#Vlog 12 maart ’17, langs me mams en een salamander over tafel…

| 4 reacties

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reacties

  1. Superleuk! Ik heb de vlog zoals gewoonlijk helemaal afgekeken. Lieve, leuke meiden zijn jullie! Fijn om te zien hoe fijn jij je dagje hebt beleefd. Je kunt echt zien dat je er positieve energie van hebt gekregen. Dikke knuf voor jullie. X

  2. Je filmpje raakte mij , het verdriet en gemis van je mams was duidelijk zichtbaar , maar daardoor blijven mooie herinneringen bestaan. Ondanks dat ik mijn mams nog heb moest ik even een traantje wegpinken ..

    • Lief dank je wel carolien. Mis haar idd nog elke dag en dat zal wel nooit over gaan, heb het gewoon nooit kunnen verwerken, maar goed, ik heb hele mooie herinneringen en hou me daar aanvast ­čśë

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.