LaFamiliaB.nl

Van bloemen naar planten

| 9 reacties

Ik heb altijd graag een bloemetje op tafel. Meestal rozen!! Maar ineens ben ik omgeslagen en ben ik van de plantjes op tafel 😀

Ik liep bij de appie en liep tegen 2 plantjes aan waarvan deze er eentje is. De andere staat in de keuken en daar zitten twee roze bloemen in maar die hangen al slap hahah, niet mijn dingen, geen groene vingers deze meid 😉

Maar goed dit plantje overleeft het hopelijk want ik keek vanmorgen en zag dat hij afgeplakt was met plastic??? ja onder het plantje dus, dat heb ik nog nooit gezien maar goed, ik heb het open geknipt en water gegeven want hij ging een beetje dun worden en niet meer zo groen 🙁

Wat doe ik toch elke keer verkeerd met planten ?

Maar goed ik geef niet op, ik zet door en hoop dat ik de plantjes in leven kan houden haha. Geloof mij, ik kan zelfs een cactus dood laten gaan…..

Maar goed, hebben jullie groene vingers? en heb je tips voor mij om wat langer van een plant te kunnen genieten 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

reactie's

reactie's

Powered by Facebook Comments

9 reacties

  1. Hier overleven de plantjes ook nooit!
    Ben allang blij dat mijn hortensia’s het een seizoen gered hebben 😂

  2. Neee, ik heb ze ook niet hoor. Geen plantje overleefd hier..

  3. Ik heb ook geen groene vingers hoor 🙂

  4. Ik ga voor de orchidee! Lang geleden gestopt met bloemen kopen (te duur). Planten daar hebben we er wel wat van, maar inderdaad. De Man is meer voor de verzorging, mij gaat dat niet zo goed af. Maar een echte mooie orchidee? Die heeft vooral een goed plekje nodig (niet in de volle zon, niet te dicht bij de fruitschaal) en af en toe een beetje water. Ik vind het heel fijn om lang te kunnen genieten van de mooie bloemen van een orchidee 🙂

    • bloemen zijn idd erg duur en staan ook niet zolang, ja als ik geluk heb een week of ander half!! en met de orchidee hebben wij al van alles geprobeerd :(. we hebben er ooit eens een gehad die ging wel heel lang mee maar daarna was echt alles om te huilen helaas.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.