LaFamiliaB.nl

Recept: portobello met geitenkaas

| Geen reacties

Ik had al eens eerder een recept met geitenkaas en spek geplaatst, maar dit was ook zoooo lekker πŸ˜€ en simpel en kh arm πŸ˜‰

Een portobello gevuld met geitenkaas en honing.

Nodig:
Portobello’s
Geitenkaas met honing
pijnboompitten
ontbijtspek
sla naar keuze
Thijm

 

Je maakt de portobello’s schoon met een keukenpapiertje en verwijderd de stronk die in het midden zit. Je smeert hem in met olijfolie en zet hem in de oven op 200 gr voor 15 a 20 min. Ondertussen rooster je de pijnboompitten en bak je het ontbijtspek uit. Als de portobello’s klaar zijn haal je ze uit de oven en leg je er een plak geitenkaas in, daarover heen strooi je wat thijm en zet je ze terug onder de grill of weer in de oven voor 5 min en dan is het klaar!! Je doet er wat pijnboompitjes overheen en over je sla en je verkruimeld het ontbijtspek erover en dan is het smullen met die handel πŸ˜€

Eet smakelijk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.