Hoe lief en leuk is dit…

| 3 reacties

Ik ben ontroerd … echt waar. Ik kom vorige week of een week 2 geleden voor het eerst op een site terecht waar ik mij gelijk thuis voelde. De klik was er ook meteen en dat is alleen maar fun fun fun. Door haar, heb ik ook weer iemand aan het vloggen gebracht maar wat ze gister op haar site deelde vond ik toch wel zo zo super lief!!

Ik heb het over Cynthia (plaatje klikken voor site klik klik)

Ze plaatste weer eens een vlog van haar en noemde ons omdat wij haar geinspireerd hadden!! Hoe cool is dat :d

Lieve cynth dank je wel meis kus kusss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reacties

  1. Wauw! Geweldig leuk dit. Wat een super verrassing. Hartstikke bedankt Rachel. Mijn dag is goed!! Dikke knuffel voor jullie. X

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.