8 reacties

  1. Wat vet dat je dit gaat doen!! Ik ga zeker volgen!

  2. Wat goed zeg Rachel! Trots op jou! Je ogen zijn zo mooi op deze vlog…… Je bent een toppertje!

    Liefs,
    Kitty

  3. Wauw, heel mooi gesproken!

  4. Heb meteen gekeken gisteravond. Echt super dat je dit gaat doen. Ik ben ervaringsdeskundige op Ik Ook Van Mij en hoe vaak er niet vrouwen van boven de 30 zich melden en denken dat ze de enige zijn met een eetstoornjs die “oud” zijn en daarom veel te lang gewacht hebben met zich aanmelden of hulp zoeken. Of Ć¼berhaupt erkennen dat ze een es hebben! Dus echt, uit de grond van mijn hart, dank je wel dat je dit doet. X

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.