LaFamiliaB.nl

Summertime!!!

| 2 reacties

Yesss!Het is eindelijk warm weer en volop zomer :D. Dat wilde ik altijd heel graag, dat het weer warm zou worden….met als gevolg dat ik nu weer loop te klagen over dat het te warm is hahaha. Ik vind het fijn om GEEN jas aan te hoeven, geen dichte schoenen, geen sokken.

En daarom een lekker zomerse outfit waar ik mij lekker in voel. Ik houd dus niet van strakke kleding met dit weer. Ik heb een lekker blousje aan van de primarkt en daaronder nog een shorts maar die zie je niet (lekker slim he)

En deze heerlijke slippers die ook bij de primarkt vandaan komen. Mijn moeder kwam ermee aan en ik dacht “mam…wat doe je!!” maar vond ze eigenlijk toch wel leuk en kocht ze!

De ketting heb ik even van mijn zus geleend, die heeft ze gekocht bij de action toen ik er┬á niet bij was anders had ik er ook wel eentje gekocht maar gelukkig is ze zo lief dat ik het af en toe mag lenen van haar ­čśÇ

Wat vinden jullie van mijn summertime look?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

Auteur: Rashel (dochter)

Hey!! ik ben Rashel, de dochter van Rachel en Roon. Ik blog over beauty en make upe, lifestyle, food en fashion!

2 reacties

  1. Fijn h├Ę, dat het lekker zomer is? ­čÖé Je ziet er goed gekleed uit. Toevallig heb ik dat blousje van de Primark ook, gekocht hier in mijn woonplaats Hilversum.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.