De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Random shopping

| 1 reactie

Hey!! Ik heb een keer geen kleding geshopt :D, nee dit keer ging ik de accesoires. Bij kleding hoort altijd wel iets van een ketting of oorbellen vind ik. En ik heb echt al mega veel oorbellen, maarja ik laat nog wel eens wat slingeren he…..hihi. Maar goed ik kocht 3 paar oorbellen, een wenkbrauwpotlood en een boekje.

Het boekje komt van de hema en ja ik weet het, ik heb echt veel boekjes ondertussen maar het is gewoon een familie kwaal hihih.

De oorbellen komen uit een winkel in leidschenveen, voordeelshop heet het en we waren er nog nooit geweest want het is een nieuwe winkel en ze hebben er echt van alles!! Of het voordelig is…nee zegd mijn moeder!! Sommige dingen waren gewoon duurder dan bij een hema of een kruidvat!! Maar we waren er toch dus dan toch maar iets gekocht.

De zwarte en blauwe oorbellen zie je tegenwoordig echt overal!! En ik vind ze heel leuk en heb ze al in allemaal kleuren. De ring oorbellen zijn gewoon zilver met steentjes.

Het wenkbrauwpotlood is van catrice en die vind ik fijn.

Ik heb dus weer wat spulletjes bij elkaar gekregen en ik heb op het nippertje ook nog het witte handlettering boek kunnen vinden bij de action!!

Dus ik kan weer wat dingen gaan uitproberen en lekker crea bea gaan doen!

reactie's

Auteur: Rashel (dochter)

Hey!! ik ben Rashel, de dochter van Rachel en Roon. Ik blog over beauty en make upe, lifestyle, food en fashion!

Eén reactie

  1. Geweldige oorbellen! En je kan nooit genoeg notitieboekjes hebben.

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: