Na drama moet je shoppen

| 4 reacties

Gister he plaats ik nog een update mini vlog op Project-a om te vertellen hoe goed ik mij wel niet voel en ja ook hoe fout het is om die uitspraken te doen want pats boem raak vanacht en weer goed ook 🙁 dusss wat doe je dan als je weer een beetje bij getrokken bent…precies dan ga je heel stom lopen winkelen (had mijn energie misschien wel beter kunnen gebruiken maarja eigenwijs he ;))

Afijn heerlijk even naar de action want ik ben natuurlijk helemaal leip van geurkaarsen! En toen bedacht ik mij ineens van oh ik kan ook wel weer eens van die geurstokjes meenemen :D. Die zwarte glazen geurkaarsen heb ik eigenlijk zomaar meegenomen omdat ze mooi bij mijn nieuwe zwarte prullies passen in huis maar gelukkig ruiken ze ook nog lekker 😉

Ik zeg, goed begin van het weekend :D. Had nog wat andere dingetjes gekocht maar om nu de repen chocola en koekjes op de foto te zetten vond ik een beetje ver gaan haha. Fijn weekend allemaal!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reacties

  1. Ik heb de geurkaarten van Riverdale…. Prijzig maar oh zo waard Xxx

  2. Ja, geurkaarsen maken je blij en weer een beetje beter 😉
    Laat de koekjes en repen ook maar voorbij komen hoor , altijd lekker🤗

    • jaaa heerlijk he geurkaarsen och!! ze staan nu ook weer te meuren hihih want manlief is er niet hahah. en oke oke zal de koekjes en repen ook in beeld gooien voortaan 😉

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: