Freubelen met Rach

| Geen reacties

Ik heb ook wel eens een uurtje “voor mij zelf” meestal is dat na 20.30, meiden liggen dan op bed, ik heb dan al getraind en of ik gaat naar me bedje toe of ik gaat ff freubelen. dat kan zijn of photoshoppen, of ik zit me nageltjes vol te kalken, dat laatste doe ik tegenwoordig wel wat vaker, nadat ik weer wat nieuws heb gekocht, en dan niet alleen mijn nageltjes doe ik dan nee de meiden zijn er ook helemaal gek van ze hebben dan ook elke week wel een ander figuurtje op hun nageltjes hihih.

het houd me in ieder geval van de straat zegd manlief dan

right

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: