De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

#Vlog 17t/19 sept.’17…Ik ga het je vertellen….

| 13 reacties

Oke ik ga het jullie vertellen wat mij nou zo dwars zit wat ik te horen heb gekregen. Het is niet niks vind ik, maar ik zet mijn schouders er weer onder en ga er weer voor want zoals jullie mij kennen..ik geef niet op;)
Verder wel even lekker bij mijn neefje geweest!!

13 reacties

 1. Ik heb de tranen over mijn wangen lopen. Die machteloosheid. Hou vol hou vol, Rachel!
  Liefs,
  Angelique

 2. Wat een ….. nieuws lieve schat
  Ik geef je vanaf deze kant een Dikke knuffel ❤

 3. Jeeh Rachel wat een slecht bericht.
  Heb er even geen woorden voor.
  Kan alleen maar heel veel sterkte toewensen voor jou en je mooie gezin.
  Stay strong Rachel.
  Lieve groet van Ria.

 4. Pfff, heftig, meid. Tegenslag op tegenslag, bewondering voor je hoe je toch maar doorgaat. xxx

 5. Heftig Rachel… dat is niet een klap in je gezicht… dat is een gewoon een vette ram!
  Maar man wat laat je je van je sterke kant zien! Kop op!

 6. Lieve Rachel,

  Wat ontzettend heftig… Zo eerlijk en puur. Ik begrijp dat dat er inhakt. Jouw strijdlust inspireert al je volgers/lezers, waarom je artsen niet voldoende? Ik zie de verslagenheid terug in je woorden en houding en die begrijp ik zeer goed. Ik zal er ook niets over zeggen verder, alleen dat ik werkelijk mede-teleurgesteld ben in deze gang van zaken. Alle liefs en support voor jou en je fantastische familie <3

 7. Lieve Rachel, wat een klap in je gezicht moet dat zijn geweest zeg. Maar wat een immens sterke vrouw ben jij. You can do this. Laat je niet gek maken.

  Dikke kus voor jou 😘

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: