Nagel freubelen is weer terug

| 7 reacties

Het is echt heel lang geleden dat ik er zin in had om me nagels nog te doen en dat terwijl ik altijd in de weer was met me konad stempels en nagels. na mijn acryl drama was dat over omdat ik geen nagels meer had maar ze gaan nu weer een beetje groeien en dan krijg ik weer de kriebels, niet meer voor acryl dat never nooit meer en zet ze ook niet meer bij andere!!
Nee ben nu lekker aan het stickeren en heb me wezeloos gekocht op het net aan stickers die aankomende dagen binnen gaan komen hihih ben benieuwd πŸ˜€ ook voor de meiden super gave hello kitty stickers gekocht dus die hebben het weekend de grootste lol !!

dit heb ik weer even snel snel gedaan omdat ik weer te weinig tijd had maar het toch wilde doen haha beppie ongeduld he πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 reacties

  1. leuk zeg πŸ˜€ vind de deerde foto het leukst πŸ˜€

  2. mooi gedaan hoor, ziet er echt leuk uit, net wat anders

  3. Yay leuk! Hoop dat je meer nagellogjes plaatst Rach!

  4. Heel mooi gedaan! De Konad-Queen is back!!

  5. oelalaaaa ze heeft de smaak weer te pakken dus ik verwacht ook weer die hard nagel updates madame πŸ˜›

  6. Ik kan zo niet met van die stickers over weg, maar is wel heel leuk πŸ™‚

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: