#Vlog 20 februari 2016

| 2 reacties

Een hangdag vandaag πŸ™‚ niomi haar voetbal werd afgelast jammer genoeg want had er zo heen gekund maar goed volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reacties

  1. Leuke vlog weer πŸ™‚

    Ik eet vooral Hollandse kost. Ik koop mijn vlees en groente in de vorm van biologische pakketten van boerderijen uit de omgeving. Vooral dat groentepakket bepaalt wat ik per dag kan eten, de sla moet bijv. eerder op dan de wortelen. Er komt best wel wat planning bij kijken, maar qua smaak zit ik iedere avond weer goed πŸ™‚

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: