LaFamiliaB.nl

simpele tiramisu ala rach

| 26 reacties

Gister zat ik op het internet te zoeken en jawel daar kwam mijn lievelings toetje voorbij….oow kwijl kwijl!! maar nee dacht rach ik ga dat niet maken dat kan ik niet hahaha. vanmorgen branden het gewoon ๐Ÿ™‚ dus….op naar super en de simpelste spullen in huis halen en go.

wat heb ik erin gedaan:

3 eierdooiers / of vervangen door gele pudding!

4 el basterdsuiker

2 tl vanille-extract

250 gr mascarpone

24 lange vingers

350 ml filterkoffie

1 tl cacoapoeder

Hoe heb ik het gedaan:

niet lachen want dit is echt een ala rach techniek haha. heb een zooi koffie gezet, gewoon met een senseo dus sterk was het niet. de koffie af laten koelen en onder tussen met de eieren aan de slag gegaan. 3 dooiers in een kom, de suiker erbij, en de vanille en mixen maar. ik had geen amaretto in huis dus heb een beetje rum aroma erbij gedaan en het smaakt bijna net zo als amaretto. toen de eieren, suikeren, en vanille geklopt waren heb ik de marscapone erdoor heen geschept en even laten staan. ondertussen ben ik met de lange vingers aan de slag gegaan, een voor een in de koffie dopen (wat een werk haahha ) en toen in een schaal gelegd en toen een laagje marscapone erover heen en toen weer een laag lange vingers. afgesloten met een laagje weer van het marscapone en daarna bestrooid met cacoa. heb het ander half uur in de ijskast laten staan en daarna een lepel gepakt om het ff te testen en jawel hij is heerlijk!!!!!

volgende keer als ik het maak vervang ik de eieren door een gele pudding, zal wat anders smaken maar ik ben niet zo gek op rauwe eieren !! De meiden vonden het zelfs heerlijk !! nu roon nog haahh:D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

26 reacties

 1. Ik vind het ook zo heerlijk. :livi Mams maakt het wel eens voor ons klaar, ik zelf heb het nog nooit geprobeerd en dat is wat ik zeker wel een keer gaat doen! :hi

 2. Oeh, dat ziet er lekker uit!!

 3. Klus het niet, maar zie er goe uit :kiek

 4. simpel of niet, hij ziet er jummmmmie uit :lo ! Je hebt de smaak te pakken he met bakken :wing

 5. jij zegd wel steeds dat je niks waard ben in de keuken maar jij kan hele lekkere dingen maken;) is het geen cake of wat dan ook dan brouw je wel weer wat anders in elkaar net als die uh hoe heet dat country patat van je ๐Ÿ˜€ kan je daar het recept niet van online gooie rach?

 6. hmm ik ga ook voor de pudding dan, vind het saver en volgens mij ook veel meer smaak dan ๐Ÿ˜‰ ziet er goed uit mop

 7. hemels wijffie ๐Ÿ˜€ je vreet niks maar bakken kan ze wel hoor hahaha

 8. werkelijk walgelijk lekker dit ๐Ÿ˜€ ziet er goed uit hoor rach!!

 9. That doesn’t look bad at all!! Ziet er goed uit meid ๐Ÿ˜€

 10. Hij ziet er heerlijk uit Rach! ๐Ÿ˜ฎ

 11. Echt jouw omschrijving…lekker ding dat je bent…hahaha geweldig! Ik wil ook al zo lang tiramisu maken, maar mijn lijst is zo lang met recepten die ik wil proberen..hahaha, maar ik ga er aan wagen voor komend weekend ๐Ÿ™‚

  • haha ja lekkere omschrijving he ๐Ÿ˜€ en het is heel makkelijk en was eigenlijk binnen 10 min klaar op de koffie af laten koelen na dan ๐Ÿ˜‰ maar ik raad je wel aan gele pudding te gebruiken bar, denk dat dat nog lekkerder smaakt dan die rauwe ei shit ๐Ÿ˜‰

 12. Geen rauwe eieren voor mij, helaas.. ๐Ÿ˜› Verder ziet het er heerlijk uit!

  • nee voor mij eigenlijk ook niet hoor daarom doe ik volgende keer ook gewoon pudding erdoor heen ๐Ÿ˜‰

   • Wist niet dat dat ook kon. ๐Ÿ˜› Heb het ook met ijs zelf maken, heel leuk en aardig maar voor de meeste soorten heb je toch echt ei nodig. mehh. :nope

    Maar hoeveel van die pudding moet je dan hebben ipv de dooier? ๐Ÿ˜›

 13. ow is dat zo makkelijk dan ? heb er wel eens op gegoogled en zag me daar monster recepten hahaa maar dit valt best mee hahaha leuk dat je het erop hebt gezet meis

 14. wat doe je me aan hahahaahah krijg gelijk de kriebels en als jij het kan kan ik het ook hahahah

 15. ah geef mij een stukkie ๐Ÿ˜‰

 16. ut ziet er heeeeeeeeeeeeeeeerlijk uit ๐Ÿ™‚

 17. ik heb me werkelijk de tering gelache hier rach hahahaha als jij wat in je kop hebt he hahaah dan moet het gelijk gemaakt worden moahaha koste wat het kost maar het ziet er uit als tira en zo zal het ook smaken ๐Ÿ˜€

 18. ziet er lekker uit ๐Ÿ˜€

 19. Zelf houd ik er niet van; maar het ziet er toch lekker uit ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.