LaFamiliaB.nl

Recept: geroosterde kikkererwten

| 4 reacties

Dit staat al zolang op mijn “maak” lijstje, maar elke keer vergat ik die kikkererwten haha. Afijn vorige week bij de appie moest ik toevallig een blikje hebben en zag ze daar ineens staan, dus ik een klein blikje meegenomen en savonds thuis maar eens gaan proberen.

Wat heb ik gedaan:

Kruidenzout
Paprikapoeder
knoflookpoeder
en een beetje olie

Ik heb de erwten eerst laten uitlekken en omgespoeld. Daarna heb ik ze in een bakje gedaan met de kruiden en op een bakplaat met bakpapier gelegd. De oven had ik voorverwarmd op 200 graden en heb de erwten 20 minuten in de oven gebakken. Nou ze waren al op voordat ze afgekoeld waren!! En ik mag ze niet maar heb er toch een paar geprobeerd en oh boy ik vond ze erg lekker!!

Een aanrader dus en ga ze zeker vaker maken en dan met verschillende kruiden ­čśÇ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

4 reacties

  1. Goede tip. Ik ben gek op kikkererwten. Humus vind ik ook zalig!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.