed met haar snotneusje...owjeee mama heeft ook de griep papaaaaaaaaaa!! niomiiiiiiiiiiiiii mama heeft ook griep en zo ging ze de katten ook nog even langs om te zeggen dat ik de griep had haha dankje wel kleine schat. niomi kwam naast me liggen, armpjes om me heen en ze kan het altijd zo lekker brengen he..."aah hebben we ja aangespoten" moahahaha nou ik lachte en belande in een hoestbui waarvan ik dacht dat het me laatste was!! morgen blijven wij ook nog lekker binnen!! meiden gaan nog niet naar school en de boodschappies die gehaald moeten worden die haalt roontje even vanuit zijn werk. ik gaat zo lekker mijn bedje opzoeken,  wilde nog zonnebanken maar heb er ff de kracht niet voor,  dus bedje in,  even lekker tv kijken en hopen dat ik me morgen beter voel!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 20 Jan 2008
 Aantal reacties (3)


Vrijdag 18 januari 2008

Zieke meiden!

Aahh niomi had vanmorgen 39.8 koorts,  dus school gebeld dat ze niet komt.  Rashel hebben we naar de peuters gebracht en die was ook hangerig. Ben met niomi naar de huisarts geweest voor haar koorts en haar pijn in haar been maar ze heeft gewoon griep!!! toen ik bij de apotheek stond werd ik gebeld door de peuterspeelzaal dat rasje ook verhoging had en op het grote kussen in het lokaal lekker met haar kontje omhoog lag en haar duimpie in haar mond,  ook ziekkies dus,  dus die heb ik gelijk opgehaald en nu liggen de mutsen op de bank met een dekentje ze slapen al zie hahaha arme drollen!!

Het is wel weer vrijdag dus weekend rustig weekend voor ons dus met de zieke dames maar wel lekker!! Fijn weekend allemaal!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 18 Jan 2008
 Aantal reacties (4)


Donderdag 17 januari 2008

Ziekkie kindje en gat in uitlaat..

dat zijn de dingen die mij vandaag bezig hielden pfff.  de uitlaat van mijn bmwtje maakte al een week of 2 geleden een raar geluid en ik zei al tegen roon die is kapot hoor en vanmorgen mennn wat een herrie gek moaahhaa lijk wel een ferarie die door de straten van yppie scheurd!! maar goed hij word zaterdag weer gemaakt dus morgen nog ff de oordoppen in

Niomi kwam uit school met een bui,  niet een bui als normaal maar je merkte gewoon dat ze niet lekker was en moe was, maar goed ik moest nog boodschappen doen en daarna begon de hel los te breken,  ze huilde overal om,  roon is even met de auto naar de garage gegaan van een kennis van ons en ik heb niomi toen even getemperd en ja hoor 38.7 arme drol en maar klagen dat ze pijn in haar been heeft,  kan groeipijn zijn maar goed waar komt die koorts vandaan???? dus morgen maar ff de ha bellen he zal hier morgen wel weer rellen hebben want ze wil zo graag naar school maarja ik laat haar niet zo naar school gaan moe en ziek he!!

Rashel huppelt zoals gewoonlijk weer vrolijk rond!! vanmorgen waren we in het zwembad om ze in te laten schrijven en bep wilde niet meer weg want neee zegd ze eerst zwemmen en dan gaat ik pas met je mee hahahaha.

Morgen is het gelukkig weer vrijdag!! lekker weekend!! heb er zin in!! morgen avond staat al gepland met een dvd avondje hier op de bank gewoon lekker chillen dus


Verhaaltje getiept door rachel op 17 Jan 2008
 Aantal reacties (36)


Woensdag 16 januari 2008

Peuter-middelvinger gate (part 2)

Gisteravond heb ik de foto uitgeprint en ben daar vanmorgen mee naar de juf van rashel gestapt,  het vrouwtje is er heel erg van geschrokken en ging er gelijk werk van maken het krijgt dus nog een staartje. ik zei ook eerlijk tegen haar dat ik gewoon niet wist wat ik moest doen !! ze was blij en vond het echt goed dat ik het gemeld heb naar haar!!

Rashel merkt er allemaal niet veel van natuurlijk want die snapt het allemaal nog niet,  gelukkig maar 
Niomi was vanmorgen wat aan de  vervelende kant zelfs tot huilen toe op school maar goed na 3 x haar van de gang te hebben gehaald is ze toch netjes in de kring gaan zitten. ze heeft gewoon echt nog last van de lange dagen,  en op woensdag houd ik dus ook altijd een slaapmiddag voor zowel kind als moi. dan krijgt niomi toch nog een beetje extra slaapie

update..

de juffen van de peuterspeelzaal hebben alles geregeld en hebben de dames in kwestie verwijderd ze mogen niet meer terug komen en op hun school volgt ook een gesprek waar de ouders ook bij zijn.  dus ik weer gerust en ze nemen ook geen jonge stagaires meer aan!!


