LaFamiliaB.nl

Recept: witlof ham/kaas

| 1 reactie

Wie kent het niet, witolof ham en kaas uit de oven, nom nom nom. mensen wilden weten hoe ik dat nou klaar maakte nou oke doen we dat toch šŸ˜€

Nodig:

Witlof (moet je zelf kijken hoeveel)
Gegrilde achterham
Jonge kaas (plakken en geraspte)
Paprika en kerrypoeder
Beetje selderij
Tl italiaanse gedroogde kruiden

Ik haal altijd eerst de harten uit de witlof, hoeft niet maar ik vind dat bitter en niet lekker dus met een appelboor haal ik die eruit. Dan stoom ik de witlof even, je kan het ook even koken tot het zacht is. Dan halveer ik de stronkjes en laat ze goed uit lekken. dan een plak ham eromheen, dan de kaas, en daarover heen strooi ik nog een beetje geraspte kaas, en dan doe ik alle kruiden erover heen en dan gaat het voor 20 min in de oven op 200 graden, thats it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

EĆ©n reactie

  1. Klinkt goed, ik doe er eigenlijk nooit geen kruiden over. Ga het volgende keer uitproberen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.