LaFamiliaB.nl

#p365 week 18 en einde vakantie…

| 15 reacties

Ik tiep nou wel einde vakantie als titel maar het is volgens mij het begin van “mijn” vakantie :D. Het eerste wat ik morgen doe als de dames weer op school zitten is op de bank gaan zitten, pootjes op tafel en even van de stilte genieten hierzo .. We hebben een heerlijke vakantie gehad hoor, begrijp me niet verkeerd maar op gegeven moment zitten de meiden teveel op mekaars lip en dan is het bitchfight ๐Ÿ™ en de hele dag truus agent uit hangen vreet energie en nee die heb ik niet veel meer de laatste tijd en gister was dan ook de druppel dat ik niet eens in staat was om auto te rijden, klote want roon was aan het werk en kon dus geen kant op maar goed was heppie de peppie toen meneer thuis kwam, ging douche en me meenam naar de heerlijk mac (blijft goor he), naar de kapper (ja nu moet ie het bijhouden he)ย  en daarna lekker naar het strand geweest om daar even lekker te shoppen.

Vandaag was het natuurlijk moederdag! En nee geen ontbijt op bed, want ik was weer als eerste die ze bed uit kwam natuurlijk. We hebben wel lekker ontbeten met zijn alle en toen heb ik de mooie werkjes van de meiden in ontvangst mogen nemen en ze hebben er echt werk van gemaakt hihih. Na het ontbijt vond roon het wel gewoon tijd om gelijk een stuk kwarktaart in gooien…dus stel je voor, warme croissantjes….en om 8.30 een flinke punt kwarktaart (als ik het zo lees gaat ik nog over me nek…) Maar hij smaakte goed (niet smorgens maar smiddags voor mij)ย  Een rustige moederdag was het niet, lekker de hort op weer en weer een duo-plise gekocht voor ons slaapkamer raam want daar hing dus niks nadat de vorige mol was gegaan en geloof me met vollop zon wakker worden in het weekend sucks.

Ik kan zeggen dat ik genoten heb vandaag en de afgelopen 2 weken ook, morgen is het weer back to normal en gaat ook netjes de wekker weer om 6.00

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

15 reacties

 1. leuke scrap weer ๐Ÿ˜€

 2. Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat het weer ‘fijn’ is als het normale leven weer begint. Het gewone ritme weer… dat is voor een mens toch altijd wel belangrijk. hihi.

  Dus een leuke moederdag gehad? Goed zo!

  Fijne woensdag.
  Liefs, Lonneke

 3. heel mooi gedaan en ook weer erg mooie foto’s

 4. LOL mac blijft goor he duhh rachel nee mac is niet goor ๐Ÿ˜‰ is lekker!! maar de kwarktaart is lekkerder ja ๐Ÿ˜‰
  gave foto’s en fijne dag

 5. leuk geworden weer en wat een gek wijf ben je toch he met je in de duinen te gaan lopen hahaha al lijkt het me heerlijk (zonder regen dan he )

 6. die kwarktaart maakt me hongerig ๐Ÿ˜€ fijn dat het allemaal zo lekker verlopen is meid en vandaag een lekker relax dagje gehad hoop ik ๐Ÿ˜‰

 7. de foto van jullie drietjes is een mooie foto, lekker puur ๐Ÿ˜€ beetje bij kunnen komen vandaag?

 8. Leuke moederdag gehad zo te zien ๐Ÿ˜‰ fijne dag vandaag -x-

 9. Jullie hebben je wel vermaakt zo te zien. Speciaal zo die foto’s met zijn drietjes.
  Fijne maandag!

 10. Wat een leuke foto’s! Die taart ziet er lekker uit..

 11. Niet te zien aan de foto’s dat je geen energie had. ๐Ÿ˜‰ Of dat je de agent uit moest hangen.

 12. love the picas van jou en de meisjes rachel, lekker naar school morgen zijn ze wel weer aan toe he

 13. een lekker moederdagje gehad en eigenlijk een lekker weekendje ook ๐Ÿ˜€ zal aan je denken morgen met de wekker ๐Ÿ˜› de mijne gaat even nog niet ๐Ÿ˜‰

 14. hij is heel leuk je collage p365 heerlijk die foto van jou en de dametjes ๐Ÿ˜‰
  geniet nog even van je moederdagje meis en geniet van je rust morgen ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.