Verhaaltje getiept door rachel op 16 Jan 2008
 Aantal reacties (8)


Dinsdag 15 januari 2008

Geen reacties..

op een of andere vage manier kunnen jullie geen reactie plaatsen,  ik gaat daar vanmiddag even mee aan de gang

update..

er kunnen weer reacties gegeven worden het zogenaamde beveiligingssysteem werkte niet op de manier waarop het moest werken dus dat heb ik eruit moeten halen met als gevolg dat ik dalijk weer gebombardeerd word met shit berichten en vage tekens maar goed daar gaat ik wel weer wat aan doen !!!

update

zet het wel op de site neer want het zit me dwars echt dwars!! gister kwam ons nichje debby op msn met de vraag of ik een persoon kende..uuhh nee die ken ik niet zei ik,  nou zegd ze kijk die foto want volgens mij is dat rashel nou stond deze foto met nog een andere foto op de partyflock site,  een site waar mening ranzig persoon op komt.  de dames die je erop ziet staan zijn stagaires bij rashel op de peuterspeelzaal en deze foto is ook gemaakt op de peuterspeelzaal

Foto is verwijderd wilde jullie mening weten en die weet ik nu en ik wil mijn kind verder niet zo op het internet zien

ik heb de dame in kwestie daarop vanmorgen aangesproken maar NOG zit het me dwars en stap er morgen ook gewoon mee naar de juf peuters zijn daar om te leren om met andere kids te spelen en weet ik het niet allemaal maar ze zijn er niet om te leren hoe ze hun middelvinger op moeten steken!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 15 Jan 2008
 Aantal reacties (8)


Maandag 14 januari 2008

Pissed off monday!!!

Mijn maandag begon niet zo goed hahah,  ik stond te rillen als een rietje in de badkamer van de kou om vervolgens onder een heerlijke warme douche te stappen....dus NOT gewoon weer geen warm water!! dat is de laatste hier wel heel erg vaak!!! nou ja goed gerirriteerd dan maar aankleden en ik kijk in de spiegel.....een super dik oog wat gewoon lekker ontstoken is pffff welcome monday!!!

Maar goed, niomi zit weer op school,  ondertussen hebben we weer warm water!! dus ik gaat zo ff dweilen en dan weer een poging doen om te gaan douche!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 14 Jan 2008
 Aantal reacties (0)


Zondag 13 januari 2008

Relax weekend..

Dit weekend is echt alles op een slakke gangetje gegaan hierzo. geen gehaast en geren nee gewoon heel rustig aan gedaan!! had het weekend de site een nieuw kleurtje gegeven, knal roze wel te verstaan maar het wat me wat TE roze haha  dus heb dat   vanavond even veranderd. Vandaag hebben we de hele dag in onze pyama doorgebracht en dvd's gekeken met de meiden,  ene x een dvd voor hun en dan weer eentje voor ons hihih, lekker hangend op de bank!! maar helaas het weekend is weer voorbij en morgen is het weer ren en vlieg tijd!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 13 Jan 2008
 Aantal reacties (0)


Vrijdag 11 januari 2008

lach me dood hier om!!

vond het wel een goeie om lekker het weekend mee in te gaan


Verhaaltje getiept door rachel op 11 Jan 2008
 Aantal reacties (2)


Donderdag 10 januari 2008

Pc dip?

ik heb de laatste dagen echt geen zin in de pc,  geen zin in photoshoppen,  msn wel even om alles even bij te kletsen maar verder helemaal niet :( had ook geen zin om een logje te plaatsen hahaha.  vanmorgen is niomi naar school gebracht door de buuf ze kon niet wachten hahaha wanneer komt gerder nou riep ze maar ja super lief!!! morgen gaat ik haar wel zelf brengen omdat jopie morgen geopereerd word (zoontje van gerder) sterkte morgen kleine jongen!!

Vandaag is ook me schone zus jarig!! daantje gefeliciteerd!!!!

Verder gaat hier alles zijn gangetje wel,  wel heel moe de laatste paar dagen maar dat komt gewoon omdat we weer even moeten wennen aan het "normale" leventje,  vroeg opstaan, werken,  en kinders naar school brengen!! maar gelukkig is het morgen al weer vrijdag!!! heerlijk want ik kijk altijd zo uit naar het weekend


Verhaaltje getiept door rachel op 10 Jan 2008
 Aantal reacties (2)


Maandag 7 januari 2008

Gutte gut!!

mijn god nu snap ik weer waarom ik smorgens zo opgefokt raak zeg!!! alles ging goed,  geen ruzie met de wekker,  gewoon alles verliep top totdat ik niomi naar school ging brengen ..... wat een trutten hebben we ook op de wereld he op een fiets mijn god,  als ik weg moet of wil dan wil ik ook gewoon door kunnen rijden en niet achter een olifant te hoeven zitten die het niet snapt dat je gewoon aan de rand van de stoep moet fietsen en niet midden op de weg en gewoon ook zo door blijven rijden he dus moi klauwen op de toeter en wat gebeurd het mormel op de fiets geeft geen kick!!! tja achteraf had ik dr gewoon moeten aanrijden en doe dat de volgende x ook maar gewoon,  na een paar x getoeterd te hebben nog ging smeagol dan toch erg geirriteerd aan de zijkant fietsen..... en terecht move zeg neem dan de bus of tram ofzo !!! zo dat was ergenis nummer 1 van deze week hoop dat het ook bij deze blijft eerlijk gezegd!!


Verhaaltje getiept door rachel op 07 Jan 2008
 Aantal reacties (2)


Zondag 6 januari 2008

Einde vakantie!!

Jammer,  helaas maar de vakantie zit er weer op :( maar ik kan weer voorruit want heb een super vakantie gehad met een leuke kerst en een leuk oud en nieuw!!
Morgen begint het normale leventje weer,  wat betekend dat? tja rennen en vliegen of...gaan we het ff anders aanpakken dit jaar? ja dus!! op tijd naar bed,  gewoon lekker opstaan!! dat hebben we in de vakantie al geoefend en dat is me prima bevallen!!! Niomi heeft weer zin in school!!! rashel ook maar die moet nog even een daggie wachten tot dinsdag tot ze naar de peuters weer mag!! dit jaar gaat rashel ook naar de basis,  het is dan wel over een paar maanden pas maar het blijft weer spannend 
Roontje morgen ook weer werken hhihi,  of hij zin heeft ? nee tuurlijk niet lol.

Dit laatste weekend van de vakantie was het weer ruimen in huis pfff wat een zooi heeft een mens zeg!!  we hebben weer een hele zooi weg gegooit en we zijn er gewoon nog niet!! vandaag heb ik wel het hele huis weer van boven naar beneden gepoetst!! heerlijk een schoon huis!!!

Nou mensen werkse morgen en succes met de wekker


Verhaaltje getiept door rachel op 06 Jan 2008
 Aantal reacties (0)


Donderdag 3 januari 2008

Veel slapen doet je goed!!

dat zullen een hoop mensen al wel weten dat als je gewoon vroeg naar bed gaat je een betere dag erna hebt hahaha maar goed ik vond dat allemaal bullshit tot gisteravond,  moe en niet te genieten,  roon ziek natuurlijk,  daar gaat het nu wel beter mee gelukkig maar goed het kan altijd beter. maar goed wij lagen gister om 20.40 op bed!! ja je leest het goed wij lagen super super vroeg op bed en sliepen ook nog voor 21.00!! en dat tot smorgens 9.15 12 uur geslapen en heb me nog nooit zo goed gevoelt dus het is hier voortaan vroeg licht uit en oogjes toe!!!

Vandaag de wekelijkse boodschappies gedaan. verder weer een hoop gepoetst en schoongemaakt,  en dat heb ik de afgelopen dagen ook alleen maar gedaan omdat heel het huis zwart is van de kaarsen,  welja daar gaat mijn hobby want er gaat hier geen kaars meer aan!!! we roken ook niet meer in huis,  ook dat lees je goed,  er word hier niet meer in huis gerookt!! nee ik samen met manlief staan buiten te blauwbekken met een peuk in onze klauwe en geloof me dat gaan we niet lang volhouden haha maar we roken wel een heeeeeeel stuk minder en me huis ruikt ookal na 2 dagen niet binnen te hebben gerookt gewoon lekker fris!! een echte aanrader dus

het aankomende weekend gaat ik er eens goed voor zitten, het mes gaat in de site of de schaar hoe je het ook wil zeggen maar ik wil wat anders dan al die tabellen (goh reets nu pas hoor ik sommige denken) nee ik gaat er vanavond mee beginnen denk ik en in het weekend word de nieuwe rachel-niomi-rashel.nl gelanceerd...mits het helemaal k-u-t gaat maar dat zien we dan wel!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 03 Jan 2008
 Aantal reacties (2)


Dinsdag 1 januari 2008

Een gezond en gelukkig 2008

namens ons een gelukkig en gezond 2008!! maak er wat van!!!

update...

zo 1 januari zit er weer bijna op!!! wij zijn vanmorgen om 9.30 wakker geworden.  we lagen er rond een uur of 3 in wat ik nog weet dan.  jeetje wat een avond hebben we weer gehad zeg moahahah. ik was TE enthousiast met de fles rose met als gevolg dat binnen een uur of 2 een heel fles naar op was en jawel ik zag niks meer en dan heb ik het over een uur of 20.00 dat ik al lam op de bank lag en het ook vertikte om eraf te komen moahahha.  roon heeft de hele avond buiten door gebracht en kwam af en toe even kijken bij me en stond met de buurmannen binnen waarvan een lichtelijk schreeuwde "REETSSS " moahaha het is nu 23.15 en je hebt nog 3 kwartier maar dat ga je niet redden zeker moahah maar goed heb het wel gered,  om 0.00 zat ik recht op op de bank met niomi en roontje om het nieuwe jaar in te gaan!!! ben daarna wel even naar buiten geweest en god wat een zooi hier in de straat zeg!!! en de rook bleef hangen dus ik had het niet zo naar me zin omdat ik het daar benauwd van kreeg!!! er is hier ook weer een auto het vuur op gegaan,  dacht eerst dat het een geintje was totdat ik het uitgebrande ding zag staan vanmorgen moaahah ow god lullig als je je auto wil halen om naar huis te gaan of om weg te gaan en hij is weg en staat ergens verkoolt in een straat

maar goed ik hoop dat iedereen een leuke jaarwisseling heeft gehad!!! wij iig wel!! wij gaan nog even genieten van de vrije dagen die we hebben en volgende week start het gewone leventje weer


Verhaaltje getiept door rachel op 01 Jan 2008
 Aantal reacties (3)


Zondag 30 december 2007

2007 part two.. (slot)

zit je dan,  een avond voor oud en nieuw..... het is nog rustig hier maar dat gaat morgen echt veranderen hihih.  wij zijn vandaag weer bezig geweest met de kast op zolder....hij is netjes maar er moet nog een hoop uitgezocht worden,  maar ik kan wel zeggen dat mijn huis zoon vette 5 kilo lichter is aan zooi hahaha. maar goed in het nieuwe jaar maken we het verder af,  we hadden vanmiddag echt geen zin meer!!!

dit is het slot gedeelte ook van 2007,  ik denk niet dat ik er morgen aan toe kom,  drukte alom!!! Gister grotendeels over de meiden gehad en vandaag hebben we het maar eens over "ons" mijn mannetje en ik, 2007 is op zakelijk gebied een redelijk goed jaar geweest,  wel wat strubbelingen gehad met een opdrachtgever maar dat is uit de wereld geholpen,  roontje is wel bij een andere opdrachtgever aan de slag gegaan en dat bevalt hem nog prima!!!ik vond het wel moeilijker worden op zakelijk gebied,  hoe langer je eigen ondernemer bent hoe meer papier shit je krijgt en dat brak me dit afgelopen jaar nog wel eens op.  ik ben overdag met de kinders bezig en met het huishouden en bla bla bla en dan savonds moest ik nog even de boeken in vermoeiend en zeker met de snot en zieke koppen die ik heb gehad het afgelopen jaar!! maar goed roon hielp op gegeven moment ook mee dit jaar was ook het jaar van de "caddy" op 27 juli 2007 mochten wij,  nou ja roon zijn spik splinter nieuwe volkswagen caddy bij de dealer uit de showroom rijden en trots als een pauw natuurlijk!!!! hoop geld maar uiteindelijk een goeie investering!! hij heeft er nog super veel plezier van!!! Respect voor roon? jazeker en zeker dit afgelopen jaar!! mijn mannetje staat heel vroeg op,  werkt hard en is savonds toch nog vrolijk!! heerlijk!!! we zijn sterk samen en  zo ook het nieuwe jaar weer in goeie voornemens hebben we niet, ik hoop dat ik het jaar 2008 minder ziek doorbreng als afgelopen jaar,  is niks hoor drukke moeder en ziek zijn dat kan ik je wel vertellen!! dus gezond eten en we gaan gewoon door met sporten natuurlijk in 2008!!!!

Morgen staan de oliebollen en appelflappen weer op tafel,  met de drankjes erbij en dan gaan we het nieuwe jaar in!! ik heb (ondanks mijn ziek zijn) genoten van 2007. 

Mensen bedankt voor het meelezen het afgelopen jaar!! ik hoop dat jullie in 2008 ook weer gezellie meelezen want moi is dan weer van de partij met haar dagelijk geklets Namens ons,  wensen wij iedereen een knallend oud en nieuw en een gezond en gelukkig 2008
liefs Ronald, Rachel, Niomi en Rashel B.


Verhaaltje getiept door rachel op 30 Dec 2007
 Aantal reacties (3)


Zaterdag 29 december 2007

2007... part one

jeetje nog maar 2 dagen en dan is het oudejaarsdag... de dag dat we 2007 weer gedag gaan zeggen. wat is dit voor een jaar geweest? nou ziekelijk,  niet in de rotte zin van het woord maar ik ben van het hele jaar misschien maar een maand of 2 fit geweest en de rest ziek zwak en misselijk!!! dat wensen we voor het nieuwe jaar natuurlijk niet!!!

Niomi , die in 2007 van een peuter naar een kleuter ging,  4 jaar werd, en in september naar de basisschool ging. vanaf dag 1 heeft ze er super veel plezier in gehad en nu nog steeds!!! sinds ze naar de basisschool gaat is ze ook echt een dame geworden waar ik lekker mee kan beppen en frummelen een mini vrouwtje in ontwikkeling en dat is heerlijk om te zien!! kijk ze heeft natuurlijk nog wel haar momenten dat ik denk van kill and attack maar goed daar is ze kind voor.

Rashel is in 2007 3 jaar geworden en gaat nog 3 ochtendjes naar de peuterspeelzaal. doet ze ook met plezier maar is er nu al aan toe om naar de basisschool te gaan wat haar grote zus doet is natuurlijk super stoer en ja wie wil dat nou ook niet dan he hahah. Rashel is ook een mini vrouwtje in ontwikkeling en ow ow ow wat een karakter heeft die meid moaah, als ik naar RaSje kijk kijk ik in een spiegel en ja dat botst nog wel eens...nu al ? ja nu al ja hahha maar wel op een leuke manier!!! in 2008 gaat rashel ook naar de basisschool maar dat is dan pas in september 2008

De meiden zijn heel erg gegroeit, in de jaren maar in het jaar 2007 zie je ze met de dag veranderen en dat is iets wat ik echt super leuk vind.  mag ook weer TE hard gaan natuurlijk hiih want voor je het weet staan ze voor je neus van ma mag ik een paar euros om te gaan stappen hahaahha.  Gelukkig zijn de meiden niet veel ziek geweest in 2007 op de waterpokken na dan, aahh dat was echt zielig!! rashel kreeg het op het moment dat we het huis aan het verbouwen waren en me zus wela en ik hier laminaat aan het trekken waren en ondertussen kreeg shel er met het uur een pukkel bij wat uit eindelijk van kwaad tot erger werd en het tutje het op het gillen zette van de jeuk!! niomi heeft een week daarvoor helemaal onder gezeten och wat zien je kids er dan uit zeg!!! ons nichie jaimy kreeg het een paar weken daarna...sorry tut hahaha.
De musical de 3 biggetjes van de gummen van K3 hebben we ook gezien in ahoy,  meiden zaten nog lichtelijk onder de pokken maar goed ze hebben genoten en papa en mama ook leuk gesprek met danny de munk gehad toen hihi die zat toevallig voor ons.
wat ik al eerder schreef "huis verbouwen" gut wat hebben we niet verbouwd kan je beter zeggen in huis dit jaar!!! we bleven maar aan de gang en zijn nu nog bezig omdat we de zolder ff gaan pimpen weer haha,  ach het blijft er netjes uit zien dan toch
Hoop hoogte punten gehad het jaar 2007!! vooral de feestjes hhahaha ow god hebben we gelache he wie weet in 2008, nog een x
in 2007 ook weer een hoop nieuwe mensen leren kennen,  leuk en gezellie en ook mensen beter leren kennen.  buren die je wel vaak zag maar verder niet en waar je nu goed contact mee hebt,  nieuwe moeders van school, nieuwe mensen van bedrijven. ook weer mensen terug gevonden van vroeger,  mijn vriendin natasja die nu ook moeder is van 2 mooie zonen en getrouwd is en lenna waar ik ook altijd mee op stap ging,  die is nog geen mama maar dat doet er niet toe ben blij dat ik ze weer terug heb gevonden
zo voor zover part one hahaha morgen nog een deel en dan maandag het slot hihih


Verhaaltje getiept door rachel op 29 Dec 2007
 Aantal reacties (5)

Content Management Powered by CuteNews