De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Op tafel week 2

| 2 reacties

Nou ik ben geloof ik ff helemaal van mijn weekschema afgeweken afgelopen week. Of ik had ergens geen trek in of er kwam wat tussen, maar de groenten sappies hebben dat wel weer aangevuld 😀
gegeten week 2We hebben macaroni ovenschotel gegeten, broodjes met beleg en file american en een eitje, gebakken aardappels met biefstuk en champions, chinees gehaald en broodje beenham met honingmostersaus, en tussen de middag lekkere tosti’s

Aankomende week geen schema, we beginnen morgen met de roerbakspruiten die ik vorige week zal eten maar er dus niet van is gekomen 😉 en de rest van de week zien we wel want ik heb totaal nog geen idee waar ik trek in heb!!!

reactie's

2 reacties

  1. ziet er heerlijk uit allemaal 😀 die macaroni ovenschotel wil ik ook no een keer maken 😀

  2. Ziet er allemaal lekker uit, zeker die broodjes beenham hmmm.

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: