LaFamiliaB.nl

Heerlijke verjaardag gehad

| Geen reacties

Zoals de tekst al zegd, heb ik een heerlijke verjaardag gehad, en alles lekker rustig want ik vier het nooit ;). De meiden hadden een luchtje gekocht voor mij wat ik weer graag wilde hebben. Heb dure luchtjes maar deze is zo lekker en de mijne was bijna op dus had hem maar weer gevraagd :D. Van mijn mannetje heb ik afgelopen week weer een paar nieuwe nike’s gehad, had 3 weken geleden al witte gekocht maar wilde toch wel een paar zwarte erbij :). Meestal op verjaardag hier gaan we uit eten maar ik had gewoon geen trek erin en maakte lekker zelf saotosoep┬á

Ik had als gebak een ordinaire tompoes en mijn, onze dag was goed ­čśÇ

Ik wil iedereen even bedanken voor de berichtjes, appjes, mailtjes, telefoontjes ect super lief!!

Nu ben ik weer een jaartje ouder en op naar het volgende jaartje ouder goed ­čśÇ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.