Recept: pasta prutje

| 2 reacties

Op zaterdag is het patat dag  hier maar nee dat komt mij werkelijk mijn neusgaten uit!! Ik had nog champions in de ijskast, spaghetti in de kast en uien en knoflook altijd hier aanwezig dus maakte ik mijn favoriete pasta aglio  en dan nu met champions en een beetje kouseband en oh …das lekker hihih. Het recept is dus heel simpel.

Je maakt de pasta aglio en daar voeg je de champions aan toe en kouseband die ik gekruid heb met paprikapoeder, kerriepoeder, beetje ketjap manis en beetje peper en zout 😀

Ik moet wel zeggen dat ik de boontjes eruit heb gevist want vond dat niet zo, maar heb het wel eens vaker gegeten en vond ik het wel lekker dus zal mijn boontjes-dag wel niet hebben.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reacties

  1. Ik vind dat jij altijd van dat lekkere eten online plaatst 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.