LaFamiliaB.nl

Dag haar….maar dan niomi

| 6 reacties

Niomi wilde zaterdag al geknipt worden net als papa en mama maar de kapper had geen tijd meer dus vandaag was dan haar dag…pffff ik heb zitten slikken en de tranen stonden in mijn ogen toen de schaar erin ging hahah. Maar goed kleine meisjes worden groot en krijgen ook al een eigen willetje en ja halloooo mam je kan haar niet haar hele leven met speltjes en tierelantijntjes in haar haar laten lopen he 😉 dus niomi doe maar wat je wil zeiden pa en ma…

Het hangt nu iets over haar schouders 😐 er is dus een heel heel stuk vanaf!!! Maar dat stuk gaat wel ff naar een goed doel en dus naar kika. Ze heeft haar haartjes gedoneerd en krijgt daar binnen kort een certificaat van thuis gestuurd 😉 Mijn kind blij en dalijk een kindje die weer nieuwe haartjes heeft 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

6 reacties

  1. Super goed Niomi dat je een ander kindje blij maakt met jouw haar! Dat korte haar staat ook super 😀 Ik zou zelf ook graag m’n haar nog wat langer laten groeien en dan doneren, maar ik verf het altijd en ik geloof dat het dan niet kan.

  2. wauw, super dat ze dit heeft gedaan! Ze staat met haar kortere haar!

  3. Het staat haar echt supergoed! Stoere en lieve meid dat het zo kort mocht om ook nog eens te kunnen doneren aan een goed doel.

  4. wat goed zeg! en het staat super leuk 😀

  5. Wat ontzettend stoer van Niomi. Wat goed dat ze het schenkt aan KiKa.

  6. Hartstikke knap dat ze dat aandurfde! Als we nu een lekker warme zomer krijgen heeft ze er nog flink profijt van ook haha!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.