LaFamiliaB.nl

update la familia B, what else ..

| 17 reacties

Wat ik al eerder schreef de sinterklaas madness is geopend, en toch blijft het rustig bij de dames moet ik zeggen. Zaterdag was de intocht van sinterklaas maar wij hebben dat lekker vanaf de bank met een bak pepernoten zitten kijken en vond het wel prima zo. Ik weet dat hij hier aanstaande zaterdag aankomt in het winkelcentrum en dat klinkt mij beter in de oren dan te blauwbekken op scheveningen.

Schoen zetten hebben ze natuurlijk wel gedaan en hun longen uit hun lijf gezongen ๐Ÿ˜€ en ja de ouwe gek is nog langs geweest ook met een mooie hello kitty projector waar ze super leuke figuren mee kunnen maken.

Verder het leventje in la familia B is hectisch kan ik je zeggen, het is omdat me broer belde om te zeggen dat hij het stil vond op het site hahah anders had ik echt een hele pc loze dag gehad ;). Heb even wat fotos bij mekaar gezocht, zo ook van me nagels, mijn nieuwe aankopen van mijn lakjes die ik nog niet eens echt op heb kunnen hebben vanwege tijdgebrek, en dat tijdgebrek blijft ook nog wel even ben ik bang, kom nergens aan toe als ik achter de pc zit namelijk ๐Ÿ˜‰ dus die heb ik op stil modus gezet of beter nog helemaal uit!! Dus zie dit even als een algemene update ๐Ÿ˜€

Ik ga na het plaatsen van het logje weer mijn bezigheden oppakken, dat gaat nog wel ff door tot een uur of 21.00 en dan heb ik vrij haha ๐Ÿ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

17 reacties

 1. hallo? aarde aan rach:S tut waar zit je nouuuuuu???

 2. Wat een leuke collage. Ik vind je nagels prachtig!

 3. leuk overzichtje zo om ons even op de hoogte te houden ๐Ÿ˜€ vind je nagels wel heel erg leuk zo met die glitters ๐Ÿ˜€

 4. love your nails weer moppie en ja druk druk druk zo kennen we jou hhaha

 5. gezellig rachel ๐Ÿ˜€ en lekker die cake weer!! dat is even geleden volgens mij toch ๐Ÿ˜€

 6. leuk he de meiden zo helemaal in de ban van de sint ๐Ÿ˜€ en heb mama ook haar schoen gezet

 7. leuke fotos tut en hopelijk ben je einde van de week wat beter;) zaterdag gaan we natuurlijk wel naar sinterklaas he ๐Ÿ˜€

 8. Wat een leuke foto’s heb je weer geplaatst. Je ziet het de tijd van het jaar komt er weer aan en dan mag je het best wel druk hebben. ^^

 9. Wat ’n gaaf kado! Wat ’n drukte he deze periode? Ook wij hebben de INtocht vanaf de bank bekeken met pepernoten en taai taai ๐Ÿ˜‰ Mooi zijn je nageltjes weer. Enne…heb je net een award gegeven

 10. lekkah die cake ๐Ÿ˜› was dat de cake voor je koffieleut vriendin hiih
  en een pc loze dag is ook een keer niet erg toch

 11. moet altijd zo lache om je he zo verveel je je en zo ren je je poten uit je lijf jij hahaha lekker wijf lol
  leuke fotos rachel

 12. Leuke projector :D.
  Man krijg honger van dat stukje “cake” (denk toch dat het cake is) te zien :o. En terug schitterende nagels.

 13. Gezellige foto’s! Veel plezier met de Sint!

 14. Dat ziet er heerlijk gezellig uit ๐Ÿ˜€

 15. Heee vroeger had ik ook zo’n projector! Niet van Hello Kitty haha maar vond het wel altijd leuk om te doen als kind ๐Ÿ˜€ die Sint ook he.. weet precies wat ie moet geven. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.