LaFamiliaB.nl

mijn eerste keer

| 20 reacties

Je ziet wat recepten voorbij komen op het net he, mijn hemel. nou eet ik dat niet maar het maken ervan is wel heeeel leuk, als het lukt dan he, want mijn cupcake drama van van de week staat nog vers in me geheugen haha. bij Gonny had ik al eens biscuitdeeg voorbij zien komen en ik wilde dat ook wel eens proberen maarja durven ho maar he. maar vanavond zat ik me stierlijk te vervelen, en ben het toch gaan doen, en hij is nog gelukt ook :D. ik had er chocolade botercreme tussen gedaan maarja dat is natuurlijk een hele domme zet als er 2 zijn hier in huis die gewoon misselijk worden van boter, maar toch proberen en nee geen succes dus moest er weer tussen uit haha, daar heb ik gelukkig geen fotos van, van het schrapen en zagen in me taart hahaha. toen zei roon ik wil er banketbakkersroom tussen…:| tuurlijk pik maar ik heb niet een zakje daar voor in huis…dusss ik toch kijken op het internet en het recept daarvan gevonden en zo stonden roon en ik 5 min later weer in de keuken om die banketbakkersroom te maken hahah, en geloof het of niet maar het is gelukt in 1x :D, roontje heeft het tussen de taart staan smeren en nu staat alles op te drogen om het zo maar te zeggen want de bovenkant van de taart was nog nat van het chocola.

wat voor recept heb ik gebruikt.(dit heb ik even gekopieerd van de leukstetaarten.nl)

ingrediΓ«nten

5 eieren (M)
150g suiker
150g bloem
snufje zout

Werkwijze

  • Leg de eieren (kan ook vanuit de koelkast) in een kom met heet water. Ga ondertussen alle andere spullen klaarzetten. Controleer tussendoor of het water nog goed warm is, als het heel erg is afgekoeld doe je opnieuw heet water in de kom met eieren.
  • Doe de eieren, zout en suiker in een beslagkom en flink mixen. Het ligt aan de (hoogste)snelheid van je mixer hoe lang je moet mixen. De eiermix moet er uiteindelijk heel licht geel uit komen te zien en als lobbige slagroom aanvoelen. Zorg er tijdens het mixen voor dat de gardes niet helemaal onder het ei staan, want dan komt er geen lucht in je beslag. Dus bij grote hoeveelheden kun je dan beter in 2 delen mixen.
  • Na het mixen voeg je de gezeefde bloem met kleine beetjes tegelijk toe. Gebruik hiervoor GEEN mixer, maar schep het met bv. een spatel door je beslag.
  • Schep je beslag in de vorm (ik gebruik altijd bakpapier voor een mooi strak resultaat). Zet het meteen in de voorverwarmde oven. Ik heb een heteluchtoven en bak op 180 graden.
    De foto hoe die eruit ziet met de chocola erom heen houden jullie te goed πŸ˜€
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

20 reacties

  1. Wat zat er nou tussen en wat heb je er op gedaan? En een springvorm van 24cm? Dit klinkt idd simpel! Ga het onthouden πŸ™‚

  2. water loopt al in me mond hahahah

  3. je hebt weer lekker staan lantefante in de keuken en hij zal best lekker gesmaakt hebben πŸ˜€ hij ziet er zo al lekker uit

  4. Ziet er super uit toch:) en waar zit jij de hele dag tut? Krijg je niet te pakken πŸ™

  5. En ik moet elke keer weer zo lachen hoe je iets beschrijft πŸ™‚

  6. Jammie lekker! Gaat goed Rachie!

  7. dit is niet moeilijk te maken nee als ik er zo naar kijk, gaat het ook eens proberen

  8. je bent lekker bezig in die keuken he πŸ™‚ ziet er lekker uit en daar kan je van alles tussen proppen volgens mij !

  9. hij ziet er zo al goed uit haha en dan met choco eroverheen lijkt die me helemaal de perfecte bite hahah

  10. Lekkerrrr πŸ˜€ heb je het zelf al geproefd?

  11. wouw voor de eerste keer is hij goed gelukt πŸ˜€

  12. whoei! Als je zo doorgaat, MOET je binnenkort wel je recepten online zetten!! ^_^

    • haha ja daar was ik al bang voor lol maar ze staan al bij iedereen en haal toch echt me meeste recepten bij gon weg πŸ˜€ toevallig kom ik op die leukstetaarten.nl terecht en daar staan ook fun dingen tussen die ik wil gaan maken dus wie weet πŸ˜€

  13. jezus rach wat ben je toch allemaal aan het doen in die kitchen van je hahaah eerst die tulband toen die cupdingen en nu dit weer hahah mijn god kom niet meer bij en zelf eten ? lukt dat al πŸ˜‰ las ergens dat je naar je broer ging dus die heeft een lekkere hap bij de koffie πŸ˜€

  14. Nom nom nom! Lekkkeeeeer! Nu nog het laatste stukkie van de taart en ik ga hem ook bakken! Lekker!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.