Notd Essence

| 1 reactie

En weer eentje, weer een lakje van essence uit de vintage collectie. Ik kan je zeggen dat het super fijne lak is die ook echt lang blijft zitten en dat heb ik niet zo snel bij essence maar deze is top gewoon :D. Het is de kleur 01 vintage peach en jaaaaa hij is gewoon mooi vind ik  😀
notd essence vintage peach

Op 1 kleur na heb ik ze allemaal, er is nog een grijze maar die vind ik niet zo mooi dus gaat ik hem niet aanschaffen ook 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eén reactie

  1. Deze vind ik ook errrrggg mooi 😀

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: