LaFamiliaB.nl

Recept: aangepaste komkommer salade

| 5 reacties

Ik heb al eens een recept geplaatst voor komkommersalade, maar van de week was ik weer aan het experimenteren en oh boy deze is nog lekkerder! Ik zet het er wel even bij dat ik alles op gevoel heb gedaan en het is echt een kwestie van blijven proeven tot dat jij hem lekker vind ­čśë

Nodig:

Zaanse mayo
Kwark
Peper en zout
Kerrypoeder
Paprikapoeder
Knoflookpoeder
Kappertjes
Komkommer
Citroensap
Beetje water
Vloeibare zoetstof (ik gebruikte natrena)
1 of 2 bosuitjes

Je maakt eerst de dressing door alles in een bakje te mengen. De kappertjes houd je nog even appart maar laat je wel alvast uitlekken. Blijf proeven tussendoor want de een vind zuurder lekkerder en de ander weer wat zoeter.

Daarna rasp of snijd je de komkommer in dunne plakjes en mengt deze met de dressing. Je doet dan ook de kappertjes en bosui erbij. Zet het nog even in de koelkast zodat de smaken lekker bij elkaar kunnen komen en geloof me het is heerlijk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

5 reacties

  1. Oeeh dit lijkt me zo lekker voor bij de barbecue inderdaad <3 Ik ga 'm onthouden.

    Fijne avond! Veel liefs X x

  2. Heerlijk!! Dikke kus lieffie! ­čĺŚ

  3. Lekker!! Ik hou hiervan! Lekker bij de bbq. Ik ga em opslaan. Fijne zaterdag! X

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.