LaFamiliaB.nl

Foto’s afgelopen week

| 7 reacties

Ik ben gewoon inspiratieloos… nou ja genoeg om over te ouwehoeren maar het komt er gewoon niet uit πŸ˜‰ dus, ik dacht zo, ik maak foto’s genoeg met instagram dus dan maar elke keer een foto logje πŸ™‚

Het is natuurlijk maar een kleine greep uit alle foto’s haha want als ik alle foto’s van 1 week moet plaatsen gaat mijn hosting/server over ze nek denk ik:P er worden gemiddeld per dag 401 foto’s geschoten om precies te zijn πŸ™‚Β  dus we zijn op een dag lekker bezig πŸ˜›

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

7 reacties

  1. Inspiratieloos of niet, dit soort logjes blijven leuk ^_^

  2. Hele leuke foto’s zijn het! Erg herkanbaar haha had het ook gisteren eindelijk weer logje bij ons maar had je al gezien πŸ˜›

  3. Jullie zijn allemaal camerageil. Behalve Roon dan. xD

  4. WAT ZEG JE? 401 per dag *valt flauw*

  5. leuke fotootjes weer zeg πŸ˜€

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.