LaFamiliaB.nl

Doet me goed!

| 6 reacties

Ik heb al eens eerder een logje getiept dat er op het internet kanjers zijn die mij door dik en dun steunen, en vandaag werd ik weer door 2 van die heerlijke moppies verwent met een heel lief kaartje:D  Ik kreeg van Danielle en van Patries deze 2 hele lieve kaartjes

Het bovenste kaartje is van danielle en de onderste van patries en die heeft ze zelf gemaakt!!!

Lieve lieve schatten dank jullie wel 😉 ook namens @roontjuh, een hele dikke kus van ons 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

6 reacties

  1. Wat ontzettend lief!!

  2. ben blij dat je hem mooi vind… graag gedaan 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.