LaFamiliaB.nl

Koffie of thee

| 1 reactie

Koffie en thee, zeg nou zelf we “zuipen” er liters van weg.

De een drinkt vanaf dat hij opstaat koffie en de ander weer een lekker kopje thee. Ik ben een gevalletje dat beiden lekker vind, maar als ik echt moest kiezen ga ik voor de thee. En dan wel verse thee van bladeren. Tuurlijk de zakjes pickwick worden hier ook gedronken maar nee verse munt met gember en citroen…bring it on!!

We hebben een “luxe” dolce gusto apparaat en daar drink ik het liefste cafe au lait uit en manlief de latte. De meiden gaan meestal voor de warme chocolade en ja die is ook heel lekker ervan.

We hebben alle smaken wel gehad geloof ik op de tai nog wat na, dat durf ik niet aan šŸ™‚

Maar ik ben manlief zo ver aan het krijgen om een nespresso apparaat aan te laten schaffen want ik dronk een paar kopjes bij mijn neefje en ik was verkocht, och zo lekker, lekkerder dan mijn dolce gusto en dat zegd heel wat bij mij!

Dus hopelijk ben ik binnenkort eigenaar van een nespresso šŸ˜€

Wat voor koffie drinken jullie en wat voor apparaat heb je?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

EĆ©n reactie

  1. Ik drink het allerliefste koffie, gewoon gezet met een filterapparaat. Ik ben er een klein beetje verslaafd aan denk ik. Ik ben al wel eens een tijd gestopt met koffie, maar dan word ik altijd slechtgezind šŸ˜‰ Nespresso is inderdaad ook wel lekkere koffie!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.