Een nieuw pak

| 5 reacties

Mijn zusje maakte er al een blogpost over, en ja ik heb er ook eentje gekocht :D. Een huispak!! Ik heb gekozen voor een grijze want ik vind dat gewoon een fijne kleur en past bij mij.


Nou ook dit pak kosten 30 euro en heb ik gekocht bij Lara mode in zoetermeer. Ze hebben daar echt hele leuke kleding en ga daar zeker vaker shoppen :D.

Ik draag hier het liefste mijn spike schoenen onder, maar een paar nike’s staan er ook gaaf onder!! Een zwart leer jasje erop en ready for school πŸ˜€

Maar het is natuurlijk ook een heerlijk pak voor in het weekend πŸ˜€

Wat vinden jullie ervan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auteur: Niomi (dochter)

Dochter van Rachel en Ronald

5 reacties

  1. Hartstikke leuk en comfi girl!

  2. Het ziet er heel comfortabel uit. Dat zeker. Ik vraag mij alleen af, hoe ziet de broek er aan de achterkant uit? Niet te strak om er iets korts op te dragen? Misschien is dat meer mijn ding hoor (want ik ben iets ouder dan jij, ietsje maar πŸ˜‰ Staat je goed!

    • hihih de achterkant is hetzelfde als de voorkant πŸ˜‰ en het is maar net waar jij je goed bij voelt, de een draagt er iets korts op de ander niet. ik persoonlijk vind dit truitje wa lengte en goed op en moet ook niet korter πŸ˜‰

  3. Super leuke pakken zijn het en lijken mij heerlijk zitten

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: