LaFamiliaB.nl

#Vlog 18 januari 2016

| 4 reacties

Nou wat ik al zei in de vlog, we gingen van hak op de tak omdat er ineens van alles tussen kwam wat ik niet kon en wilde filmen ๐Ÿ™‚ was zakelijk en prive dingen die niet voor vloggen zijn vind ik hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 reacties

  1. Jaaaa, gezelly,die tuttende meiden in huis. Mag ik vragen….waarom Optimel en geen gewone drinkyoghurt?

  2. Wat hebben je meiden lang haar ๐Ÿ˜ฎ Prachtig! Ik vond het eigenlijk gisteren nog kouder aanvoelen dan vandaag, dus ik kan alleen maar raden hoe het dan voor jou moet voelen om buiten te zijn ๐Ÿ™

    Zou je in een volgende blog of vlog een update willen geven over hoe je er nu voor staat qua behandeling/hulp? Hoeft natuurlijk niet, gewoon nieuwsgierigheid!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.