Koud, nat, en een beetje wit

Zo daar zit je dan op zondag te blauwbekken aan de eettafel!! Vanaf vrijdagavond heb ik het al koud en dat is niet zo gek ook want het is buiten ook super super koud!!! daar kwamen we gister achter toen we naar de bakker in het winkelcentrum liepen en echt een heel koude gure wind ons om de oren vloog, brrrrr, brrr, brrr zo liepen we met zijn drietjes hahah, roon niet natuurlijk want die heeft het nooit koud!!! Gister kwam ook sinterklaas hier in het winkelcentrum aan maar daar zijn we niet naar toe gegaan, het hagelde, waaide als een gek en wederom weer die waterkoude wind, en Niomi en Rashel hadden zoiets van mam we blijven toch wel lekker binnen he!! ze hebben hun middagje ook gevult met kleuren en knutselen. Ze hebben toen ze hun schoen hadden gezet een knutsel/kleur doos gekregen en een hele leuke spin die figuren maakt, leuk ding moet ik zeggen, moet alleen de katten erbij weg houden want die vliegen het plastic beest aan of slaan hem op zijn kop.
Vandaag ziet het weer er nog erger uit als gister, de daken zijn een beetje witjes hierzo en het waait weer. wij mogen er zo weer lekker door heen, ff nog een paar boodschappies doen, wil weer ff iets van een taartje gaan bakken met de meiden, dat is weer ff lekker en we hebben wat te doen!!

update over de griepkop van rach....nou ja kan niet anders zeggen dat ik er nog mee loop en ups en downs heb vrijdag avond was het ergste geloof ik en kon ik niet eens van de bank af komen, de prednison werkt voor een paar uur en dan stort men weer in, dus.....morgen weer ff klagen bij de huisarts


Verhaaltje getiept door rachel op 23 Nov 2008
 Aantal reacties (8)


Griep!!
Zo ...niomi was vorige week al verkouden, daar gaat het nu wel beter mee, en zondag...ja zondag klapte ik in mekaar en had dus ook dat fijne virusje te pakken dat heb ik tot gister vol gehouden en ben toen toch maar echt even de huisarts gaan bellen want moi kreeg ff geen voldoende lucht! afijn, stond binnen een half uur weer buiten met een prednison kuurtje in mijn handen die ik gelijk thuis heb ingenomen en jawel wonder middel hahha. voelde me gisteravond al weer een stuk beter en vandaag gaat het ook goed. moet dat spul nog een week slikken maar zolang ik me beter voel vind ik alles prima! uitzieken hebben we hier in huize b geen tijd voor en er staat weer een druk weekend voor de boeg want jawel, zaterdag poging 2 voor sinterklaas maar dan hier in het winkelcentrum!!! meiden kunnen nu al niet wachten natuurlijk hihihi.

Verhaaltje getiept door rachel op 19 Nov 2008
 Aantal reacties (7)


Zie ginds komt de.....

nou denkt men de stoomboot....ja mis, toen wij dat stonden te zingen zaterdag, luidkeels,  en ja ja pa en ma zongen ook mee hoor uit volle borst, hoorde we wel de stoomboot maar zagen alleen maar hoofdjes van kinderen die bij pa op de schouders zaten!!! het was werkelijk top drukte in scheveningen, en roon had nio op zijn schouders en toen weer ff ras, en toen weer nio en gaat zo maar door, maar ja wat de een niet zag, zag de ander wel en werden ze lichtelijk geirriteerd...ja logisch hahah. maar goed ze hebben een glimp op kunnen vangen van zijn rode mijter en achterkant! zwarte pieten waren er wel vollop en dat maakte het toch wel weer een beetje goed. lang zijn we alleen niet gebleven, ja uhh je zag toch geen moer....uuhhh sint we zijn maar even een crocs winkel ingedoken en kwamen daar ook weer teleur gesteld uit omdat ze rashel haar maatje niet hadden en ja de een wel schoenen en de ander niet gaat hier niet als ze erbij zijn en ze waren al niet echt te genieten zo erg dat we zeiden dat sinterklaas niet kwam, sinterklaas houd alleen van lieve kindertjes...waarop rashel zei "dan blijft hij toch lekker weg" tja...... daar sta je dan hahahahh. uit eindelijk hebben ze toch hun schoentje mogen zetten en vanmorgen was het dikke pret natuurlijk met hun nieuwe kleur spullen en tekenspin ze hebben er flink mee gekleurd hihi. fotos volgen nog hoor, ben kapot van het drukke weekendje en nog eens stront verkouden ook!!! en ook teleur gesteld want had ook mijn schoen(en) gezet en niks in gekregen alleen een briefje dat het onderweg was...ja halloooo wat heb ik daar nou aan hahah.

Vandaag ook de vijver afgerond afgelopen dinsdag zijn alle kois eruit gegaan en alle filters weg gehaald en vandaag was de dag dat we de bak gingen slopen...pfff roontje heeft daar heel wat werk aan gehad moet ik je zeggen, het waren gelijmde stenen en ja dat moet je hakken en doen  maar goed het is weg, het gat hebben we opgevuld met troep en de stenen en nu van de week even een zooitje zand bestellen en tegels zodat het snel dicht gelegd kan worden


Verhaaltje getiept door rachel op 16 Nov 2008
 Aantal reacties (5)


Zelf gemaakt :)

Ben ik niet crea bea met fotos of site's dan ben ik het wel met make-up en nu ook met me nageltjes had ergens op een site een artikel gelezen over het maken van printjes op je nagels en dat sprak me wel aan. na een setje te hebben besteld was ik ook gelijk verslaafd en ik gelijk meer bestellen hihih, roon word zo dol van me dat ik nu een hele koffer mag bestellen het is ff oefenen maar uit eindelijk ziet het er leuk uit. dit heb ik vanmiddag ff gefikst, ik vind het nog niet zo netjes maar oefening baart kunst zeggen we maar!!

je kan dus allemaal figuurtjes op je nagels maken en dat vind moi natuurlijk toppie en heb weer eens wat te doen zo op een dag, doe natuurlijk niet alleen me eigen nagels maar ook die van roon en een paar lijpe kennisen


Verhaaltje getiept door rachel op 14 Nov 2008
 Aantal reacties (7)


Bijna zover!!

De kindertjes zitten al gespannen te wachten..... kijken dagelijks het sinterklaas journaal en ze tellen de kalender af want jawel zaterdag komt onze kinder vriend  weer voet aan wal zetten dat geeft stress, kindjes die moeilijk kunnen slapen, bij elk geluid wat ze horen beweren ze hoog en laag dat zwarte piet op het dak loopt ( of natuurlijk dat witte vier benige ding, de schimmel) de vragen die elke minuut herhaalt worden "mam mag ik nu al me schoen zetten....ow nee ik zet me laars wel want daar gaat meer in"  ja dat hebben ze niet van een vreemde maar nee ze moeten nog even geduld hebben, en zaterdag staan we (hopelijk niet blauwbekkend) te wachten op de sint die met zijn stoomboot aankomt in schev....nouja overal wel eigenlijk

Voor ouders, nou ja grotendeels moeders, is het ook stressen, de bart smit en intertoys boekjes zijn vol gekrast (natuurlijk alles bijna aangekruist......) en wij, nou ja moeders, moeten dat maar ff gaan regelen met als gevolg dat ik vanmorgen bijna gillend, snakkend naar prozac in de speelgoed shop stond en het ff niet meer wist en nog net niet een hypo kreeg!!! wat moet je nou kopen voor die 2 toch wel asociaal verwende wijffies.....tja....dus wat doe je als moeder zijnde dan, dan bel je gewoon je man en zegd "joh pik ik kom er ff niet uit ik heb dit en dat wel gekocht maar de rest doe jij maar"  nee ff zonder dolle hoor, het is echt moeilijk voor die 2, en ik wil gewoon geen "troep" spullen meer kopen wat onder de bank verdwijnt of in een hoek van een kamertje!! en het ergste is nog....ZE HEBBEN ALLES AL!!! je kan het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het pfff ellende hahaha. maar goed papa gaat nog ff opzoek....niet teveel op zoek want de kerst komt erook nog aan en die valt hier altijd duurder uit als sinterklaas!!!!  nouja we gaan zaterdag in ieder geval lekker pepernoten eten (tering nog harder trainen haahha) en gezellie zaterdag avond schoentjes zetten, een dikke peen ( nee eer en patries voor dat paard niet voor mij) en wat andere dingen neer zetten!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 13 Nov 2008
 Aantal reacties (6)


De dag....

Nou vandaag is het dan zover....... pfff heb gewoon een dikke strot man wij hebben een koi vijver zoals bekende van ons weten en die gaat vandaag weg......roon loopt er al een half jaar mee dat hij er geen zin meer in heeft...oke het is best een werk, filters die schoon gemaakt moeten worden, kois in de gaten houden of ze niet ziek zijn en het ergste is nog dat er eentje uit kan springen wat vorige week ook gebeurd is...... nou kosten die beestjes een hele hoop geld!!! roon en ik hebben er 5 jaar flink wat plezier van gehad maar 2 weken geleden heeft hij mij geen keus gelaten en gezegd rach, ik kap er nu echt mee!! ik heb het 6 maanden kunnen rekken bij roon zo van joh kanjer wacht het nog ff af misschien ga je het straks weer helemaal leuk vinden, maar helaas roon ging het niet meer leuk vinden en zag het ook niet meer als een hobby, het werd een verplichting waar hij helemaal geen zin in had dus....... ik toch lichtelijk over de zeik, want het zijn gewoon mijn kindjes!!!! ze eten uit me hand en komen ff met hun snuit duwen tegen je handen zo van hallooooo ik wil ff een aai over me bol!!! jammer genoeg ziet niet iedereen dat en denken maar dat het "vissen" zijn!!! dat zijn ze voor mij dus niet want ondanks ze in de tuin in de vijver leven blijven het gewoon mijn huisdieren we hebben ze ook niet zomaar aan de eerste verkocht hoor, hoop mailtjes gehad van mensen die die vijver wel ff willen overnemen maar zo werkt het niet, hun nieuwe baasje moet er echt 100% voor gaan en ze mochten ook niet bij een handelaar terecht komen!! afijn, ze krijgen een super lief zorgzaam nieuw gezin, die man begint net en hoorde al aan ons dat wij er onze ziel en zaligheid in hebben gestoken en hij heeft gezegd waar jullie liefde voor de vijver ophoud gaat ik het voort zetten  en dat willen we ook!!!! er word een super mooie vijver voor ze aangelegd dus dat komt helemaal goed en...we gaan er een keer heen in de zomer om ze weer even te zien, ze gaan naar groningen toe dus dat is ook niet ff om de hoek maar toch..... doet pijn!!!! ik gaat ze zo nog ff aaien en mijn favo koi krijgt dalijk een hele dikke kus op ze kop van me want die gaat ik het meeste missen!!!!


Verhaaltje getiept door rachel op 11 Nov 2008
 Aantal reacties (7)


Zomaar een tussendoortje

Zomaar even een paar fotos tussen door

Dat doe ik dus even zo aangezien ik net een hele log getiept heb en pats boem ook weer kwijt was  heel verhaal met hoe leuk we het wel niet gehad hebben op mart zijn verjaardag zondag!!! mijn neefje is 18 geworden en is lekker verwent door mijn broer en schoonzus want die pik mag ze rijbewijs gaan halentoppie toch!!! wens hem daar ook heeeel veeel su6 mee mart!!

verder zaterdag lekker de hort op geweest met het hele gezin, we hebben ons weer prima vermaakt om het zo maar te zeggen.

ik heb alleen wel een probleem... ik kan mijn bed niet meer uit smorgens man!!!! ik lig er vroeg in (21.30) en als die wekker gaat om 6.30 voel ik me nog een zombie....maar goed dat zal wel met de tijd van het jaar te maken hebben!!! meestal ging ik smiddags nog ff een uurtje liggen maar dat doe ik ook niet meer omdat ik dan weet dat het nachtwerk voor me word en pas heeeel laat slaap!!! ach denk dat iedereen smorgens wel lekker in zijn bedje zou willen blijven liggen he


Verhaaltje getiept door rachel op 04 Nov 2008
 Aantal reacties (4)


November!!

Het is al weer november zei ik vanmorgen tegen roontje..... wat gaat dat toch hard man!!! volgende maand zijn we weer druk in de weer met kerstboom en decoratie's!!! maar goed dat terzijde. big weekend  voor mijn neef(je) martin, die word 18!!!! pfff ook weer zoiets man, 18 jaar geleden toen hij geboren werd had ik een kleine hummel in me handen en die kleine hummel is nu uit gegroeit tot een meter of 2 hahahah.

vandaag weer een lekkere zaterdag met onverwachte dingen hihih. ff naar de bakker, kruidvat, bart smit omdat niomi haar euros wilde inleveren die ze van de tandenfee had gekregen ze heeft een nieuw spelletje voor haar v-smile pocket gekocht en was daar weer zeer zeer blij mee. rashel, helaas nog geen tandenfee haar (ja nou helaas.... gelukkig nog maar ff zal ik dan maar zeggen ) die wilde graag nieuwe potloden en heeft ze gekregen. op de terug weg naar de auto liepen we weer langs een voor ons bekende tassen winkel en jawel ik zag me daar toch weer een gave kipling tas heb er 16 op het moment hahahah maar deze was ook zoooow gaaf hihih, maarja ik liep maar door en roon eigenlijk niet lol dus heb van manlief weer een mooie tas erbijom maar even over de kosten niet te praten, heb een soort van zelfde exemplaar in mei dit jaar ook gehad alleen daar zat geen lang hengsel aan om hem over je schouder heen te hangen dus ik gebruikte de tas meer voor "netjes" maar goed deze dus wel een lang hengsel en moeders weer dik tevreden!!


Verhaaltje getiept door rachel op 01 Nov 2008
 Aantal reacties (3)


Hij staat!!
Vanavond was het dan zover!!! de namen van de meiden werden op mijn arm gezet is geen dagelijkse aanrader moet ik zeggen maar moet toch ook wel weer zeggen dat het meeviel


Verhaaltje getiept door rachel op 29 Oct 2008
 Aantal reacties (10)

Content Management Powered by CuteNews