Nieuwe oorbel erbij!!

| 1 reactie

hey! daar ben ik weer met een nieuwe blogpost ik heb eergisteren me nieuwe oorbel laten schieten vandaag heb ik er ook een laten schieten maar dan aan de andere kant het deed helemaal geen pijn maar zoals je ziet heb ik van groot naar klein gedaan dat vond ik zelf heel leuk staan zou misschien heel leuk staan bij een zwart kleding stuk

En de andere kant

Ik kom aardig vol te zitten zoals jullie zien hihih, maar ik vind het leuk maar ben voor nu even klaar…..of niet….

Hebben jullie ook meerdere gaatjes in jullie oren?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auteur: Rashel (dochter)

Hey!! ik ben Rashel, de dochter van Rachel en Roon. Ik blog over beauty en make upe, lifestyle, food en fashion!

Eén reactie

  1. Ik vind het wel gaaf hoor. Ik heb In één oor drie gaatjes, en in het andere oor 1!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.