Vrijdag 28 maart 2008

Weekend tijd!!!

Eindelijk weer weekend (klinkt ofdat ik dat nooit heb ) wij leven altijd erg naar het weekend toe, lekker met het hele gezin bij mekaar!! Vandaag was niomi vrij en hebben we lekker een meiden ochtendje gehad We hebben samen rashel naar de peuters gebracht. Niomi heeft gister haar rapport gehad op school en we zijn super trots op haar!! ze kan het dus wel en omdat ze een goed rapport had heb ik haar vandaag extra betutteld hihi. vanavond hebben we ze ook maar een x op de mac getrakteerd heerlijk hoe blij die smoeltjes daar van worden hahah. ik hoop dat het weer een beetje meezit het weekend!! ben de regen meer dan zat!!! eenuh fijn weekend allemaal!!


Verhaaltje getiept door rachel op 28 Mar 2008
 Aantal reacties (3)


Woensdag 26 maart 2008

Triest!!

hier word je heeeeel errug triest van van dit weer zeg bah!! alleen maar regen regen en nog eens regen. mensen we zitten in de lente zeg!! ik wil zon


Verhaaltje getiept door rachel op 26 Mar 2008
 Aantal reacties (3)


Dinsdag 25 maart 2008

Sneeuw,  sneeuw en nog eens...

SNEEUW!!! zo schijnt de zon hier en je draait je om en het sneeuwt weer om eerlijk te zijn ben ik dat toch wel goed zat en zeker als ik er steeds door heen moet maar goed kindje 1 is net weer thuis van de peuters en heeft het naar haar zin gehad weer!!  ik heb alle troep van het weekend weer opgeruimd en de wassen weg gewerkt dus ben weer klaar voor de rest van de week. Nio hoeft nog maar 2 daagjes naar school en dan is ze vrijdag weer lekker vrij dus dat word dan even een gezellie meiden ochtend met mama

Net weer mijn lieve huisarts aan de telefoon gehad en ik heb een kuurtje gehad voor de onstekingen die zich overal weer voordoen!!! hopelijk slaat het goedje snel aan!!! Rashel is al wel van haar snotkoppie af gelukkig en roon en nio zijn bespaard gebleven,  maar voor hoe lang! hoorde al weer in de wandel gangen dat de diaree en het spugen ook weer heerst en nee daar zitten wij iig niet op te wachten!!


Verhaaltje getiept door rachel op 25 Mar 2008
 Aantal reacties (5)


Maandag 24 maart 2008

Paashaas bye bye

Zo de pasen zit er ook weer op!! Gister ochtend hebben we heerlijk ontbeten en gister avond hebben we lekker gecourmet!!  de rest van de dag hebben we ons lekker vermaakt met van alles en nog wat

De lente is begonnen en jawel wij beginnen de lente met sneeuwja dat is echt weer een goeie he hahah. vandaag heeft het hier zowat bijna de hele dag gesneeuwd en gehageld!! we zijn vanmiddag even weg geweest en kwamen ook weer witjes terug!! Morgen gaat onze fijne wekkers weer, roontje weer werken,  de meiden weer naar school en ik? ik gaat hier even flink poetsen want dat heeft natuurlijk een weekend stil gelegen moahaha.

hoop dat iedereen een fijne pasen heeft gehad, hier was hij iig super geslaagd


Verhaaltje getiept door rachel op 24 Mar 2008
 Aantal reacties (2)


Zaterdag 22 maart 2008

Hier word je blij van!!

Vanmorgen zijn we even naar Ridderkerk gereden om te kijken naar leuke koi's,  ja er zat genoeg ja hahahha roon had ze oog al op eentje laten vallen dus wie weet.  even naar de bakker geweest en thuis aangekomen gelijk alles uit pakken en toen ging de bel. nou ja ik verwachtte nog een pakketje maar het was niet de tnt maar mijn buurjongen Robbie!!  die had me toch een super grote bos bloemen bij zich en jawel een mooie lijst met zijn cd single Corazon Latino met daarin "Rachel bedankt" nou dat vond ik zoow super gaaf gewoon!!! ik heb Robbie zijn site gemaakt en dit kreeg ik als een bedankje, nou helemaal super Rob ben er super blij mee!!!

vanavond heeft Robbie zijn cd presentatie in cafe Rustenburg, jammer genoeg kunnen wij daar niet bij zijn omdat ik met mijn ukkies zit maar goed dat weten ze

Robbie su6 vanavond en onwijs veel plezier!!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 22 Mar 2008
 Aantal reacties (5)


Donderdag 20 maart 2008

Bijna pasen en....ziek

het is een korte week voor ons,  niomi die maar 3 dagen school heeft en vandaag had ze paasontbijt!!! ze had er super zin in!! mijn lieve buuf heeft niomi naar school gebracht omdat ik stront ziek ben,  me ogen,  oren en neus loopt het snot uit de aansteker hiervan is net een meter hoog en 3 jaar....rashel dus!! die haar ogen zaten van de week al helemaal dicht!! ik hoop ook dat we ons wat beter gaan voelen dalijk want dit is hel!!

morgen zijn we allemaal vrij, nou ja allemaal,  roontje niet,  hij had wel vrij maar hij gaat lekker een paar uurtjes werken.  en dan is het paasweekend heb er wel zin in, lekker ontbijten en van alles en nog wat!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 20 Mar 2008
 Aantal reacties (4)


Maandag 17 maart 2008

Vrije dag!!

ik had vandaag een vrije dag....nou ja dat dacht ik!! niomi had geen school vandaag omdat ze studie dag hadden, maar oooooow wat waren die kinderen vervelend vandaag mijn god,  maar goed heb me overal door heen weten te slaan en toch nog dingen kunnen doen die ik moest doen!! douche pret hebben we ook weer gehad hahaha roon gaat altijd met de meiden douchen en ik droog ze dan af, nou ik stond op gegeven moment gewoon met kleren en al onder de douche ow ow wat hadden ze een lol met zijn drietjes terwijl ik stond te druipen in een hoekkie hahah dus maar weer gaan douchen lol. verder heb ik deze week weer weinig tijd dus ook weinige bloggies denk ik!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 17 Mar 2008
 Aantal reacties (4)


Donderdag 13 maart 2008

Site geknutseld

en nee niet gepimpt ofzo maar ik kreeg gister ineens 35 mailtjes binnen van reacties heb al zitten zoeken waar ze staan maar kan ze niet zo 123 vinden maar goed allemaal spam en shit en weet ik het niet allemaal!! we hebben al eerder een code gehad op de site maar dat werkte na een tijdje niet meer,  nu weer een nieuwe erop gezet en hopelijk blijft deze wel werken en blijven de klote spams lekker weg!!


Verhaaltje getiept door rachel op 13 Mar 2008
 Aantal reacties (5)


Woensdag 12 maart 2008

Storm!!!

Het stormt buiten als een gek!! alles gaat door de tuin heen!! als je buiten loopt met je net gefohnde kapsel ben je ook niet blij want een kleine mini rukwind en je hebt weer een afro coupe!!  Roon komt ook eerder naar huis toe,  het is gewoon levens gevaarlijk om nu ff doodleuk op een stijger te gaan staan van zoveel meter hoog!! maar goed orde van de dag.  kids op school,  moi alles weer gepoetst en weer een hoop dingen geregeld.  er waren al dingen geregeld maar daar heb ik heel erg me kont tegen in gegooit en nu dus alles weer omgeswitch,  volg je het nog? mooi.  vanmdidag is hier alles weer in rust stand,  leuke dingen buiten doen zit er niet in en aangezien de meiden vroeg vrij zijn kunnen ze hun slaapjes weer inhalen (mama ook)  voor degene die op ons forum zitten op hyves...die gaat weg!! we gaan gewoon weer back to basic naar ons vertouwde forumpje en die is hier te vinden. het hyves forum was te onoverzichtelijk en rommelig!!


Verhaaltje getiept door rachel op 12 Mar 2008
 Aantal reacties (1)


Maandag 10 maart 2008

Weekend voorbij en bagger weer!!

Wat een klote weer zeg!! zaterdag ging het dan nog wel maar hadden wij hier het een en ander te doen en zondag was het gewoon bar en boos!! alleen maar regen en dat terwijl je toch wel het een en ander in gedachte had om te gaan doen dat ging niet door dus, dus we waren weer beland op de bank met een paar dvds. de chipmunks hebben we gekeken en een super film voor die kleintjes en voor ons ook natuurlijk hahha. de rest van het weekend was ik toch wel flink geirriteerd door bepaalde mensen en daarna werd er alleen maar olie op het vuur gegooit en ja dan zitten personen bij mij aan het verkeerde adres ik ben niet te buigen en te kneden en laat me zeker niet de wet voor lezen, had ik het ene gehad kwam het andere weer,  ik heb daar maar wijzelijk afstand van genomen en de andere issues zijn gewoon uitgesproken. ik kan daar zo des duivels over worden als mensen met een gigantische omweg je iets proberen wijs te maken,  zeg het gewoon recht in me treiter, maar ja daar hebben sommige de ballen niet voor,  en dat geeft ook verder niet maar gaat dan ook niet op een zielige manier dingen overal plaatsen!! je jaagd mij daar alleen maar tegen je in het harnas
maar goed mensen die mij beter kennen begrijpen mij wel en dat zijn de mensen waar je op kan bouwen zeg ik dan maar

update...

deze fijne beelden zag ik op buienradar.nl,  het oog van de storm, hier word je niet vrolijker van he!!! ben net binnen van ff heen en weer van auto naar winkel en weer van auto naar dierenarts en wat een pokke weer zeg!!!! me slip is nog net niet nat


Verhaaltje getiept door rachel op 10 Mar 2008
 Aantal reacties (10)


Donderdag 6 maart 2008

2 jaar!!!

ja ja vandaag bestaat ons bedrijf 2 jaar ben super trots op me kanjer en ja een klein beetje op mezelf ook natuurlijk,  hij werkt hard voor het bedrijf en zijn inkomsten en ik doe de administratie en geef het geld uit hahaah. die 2 jaar zijn weer voorbij gevlogen!! maar hij heeft er nog steeds veel plezier in en ik ook. alle tegenvallers die we even hebben gehad met een paar dingen zijn ook uit de wereld en daar kunnen we alleen op terug kijken en hebben daar een hele wijze les van geleerd!!

morgen is het gelukkig weer vrijdag!! niet veel te doen het weekend en zo aan het weer te zien word het ook heel weinig doen het regent weer eens zoals gewoonlijks dus lekker ff een boulevaardje pikken is er niet bij... maar ja we vermaken ons prima thuis!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 06 Mar 2008
 Aantal reacties (4)


Dinsdag 4 maart 2008

Zon,  regen en hagel!!

We hebben vandaag wel van alles wat gehad zeg!! de zon scheen redelijk vaak vandaag en tussen door kwamen er een paar druppels en net een kwartier geleden ging het een partij hagelen zeg hahaha en nu regent het het weer. koud is het ook,  rashel en ik hebben wat staan klapper tanden bij school toen we niomi ging halen zeg!! volgens de berichten blijft het ook zo de hele week,  van alles wat.  nou oke deze week neem ik dan nog voor lief maar volgende week eis ik zon


Verhaaltje getiept door rachel op 04 Mar 2008
 Aantal reacties (2)


Maandag 3 maart 2008

Normale gangetje..

Zo vanmorgen piepte er iets heeeeel irritants in mijn oor, je raad het al de wekker!! met eruit komen had ik geen moeite gelukkig!! stond er zo naast en zat ook zo weer in het ritme. Niomi had er weer zin in om naar school te gaan en rashel ook maar die moet nog een dagje wachten want die gaat morgen weer naar de peuters. ik heb eerlijk gezegd niet veel te doen,  huis is al schoon gaat denk ik zo de zolder even verbouwen,  jawel rach de bouwer is weer wakker!!  er staat een bureau op zolder die weg kan dus die gaat ik op mijn gemakkie ff uit mekaar halen en dan heb ik weer de ruimte


Verhaaltje getiept door rachel op 03 Mar 2008
 Aantal reacties (2)


Zondag 2 maart 2008

Zondag..

het is weer zondag!!  laatste dagje relaxen want morgen gaat niomi al weer naar school toe!!! ondanks het klote weer wat we gehad hebben,  hebben we ons prima vermaakt zo in de vakantie!! morgen gaat de wekker weer dus vanavond ook weer vroeg naar bed hahah. het is ook al weer maart!!! zo is het oud en nieuw en zo zit je weer in maart gaat echt heel erg snel!!!

Niomi heeft haar v-smile door,  met als gevolg dat ze zodra ze de kans krijgt een spelletje van dora speelt hihi en als je haar dan ziet zitten lig je in een deuk,  pakje drinken bij haar,  koekje erbij en een dekentje voor op de bank


Verhaaltje getiept door rachel op 02 Mar 2008
 Aantal reacties (1)


Donderdag 28 februari 2008

Snel voorbij...

De week gaat weer snel voorbij zeg!! de vakantie zit er al weer bijna op maar we hebben het weekend ook nog lekker dus daar gaan we lekker van genieten!!!

Vandaag is een belangrijke dag voor ons...we hebben 6 weken moeten knokken voor iets en dat word vandaag eindelijk afgerond!!! en eerlijk gezegd ben ik daar heel erg trots op! degene die ons beter kennen dan alleen deze logjes weten waar ik het over heb

Vanmorgen was het ook super vroeg voor ons!!! heel me bed was nat niomi slaapt nog met haar luier om en die was bij ons komen liggen en jawel een lekkage van haar luier zorgde ervoor dat ik vroeg (7.45) naast me bedje stond!! dat was even minder maar goed, had goed geslapen weer dus ja ach hahah. kan ik gelijk weer een beetje wennen voor aankomende maandag want dan gaat netjes mijn wekkertje weer...
in het weekend gaat ik ook weer even voor de site zitten want het is toch niet helemaal wat ik in gedachte had en elke x als ik de site op kom is het van whooooowwhh hahahha


Verhaaltje getiept door rachel op 28 Feb 2008
 Aantal reacties (4)

Content Management Powered by CuteNews