Dinsdag 29 april 2008

Haagse Koninginnenach

Tja vanavond is het weer zover!! dan is heel den haag leeg en staat alles in de stad lekker te feesten en te doen!! als het goed weer is/blijft dan gaan wij ook ff kijken denk ik, je ben en blijft een hagenees en als je niet naar de nach kan is dat toch niet altijd even leuk moahaha.  wij hebben "vroeger" toen we nog geen kids hadden flink gefeest in de nach, en dat waren echt super gezellie tijden!! maarja nu hebben wij schatjes en dan kan je je niet vol gieten met de drank, ja kan wel maar goed dat doe je niet als je koters erbij zijn he maar goed in de jaren dat wij kinders hebben maken we er toch altijd een feestje van  wat vanavond op de planning staat weet ik nog niet dat gebeurd hier altijd spontaan!

Het vakantie gevoel is er wel maar toch ook weer niet, ik poets nog steeds de halve dag en de meiden spelen lekker buiten, zonnetje schijnt hier dus dan houd je ze ook niet binnen!! en al zou ik ze binnen houden zoals vanmorgen is het rellen hier in huize B.  moahaahh. nou mensen, voor de mensen die vanavond helemaal los gaan in de nach have fun an drink alot


Verhaaltje getiept door rachel op 29 Apr 2008
Aantal reacties (4)


Vrijdag 25 april 2008

Vakantieeeee!!

Zo he he  over  een paar uur begint hier dan de mei vakantie lekker 2 weken geen wekker,  geen gehaast en gestress smorgens!! heerlijk!!! Rashel heeft een dikke teen,  en niet zomaar een dikke teen neuh mevrouw heeft aan haar nageltjes lopen peuteren met als gevolg dat het ding er nu bij hangt aan een heel klein stukkie nog pijnlijk want haar teentje is nu waarschijnlijk ontstoken.  dus dalijk ff naar de ha toe en dan kijken wat ze er mee gaan doen!!
fijn weekend allemaal!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 25 Apr 2008
Aantal reacties (3)


Maandag 21 april 2008

Loop achter!

Ik zie net dat ik een beetje achter loop met logjes hhahah. maar goed drukte alom hier en eerlijk gezegd ook niet veel zin gehad om te loggen. we hebben een heerlijk weekend gehad!! niomi was vrijdag al vrij dus we hebben samen rashel naar de peuters gebracht en zijn toen ff lekker gaan winkelen met zijn tweetjes. het weekend was goed, zeker omdat het weer lekker mee zat, de wind vond ik nog wel koud maar zondag was het gewoon top en hebben we heerlijk in de tuin gezeten en zitten kijken hoe roontje weer aan het tegelen was in de tuin moahaah. eind van de middag hebben we ook nog ff lekker voor gezeten. de buuf was haar auto aan het stofzuigen en ik dacht dus slim te zijn en naar buiten te lopen om onze auto open te maken zodat ze gelijk verder kon in die van ons maar helaas ze was al klaar nou ja volgende x beter!! de meiden hebben lekker staan belleblazen buiten en papa kreeg ook de smaak te pakken moahaha, daar hebben we fotos van maar mochten niet gepubliceerd worden lol kakkert ook he!!

van de meiden natuurlijk wel leuke fotos even ervan plaatsen he
vandaag is het weer maandag bah aan de ene kant en aan de andere kant is het nog ff doorbijten want volgende week zijn ze lekker vrij!! hoop ook dat het weer dan een beetje meezit


Verhaaltje getiept door rachel op 21 Apr 2008
Aantal reacties (5)


Donderdag 17 april 2008

Dit verdiend even aandacht!!

Een oproep van Ilse:

Hoi,
Zouden jullie dit stukje a.u.b naar iedereen willen sturen.
En echt opletten als jullie iets horen of vinden.
We zijn echt stuk van verdriet dat dit weer moest gebeuren.
Ik probeer er alles aan te doen om me zus en haar vriend hierbij te helpen, en te spullen terug te krijgen.

In de nacht van 2 op 3 April is er ingebroken in onze woning aan de Hofstedenlaan in s-Hertogenbosch.
Uit onze woning zijn o.a een laptop gestolen (Acer Aspire 9301) en papieren.

Op de laptop staan fotos van pas overleden (februari) zoontje Destin.
De foto-s zijn van grote emotionele waarden voor ons en onvervangbaar!
Ook zijn de grafakte en overlijdensakte van Destin gestolen.

We weten dat de kans dat de fotos en papieren bij ons terug komen zeer klein is .... maar hopen dat de persoon die onze laptop heeft gestolen of heeft gekocht begrijpt hoeveel waarde de foto-s en de papieren voor ons hebben.

Voor de persoon die de papieren en foto-s(op een schijfje,de laptop is niet belangrijk) van Destin bij ons terug kan brengen, hebben wij een beloning!

Ook mogen de foto-s en papieren anoniem naar ons gestuurd worden.
Ons adres is:

Hofstedenlaan 3,
5235 cl in s-Hertogenbosch.

Kunt u ons aub helpen. Ik hoop wat van u te horen.

vriendelijke groet, Ilse Theuns

Dit was vrijdag 11 april in de uitzending van HART VAN NEDERLAND:

Moeder wil fotos overleden kindje terug

Grote verslagenheid bij Suzanne Theuns uit Den Bosch.
Honderden foto-s van haar overleden zoontje Destin zijn gestolen.
Dieven namen vorige week een laptop en een fototoestel mee. En daar stonden de fotos van het jongetje nog op.

Destin stierf in februari en werd slechts 4 maanden oud.
Suzanne wil maar een ding: de fotos terug, want die zijn van onschatbare waarde voor haar.

Alle foto-s overleden zoontje gestolen

door Marc Brink. dinsdag 15 april 2008 |

De laatste foto van Destin.

Het lijkt een doorsnee woninginbraak waarbij de buit slechts bestaat uit een laptop en digitale fotocamera. Maar Suzanne Theuns en haar partner Sebastiaan Nederveen uit Den Bosch zijn er kapot van. Ze zijn alle fotos van hun onlangs overleden zoontje Destin kwijt. Het jongetje overleed op 28 februari, hij was nog geen vijf maanden oud.

Behalve de fotos werd ook geld voor zijn grafsteen gestolen. Het zijn mensen zonder geweten en gevoel die dit hebben gedaan. Maar we hopen dat ze de foto-s bij de politie inleveren als ze weten hoeveel die voor ons betekenen, zegt Suzanne (27).

Al snel na de geboorte van Destin wist zij dat er iets mis was. Hij kreeg epileptische aanvallen waarbij hij even niet ademde. In het ziekenhuis dachten ze dat hij zich had verslikt. Maar ik wist dat het erger was. Ik ben zelf ook epileptisch.

Juist omdat hij zo onrustig was en veel moest huilen werden er veel fotos van Destin gemaakt. We maakten er extra veel. Net zo lang totdat hij er een keer rustig en lachend op zou staan.

Na zes aanvallen waarbij de ouders door een speciaal systeem werden gewaarschuwd, klonk op 26 februari het alarm voor een fatale aanval. De andere keren kneep ik hem in zijn voetje en ademde hij al snel. Dat lukte bij de zevende aanval niet meer.

Een week later werd Destin begraven. Niemand kon bevroeden dat de foto op het bidprentje de enige overgebleven afbeelding zou zijn. Begin deze maand werd een inbraak gepleegd.

Suzanne Theuns: We lagen gewoon in bed en merkten het de vorige ochtend. De deur was opengemaakt door er gaatjes in te boren. Mijn vriend hoopte nog dat ik de laptop boven had gezet. Dat was dus niet zo. Ook de tas met het geld voor de grafsteen was gestolen. Die stond klaar in de gang. Want we zouden die dag regelen dat een foto op de steen zou worden gelaserd.

Dat kon niet met de foto van het bidprentje. Want die was niet scherp genoeg. Natuurlijk hadden we de fotos met een programmaatje op een schijfje kunnen kopiŽren. Maar daar stond ons hoofd niet naar.

In een persbericht doet de politie een dringende oproep aan de daders om in ieder geval de foto-s, de grafakte en de overlijdensakte terug te bezorgen.

Dat kan bijvoorbeeld door de foto-s op een schijfje samen met de aktes anoniem te sturen naar de politie Brabant-Noord Vogelstraat 41, 5212 VL, Den Bosch.

http://www.brabantsdagblad.nl/regios/brabant/2981938/Alle-fotos-overleden-zoontje-gestolen.ece

Ik hoop dat jullie dit bericht ook door kunnen sturen aan jullie vrienden, misschien kunnen we op deze manier wat betekenen!

Dank jullie wel alvast!


Verhaaltje getiept door rachel op 17 Apr 2008
Aantal reacties (2)


Dinsdag 15 april 2008

No time..

zie net dat mijn laatste verhaaltje op vrijdag was ken je nagaan  moi komt weer handen en voeten tekort!! het is wel lekker zo druk te zijn maar het breekt zo af en toe toch ook wel weer op!! we hebben een druk weekend gehad ook. ik heb alles afgeverft boven en gaat aankomend weekend beneden beginnen weer, zo blijven we maar aan de gang he hahah. zondag is ook mijn nieuwe tuinset binnen gekomen en ben er superrrr trots op 

ik zit nu ff 5 minuutjes om zometeen weer te gaan rennen en vliegen, rashel slaapt nu ff, die is vanmorgen naar de peuters geweest en was bekaf natuurlijk. niom zit nog op schooltje en die gaat ik dalijk weer halen en dan is de dinsdag weer voorbij!! laat het maar lekker vrijdag zijn want dan begint hier het weekend vroeg omdat niomi lekker vrij is!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 15 Apr 2008
Aantal reacties (1)


Vrijdag 11 april 2008

Weekenddddd!!

Zo na een topdrukke week is het dan eindelijk weer vrijdag!!! ben wel toe aan het weekend heb van alles en nog wat gedaan deze week van zakelijke dingen tot het verven van de onderkant van mijn trap typische rach actie hoor ik sommige al weer denken mohaha ja idd een rach actie ja maar het is wel super opgeknapt en het weekend gaat ik de bovenkant van de trap verven. dat kan ik hier niet zomaar 123 doen met 3 debiele katten die erover heen rennen en doen niomi is deze week ook weer lekker naar school gegaan en heeft het weer prima naar haar zin!! over het weer hebben we ook niet te klagen!! het mag van mij wel zo blijven!! de kinderen kunnen weer lekker buiten rotzooien en doen en je word er zelf ook wel vrolijker van


Verhaaltje getiept door rachel op 11 Apr 2008
Aantal reacties (3)


Dinsdag 8 april 2008

Vliegles!!

ik kan beter vliegles nemen!!! daar kwam ik vanmorgen achter nadat ik ff 5 minuten op de bank had gezeten en toen weer moest gaan rennen en vliegen! de dag eindigt wel wat vroeger als gister want gister was ik nog tot heel laat bezig dat ging hem niet worden dus ik heb vanavond zo goed als alles afgezegd voor wat ik zou gaan doen!! even een rust puntje houden weer, deze week zou een drukke week zijn maar gister ging hij al te ver!!

Niomi is vandaag even langs de huisarts geweest. ze heeft een virus gehad waar ze nu nog last van heeft, dus ook voor haar geld ....ff rustig aan!!! ze vermaakt zich prima met mama hihih ze vind het heerlijk dat haar zusje op school zit en zij met mama van alles kan gaan doen en als mama aan het werk is vermaakt ze zich ook super goed,  dus moeders blij en kindje blij!!

morgen tussen de bedrijven door gaat ik ook ff een kastje in het verf zetten. het betreffende kastje is nu pimpel paars en irriteerd me mateloos dus verven maar weer

om even terug te komen op het hyves verhaal waar ik het van de week over had,  daar komt van de week of vanavond al een preview van dat msn niet safe was wisten we al maar ook hyves is te bashen en niet alleen dat je kan met hyves nog veel en veel meer!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 08 Apr 2008
Aantal reacties (4)


Zondag 6 april 2008

Happy sunday

Vroege vogels waren wij weer!! wij waren om half 11 al in boskoop om even naar wat kois te kijken en ja kijken kijken niet kopen houd rachel niet zo van hahahah dus we zijn daar weer voor schut gegaan weer happy naar huis en thuis nog wat gerommeld,  meiden buiten in de tuin laten spelen en tussen door het huis ff gepoetst. al met al een happy sunday!!  aankomende week een topdrukte van jewelste weer hierzo dus de week zal ook wel snel voorbij zijn. Niomi heeft nog steeds verhoging,  arme mop ook he. rashel begint ook al kuren te krijgen dus die zal ook wel ziek worden!!! ik gaat dalijk ook lekker betijds slapen, het weekend was super maar ook vermoeiend,  steeds laat slapen nou dan ken je het wel!!! maarja daar is het weekend voor lol


Verhaaltje getiept door rachel op 06 Apr 2008
Aantal reacties (4)


Zaterdag 5 april 2008

Lekker chil!!

Vanmorgen waren wij weer vroege vogels, roon was om 8 uur beneden met de meiden en ik volgde om 8.30 ook maar. douche en aankleden en toen de hort op !! even de weekelijkse bakker en toen naar de boogaard, gewoon lekker lopen slenteren en dingen gekocht voor de meiden. weer op naar huis, dvdtje kijken en het huis ff doen. gisteravond zijn ik en een vriendin een speurtocht gaan houden, en met succes moet ik zeggen !!!  hyves en msn zijn eigenlijk bloedlink weet je dat makkelijk te hacken en makkelijk dingen te veranderen ... kind kan de was doen

patries thnx honey voor het door sturen van het nummer weer hahaha


Verhaaltje getiept door rachel op 05 Apr 2008
Aantal reacties (5)


Vrijdag 4 april 2008

Tik tak tik tak...

zo gaat de klok weer want nog even en dan begint hier het weekend we ik heb weer een ochtend achter de rug waar je werkelijk van !!!drukte hier drukte daar en een ziek kindje om je heen. maar goed heb nog wel wat aan me huis kunnen doen en daarna zijn nioom en ik rashel weer gaan halen van schooltje.  hoop dat het weer omslaat dit weekend!! op de teleks zou het gaan regenen maar hoop dat het overwaait hahaha want regen in dit weekend kan ik er ff niet bij hebben fijn weekend allemaal!! en bianc adem in adem uit schat


Verhaaltje getiept door rachel op 04 Apr 2008
Aantal reacties (8)


Donderdag 3 april 2008

Ziekkies

Niomi klaagde gister al over pijn in haar buik en hoofd en toen ik haar temperatuur ging meten was het duidelijk,  ze is ziek!! vanmorgen was ze nog zo warm en hoesten als een gek dus die heb ik lekker thuis gehouden morgen nog maar een daggie en dan kunnen we weer lekker chillen want dan is het weer weekend!! word weer een druk weekend dus hoop wel dat niomi is opgeknapt!!

Niomi is gister ook lekker verwent door papa en mama, nou ja mama weer moahaahah kreeg een brainwave en heb een tv voor haar aangeschaft. ze had er al eentje maar die voldeed niet aan moeders wensen en ze was helemaal door het dolle heen gister natuurlijk!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 03 Apr 2008
Aantal reacties (5)


Dinsdag 1 april 2008

Kikker in je bil?

nee vandaag geen geintjes,  dolletjes en lolletjes gehad moahaha. nee wel een opa en oma koffie ochtend op de peuters bij rashel, ik mocht daar lekker koffie inschenken maar heb het prima naar me zin gehad!!! Niomi is vandaag met haar klasje naar de kinderboerderij geweest en heeft het ook super naar haar zin gehad, ze had een biggetje gezien en een paard met een dikke drol en kippen en gaat zo maar door. dus al met al een geslaagde ochtend en middag!!

Vanavond is het een minder leuke avond. Een vriend van ons Miog, had leukemie en heeft op 4 januari 2008 euthanesie laten doen. het klote van het hele  verhaal is dat wij daar niks vanaf wisten, roon wist dat hij ziek was maar niet in zoon korte tijd zou komen te overlijden.  maar goed via een andere vriend op hyves kwam ik er dus achter en we waren er kapot van !!! maar goed miog is gecremeerd dus er is niks meer om naar toe te gaan, ja zijn ouders, die hebben een dvd van het hele gebeuren en dan willen op die manier dan afscheid van hem nemen dan zijn we er toch een beetje bij geweest. moeilijke avond dus.....

update
Zo vanavond zijn roon,  ik en charif en de meiden bij de ouders van raymond miog langs geweest. we hebben het nu kunnen afsluiten en het heeft ons goed gedaan zo waren we er toch een beetje bij.... nu ook het hele verhaal gehoord van zijn ouders hoe alles is gegaan natuurlijk en leuk was het zeker niet nee omdat te horen!!! maar goed thats live zeggen ze dan..... charif gozer nog super bedankt voor alles!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 01 Apr 2008
Aantal reacties (2)


Zondag 30 maart 2008

Druk maar gezellie!!

Zo we hebben een super druk weekend gehad maar ow zo gezellie!! gister was mijn schoonzus jarig en daar zijn we heen gegaan en lekker gegeten,  meiden hebben met sammie ons nichtje in de speeltuin gespeeld en hebben de hond rex uit gelaten. toen weer op naar huis en thuis nog van alles en nog wat gedaan. vanmorgen werd ik om half 11 wakker, eigenlijk half 10 natuurlijk maar goed de klok moest weer een uur voorruit, ik heb dus heerlijk kunnen uitslapen en roontje was al beneden met de meiden. smiddags lekker ff naar de boogaard geweest en dat was weer super. de meiden even verwent en wat voor mezelf alleen roon helemaal niks haha ow sorry is niet leuk he!! morgen weer maandag, bah, begin van een nieuwe week. hoop dat het aankomende week niet zo erg meer regent dan dat het heeft gedaan want je word er niet vrolijker op he!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 30 Mar 2008
Aantal reacties (3)

Content Management Powered by CuteNews