De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

#Vlog 1 t/m3 okt.’17…WTF…viva las vegas bang bang :( en tandarts again

| 6 reacties

Hey!! Leuk dat je er weer bent!! Tja niet veel gevlogt weer geloof ik want ja ik had weer eens pijn in mijn smoellie en daarom niet veel zin, tandarts geweest en moet weer terug maar dat zien jullie in de vlog van zondag ;). En wat een drama he in las vegas 🙁 bah maar goed, thnx for watching 😀 x

6 reacties

  1. Ik wou vooral even zeggen dat ik dit nieuwe format van 2x per week meerdere dagen in één vlog erg leuk vind! Succes met de ingreep zelf, tandpijn kan je zo in beslag nemen..

  2. Oh mijn god, al die tandartsbezoeken. Ik heb bijna nooit wat gelukkig maar toch ga ik altijd met pijn in mijn buik heen. Maar als ik wat heb, wil ik altijd verdoving hoor!

    • haha oh echt? alles verdoven? neee ik ben nu al zoveel gewend in het smoeltje dat ik niet meer zo snel om een spuit vraag en mag het ook het ook in sommige gevallen niet! dus heb dan weinig keus maar ik val gewoon in slaap als ze aan het boren zijn 😉

  3. Aaah weer die ellendige tandarts. Verschrikkelijk zeg 🙁

    Wat een gek he in Las Vegas en zo onbegrijpelijk want kennelijk had hij alles.

    • ja joh blijf aan de gang met die smoel :(9 keer dit jaar al waarvan 4 wortelkanaalbehandelingen zonder verdoving 🙁 en och ja las vegas mijn hart brak zeg 🙁

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: