Gepofte aardappel

Men nemen een paar aardappels die je niet schilt maar gewoon ff flink boent onder de kraan. Dan zet je er een paar keepjes in met een mesje, dan gan je de marinade maken, daar gebruikte ik voor:

olijfolie
ketjap manis (scheutje)
3 teentjes knoflook
beetje uienpoeder
Thijm en rozemarijn
peper
beetje kerry en paprika poeder

Dit meng je lekker door mekaar en daar strijk je de aardappels mee in en laat het even intrekken. dan ze je de oven op 230 graden. Doe de aardappels in een foli wikkelen en strijk de rest van de marinade over de foli zodat het daar ook op zit en dan vouw je het dicht en doe je de aardappels in de oven voor 40 minuten en voila klaar 😀

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: