LaFamiliaB.nl

Notd catrice

| 3 reacties

Een aantal dagen geleden schreef ik dat ik weer nieuwe lakjes had, en zo een voor een een notd voorbij zou laten komen. Nou komt er weer eentje. Vandaag weer catrice, “play it blue”.  Lekker pastel kleurtje weer, alleen mat, ik hou niet van mat dus heb ik er een topcoat over heen gedaan en dan vind ik hem top 😀
notd catrice play it blue

Ik heb hem in 2 laagjes gelakt en het vorige kleurtje van catrice bleef ook goed zitten dus ga er vanuit dat deze ook lekker lang blijft zitten tot de volgende notd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

3 reacties

  1. Mooi! 🙂 Ik vind mat wel leuk, dus ik denk dat ik de topcoat dan had overgeslagen. 🙂

  2. ze zien er weer mooi uit!

  3. ik heb ze zaterdag ook gehaald rach en ben helemaal in love 😀

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.