LaFamiliaB.nl

Rashel pakte de camera…

| 2 reacties

Het fotograferen mis ik nog steeds enorm maar ben er wel elke dag mee bezig. Zowel op mijn iphone als met mijn camera. Ik vind het gewoon heerlijk om te doen en maak van alles wel foto’s en het geeft mij ook een rust.

Rashel pakte van het weekend mijn camera en zei mam ik ga foto’s maken….nou super leuk en moet zeggen dat mevrouwtje aardig talent heeft ­čśÇ


Nou zeg nou zelf ­čśÇ talentje toch!! Beetje bij beetje pak ik de draad weer op maar hele shoots doe ik niet meer. Ik ben meer gericht op bouwprojecten, plekken in de omgeving en interieur dus wie weet zien je jullie straks steeds vaker foto’s online komen.

Zijn jullie ook zo gek op fotograferen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

Auteur: rachel

Een moeder van 2 puber meiden, partner van een hele lieve bouwvakker. Gek op artikelen schrijven, recepten uitwerken, spelen met make-up en hotspot's opzoeken!

2 reacties

  1. Jouw dochter heeft inderdaad talent! Zeer mooie foto’s! Mijn dochter gaat vanaf dit jaar film en fotografie studeren. Het lijkt me heerlijk om zo’n mooie foto’s te kunnen maken.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.