Pureersoep?

| 11 reacties

Oke ik had het al vaker zien staan bij de appie. Een bakje met daarin alle ingredienten om soep te maken. Je hebt tomaten oregano, pompoen wortel en linzen courgette. Ik had de tomaten oregano en ik ging er mee aan de slag.

Nou het is echt zo verdomde makkelijk en snel wat ze zelf al aangeven en dat had ik niet verwacht hahah. Maar het belangrijkste is natuurlijk de smaak!! En ik kan je zeggen dat dit echt een blijvertje is!!  Je doet de groenten in een pan met een beetje olie, fruit het even aan en doet er dan water bij en laat het even koken en klaar is je soeppie!! Nou kind kan de was doen in 15 minuten!

Maar deze zeikerd miste wel haar vermicelli…..ik weet het niet maar in mijn soep hoort gewoon vermicelli en ik weet niet of je dat hier wel aan kan toevoegen en heb het ook maar niet geprobeerd.

De andere smaken heb ik nog niet gemaakt en ga ik denk ik ook niet maken want die lust ik denk ik niet maar deze zouden jullie echt een keer moeten proberen 😀

Zijn jullie hier al mee bekend en of heb je het al eens gemaakt?

Ik zie steeds vaker van die “vers” pakketten liggen en ik denk dat ik de komende weken daar even flink op los ga!! Zo ook op de erwtensoep want ja geloof het of niet ik heb nog nooit zelf verse erwtensoep gemaakt en dat staat toch wel op mijn verlanglijstje.

Dus de komende weken zullen er vast een hoop blogposten voorbij komen met de vers pakketten van Rach hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 reacties

  1. Ik vind die met pompoen het lekkerst, doe er dan ook verse gemberblokjes bij en extra wortel. Ook heel makkelijk in te vriezen in daarna. De courgette linzen variant is ook superlekker, daar doe ik een verse venkelknol bij en nog wat bosuitjes en extra verse peterselie. Omdat ik geen vlees eet doe ik vaak tempeh blokjes (geroosterd in een eetlepel sesamolie in de koekenpan) erdoor of linzen/bonen/peulvruchten maar weet niet wat daarvan crash-effecten zijn voor jou waarschijnlijk is linzen dan nog net te doen maar de rest mega-crash effect 3.0 :'(

  2. Ik vind die met pompoen het lekkerst, doe er dan ook verse gemberblokjes bij en extra wortel. Ook heel makkelijk in te vriezen in daarna. De courgette linzen variant is ook superlekker, daar doe ik een verse venkelknol bij en nog wat bosuitjes en extra verse peterselie. Omdat ik geen vlees eet doe ik vaak tempeh blokjes (geroosterd in een eetlepel sesamolie in de koekenpan) erdoor of linzen/bonen/peulvruchten maar weet niet wat daarvan crash-effecten zijn voor jou waarschijnlijk is linzen dan nog net te doen maar de rest mega-crash effect 3.0 :'(

    • ja? ik vind pompoensoep dus totaal niet lekker!! wel pompoen uit de oven dat dan weer wel haha
      en linzen heb ik nog nooit gegegeten….vaag he ahhaha maar mss omdat het niet echt rach proof is 😉

  3. Oh, wat makkelijk zeg! En het ziet er een heerlijke soep uit.

  4. Zo, da’s wel heel handig! Ik heb ze ook al vaak zien staan maar nog niet gekocht.
    Wij maken eigenlijk heeeel vaak soep met dieprvriesgroenten.
    Misschien toch ook eens zo’n bakje testen!

  5. Het verpakker Indiase curry madras is echt een aanrader

  6. Handig hè. Je kunt gerust vermicelli of bijvoorbeeld kleine gehaktballetjes toevoegen. Na het pureren erbij doen en nog een minuutje of 8 zachtjes doorkoken

  7. Jaaa deze variant is zo lekker! Heb er nu ook weer een in de koelkast staan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.