De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

He hallo!!

| 11 reacties

Oke ik begin weer met “he hallo” want het is ook een hallo berichtje van mijn kant…ja wie is mij, ja Niomi!!! Mijn moeder en zusje bloggen en vloggen en mij boeide dat eigenlijk niet zoveel want ik vind voetbal veel belangrijker….tot nu :D. Ik vond de outfit dingetjes van mijn mams en zusje leuk en ja zei ik dat kan ik toch ook gaan doen mam…ja waarom niet zei ze.

 photo IMG_2479_zpsvsnexix1.jpg

Oke voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is dus Niomi, bijna 14 jaar en natuurlijk de dochter van Rachel en Ronald en ZUS, ja zus ja van Rashel hihi. Ik voetbal, en dat is echt mijn passie en hoop daar ook verder mee te kunnen komen en misschien wel mijn beroep van te maken. Ik ben gek op school, ja dat klinkt raar he bij een bijna 14 jarige maar nee ik ga graag naar school. Verder ben ik gek op make up en ja ook nagelak maar mijn nagels zien er niet uit dus lakken doe ik niet vaak.

Ik ga dus blogpost maken over kleding, accesoires, make up en voetbal natuurlijk. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!!

 photo Liefsniomi_zpscaundujf.png

reactie's

Auteur: Niomi (dochter)

Dochter van Rachel en Ronald

11 reacties

  1. Oooh Tuurlijk. Zo Superleuk dat jullie dit (nu dan) met zijn drietjes gaan doen!

  2. Hehe, niomi, ben alweer benieuwd naar je volhende post. Leuk dat je nu ook wat blogjes maakt, leren we jou ook een beetje meer kennen

  3. Leuk zeg! Heel de familie online 😊 Ben benieuwd naar je Posts.

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: