LaFamiliaB.nl

Notd echt hema

| 2 reacties

Werkelijk ik word steeds meer fan van de Hema!! voorheen was ik niet zo kapot van hun producten maar steeds meer ga ik er toch heen en scoor dan weer wat make up en nagelakjes want ze hebben zulke leuke pastel kleurtjes en niet geheel onbelangrijk, ze dekken goed vind ik!!
Gister pakte ik er gewoon weer eentje uit het schrap en vandaag was het toch maar gelijk smeren ­čśÇ Het is de kleur 446 en ik ben er weg van!

Hebben jullie hema producten en zoals wat gebruik je dan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

2 reacties

  1. mooi kleurtje! ik hou van neutrale kleurtjes ­čÖé

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.