Notd catrice “dirty berry”

| 5 reacties

Van de week kon ik het weer niet laten he bij de kruitvat en verliet ik het pand weer met een paar lakjes :D. Ik ga ze komende tijd allemaal op de site zetten, en ben begonnen met “dirty berry” mooi paars kleurtje met een beetje glitter erin, love it!!

Het liefst smeer ik ze allemaal tegelijk op maar dat gaat er niet uit zien he, en aangezien ik op dit moment even niet elke dag mijn nagels kan lakken omdat de gevalletjes een beetje broos zijn moet ik even wachten 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 reacties

  1. Gaaf kleurtje, lijkt van veraf wel een beetje holografisch!

  2. Hihi ‘Dirty Berry’ ! Mooie deze!

  3. Leuke kleur! Ook even gebruik gemaakt van de 1+1 voor 3euro actie? Ik heb gisteren ook het Kruidvat verlaten met 4 lakjes haha!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: